Uliuliuska, džiaugiuosi, kad zuikis patiko
laurindre, gal per ilgai ir per intensyviai tešlą maišei?

Bet, iš tiesų, jis yra tankesnis (nors ir ne mažiau skanesnis) už vaisinius keksus
Essexgirls, labai malonu, kad ir jums zuikis patiko
Lock, ačiū

Malonu, kad blynų receptai praverčia

O dėl pyrago - svarbiausia, kad sugalvojai kaip išsisukti iš padėties
ERVInga, smagu, kad Močiutės tešlos receptas patiko
Spygle, štrudelį esu kelis kartus kepusi iš pirktinės sluoksniuotos tešlos... Reikės kada vėl iškepti ir įdėti receptą

Varškę tinginiui naudoju Mūsų švelniąją - ji pakankamai drėgna ir tinginys nesigauna sausas...
Shiduh, galėjo ir šokoladas būti kaltas...

Aš darydama naudojau šokoladą su ne mažiau kaip 70% kakavos... O tešlą gerai atšaldei, prieš formuodama rutuliukus? Dar kartą peržiūrėjau
recepto originalą, kur rašoma, kad tešlą būtina labai gerai atšaldyti bent 1 - 2 val., o galima ir ilgiau...
Lindra, keksas atrodo labai skaniai
edinka, smagu, kad radai patiekalų, kurie gavosi skanūs

Natūralu, kad ne viskas patinka

O kepdama vištieną jogurto padaže nededi kartu šaldytų daržovių?

Pastebėjau, kad jų įbėrus bulvės normaliai ir nesuminkštėja...
ad23, labai smagu, kad varškės apkepas taip jums patinka

O mėsos apkepe sulčių daug greičiausiai iš obuolių...
nighttingale, o keptuvę normaliai įkaitinai?

Ta prasme, aš įkaitinu stipriai, o tada primažinu iki vidutinio galingumo ir kepu... O miltų papildomai berti reikia labai palaipsniui, kad tešla iškart nesigautų per tiršta...
Papildyta:bea, keksiukai atrodo

Žvaigždėti...
Nome, labai gaila, kad taip nesiseka su kepiniais...

Na, nors mėsiški patiekalai gerai pavyksta...
Katu, džiaugiuosi, kad kiauliena patiko

O kaip bandelės? Ar neprakvipo duonkepė česnakais?
svelni, ryžių miltų būna prie ekologiškų produktų

Bet iš esmės, galima užberti paprastų miltų ar išvis nieko neberti... Labai smagu, kad bandelės pavyko
Portuke, smagu, kad Risotto ir Creme-brulee patiko
doma_, labai malonu, kad tinginys patiko
Prila, ačiū

Džiaugiuosi, kad zuikis patiko

O dėl miltų kepiniuose - tiesiog reikia pajausti, kada jau užtenka... O tu visus tris šaukštus iškart subėrei, ar palaipsniui? Šiaip reikėtų berti po truputį... Ir formuojant bandeles rankas vos vos suvilgyti šaltu vandeniu ar aliejumi - tada jos taip nelips prie rankų, bet ir nesigaus kietos...
Semi Sweet, labai malonu, kad tinginys patiko
Baisa, manyčiau, kad šaldytuve laikant tikrai bent dvi dienas nieko neturi nutikti... Gaila, kad taip atsitiko...
Martyna
asara, džiaugiuosi, kad toks ilgas patinkančių patiekalų sąrašas

O dėl manų apkepo keista... O tikrai produktus tiksliai atmatavai? Na jis nesigauna drėgnas, bet tikrai ne kietas ir su grietine bei uogiene visai neblogai...
Uliuliuska
Aguonėle, o kokį pudingą naudojai? Ta prasme kokio gamintojo, verdamą ar tirpų (instant)? Nes čia esminė sąlyga, kad kremas pavyktų... Kai dariau su kremais tortui, plakti teko ilgiau, bet kai naudojau tirpius pudingus, atsivežtus iš Vokietijos, kremas sutirštėjo per kelias sekundes...
Čalykušu, ačiū