
darysiu ryt marsa
kokiu smulkumu turi but supjaustyti sokoladukai ?zelatinos saukstukai su kaupu ar be ?vaniles neturiu, tik vanilinio cukraus, bet manau kad tiks ?


Šiandien išbandėm Kiaušino - faršo vyniotinį (na ar kažkaip panašiai)
ir Avinžirnių salotas su avokadu ir tunu. Pirmas viskas ok, antram neturėjau permezano, sutarkavom picarelą, tada trūko aitrumo, išspaudėm česnako, aš su Meškute Nida (MN) valgiau su natūraliu jogurtu, o MN sesė su aliejum, visoms tiko



Šepardo pyragas
(sonatina, kaip ta mėsą, faršą galima pakepinti keptuvėj, bet kad to aliejaus nebūtų per daug
viskas, ką kepu keptuvėj,
skęsta riebaluose)





(sonatina, kaip ta mėsą, faršą galima pakepinti keptuvėj, bet kad to aliejaus nebūtų per daug


QUOTE(Mama_Tania @ 2007 02 14, 09:07)
Šepardo pyragas
(sonatina, kaip ta mėsą, faršą galima pakepinti keptuvėj, bet kad to aliejaus nebūtų per daug
viskas, ką kepu keptuvėj,
skęsta riebaluose)





(sonatina, kaip ta mėsą, faršą galima pakepinti keptuvėj, bet kad to aliejaus nebūtų per daug


Jei faršas riebus, gerai įkaitink keptuvę ir nebedėk jokių riebalų, faršas pakankamai išleidžia.

Smaugliau, palyginau Greito pyrago su uogomis ir Greito pyrago su obuoliais ir cinamonu receptus
Man regis, ten praktiškai tokia pati tešla, tik į pyragą su uogomis pilamas kefyras, o į pyragą su obuoliais - vanilinis kremas... Man jie abu buvo skanūs...Gal tikrai obuolių dėjai per daug (beje, o kiek jų dėjai?)
Aguonėle, būtinai pamėgink - tikrai skanus tortas
O grietinėlė buvo šalta, kai plakei?
Ir kokio gamintojo? Dar radau informacijos, kad vis dėl to tas kremas nėra tas pats, kas tirpus pudingas, todėl reikėtų bandyt nepilti išvis pieno, o iškart plakti tik su grietinėle... Ir jei vis tiek nepakankamai sutirštėja - įmaišyti šiek tiek želatinos...
mamushka, šokoladukus pjaustyk maždaug 1 x 1 cm dydžio gabaliukais
Visi mano šaukštai ir šaukštukai nurodomi lygūs (nubraukti, be jokių kaupų)
Vanilinis cukrus puikiai tinka
vitta, džiaugiuosi, kad jums visoms patiko ir vyniotinis, ir salotos
Mama_Tania, o kiek aliejaus tu pili?
Aš paprastai pilu šaukštą, ne daugiau... O faršą kokį naudojai? Jei faršas pakankamai riebus, aš į keptuvę nepilu visai aliejaus - iš mėsos ir taip išsiskiria pakankamai riebalų 
laurindre


Aguonėle, būtinai pamėgink - tikrai skanus tortas

O grietinėlė buvo šalta, kai plakei?

mamushka, šokoladukus pjaustyk maždaug 1 x 1 cm dydžio gabaliukais



vitta, džiaugiuosi, kad jums visoms patiko ir vyniotinis, ir salotos

Mama_Tania, o kiek aliejaus tu pili?


laurindre

Merginos kas daret sokoladini trupineli ar jis jums atsales irgi toks kietokas gavosi ( bent jau paspaudus virsu man taip atrodo). Nezinau ka daryti ar nesti si svecius ar reikes lekti i parduotuve pirkti kitokio 

QUOTE(agotas @ 2007 02 14, 09:50)
Merginos kas daret sokoladini trupineli ar jis jums atsales irgi toks kietokas gavosi ( bent jau paspaudus virsu man taip atrodo). Nezinau ka daryti ar nesti si svecius ar reikes lekti i parduotuve pirkti kitokio 

Šito negaminau, bet šiaip jau trupininiai visi kietoki būna

kas čia per patiekalas ?

agotai, ir mano "Trupinėlis" atšalęs buvo kietokas, bet puikiai valgomas
krika, čia Kepta kiauliena su anakardžių riešutais (stir fry)

krika, čia Kepta kiauliena su anakardžių riešutais (stir fry)

QUOTE(Sonatina @ 2007 02 14, 11:43)
Nu aš nepasakyčiau kad labai kietas, bet tikrai ne minkštas:)
į svečius tikrai reikia neštis, neabejoju, kad patiks:)
aš sį savaitgalį svečiams irgi jį kepsiu:))
QUOTE(Sonatina @ 2007 02 14, 10:43)
Nu tai tada nesiuos pas daruge i svecius


