Įkraunama...
Įkraunama...

Kas jūsų šeimoj dažniausiai rūpinasi augintiniu?

Apklausa: Augintinio priežiūra dažniausiai užsiimat: (221 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Dabar turime tik katę, tai visi šaimos nariai rūpinasi pagal savo "specializaciją" biggrin.gif : aš maitinu, perku maistą ir vitaminus, plaunu katės indus, tvarkau maitinimo vietą, šukuoju, skalbiu guolius. Vyras dažniausiai atlieka kapitalinį katės tualeto valymą - kai reikia pakeist visą žvyrą ir išplaut puodą, perka žvyrą, nes man sunku partempti. Dukros valo kackos puodą reguliariai (tik primint nuolat reikia doh.gif ), kartais pašukuoja, pavalo ausytes ir akytes.
Ketinu įsigyti jūrkiaulę, tai iš anksto apsiimu rūpintis viskuo, nes čia mnao noras ją turėti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaưka @ 2006 12 28, 14:42)
Ketinu Ôsigyti jûrkiaulæ, tai ið anksto apsiimu rûpintis viskuo, nes èia mnao noras jà turëti wub.gif

O is kokio miesto esate? Mes turim tris tokius"kuciukus" juru kiauliukus, kurie tokiu mylinciu ir rupestingu seimininku ieskos sausio antroje puseje mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus augintiniais rupinasi kiekvienas seimos narys gal todel jie siek tiek islepe tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
turiu katytę ir šunuką dabar katytė atsivedė kačiuką . tėvų ilgai zyziau kad leistų laikyt taj pati ir rūpinuos vedžioju šeriu dėžes tvarkau dresuoju ir šukuoju ax.gif
Atsakyti
o mes s vaikinu isigijome triusyte jis daznai ilgai dirba tai tenka man priziuireti verysad.gif
Atsakyti
man triusiuka padovanojo mano vyras gimtadienio proga 4u.gif
tai dabar ir rupinuosi juo pati wub.gif
Atsakyti
turim degutį ir juo rūpinuosi aš biggrin.gif bet paskutinėm dienom bando padėti ir dukrytė thumbup.gif
Atsakyti
šuniu rūpinamės tai aš,mama ir tėtis (kolkas pas mano tėvus gyvenam). kas daugiausiai-sunku pasakyti smile.gif tik aš jį labiausiai myliu smile.gif tas prisidirbęs pas mane lekia slėptis smile.gif arba,kai blogai jaučiasi-irgi pas mane paguodos ieško...
padovanojau tėvams pernai per Kalėdas amadinukų porelę biggrin.gif tai kaipsakoma sau pasidovanojau biggrin.gif mama taip baisiai norėjobet...būna,kad pašeria kartais ar vandenį maudykloj pakeičia smile.gif bet retai... o anksčiau išvis tik žiūrėdavo į juos,tik kai asakiau,kad daugiau gyvenime jai nieko gyvo nedovanosiu pradėjo biški rūpintis,bet vistiek pagrindiniaidarbai man-ir pašert,ir vandenius pakeist, ir kraigą pakeist, ir maistą sužiūrėt doh.gif jau bijau,kad kai išeisim į savo butą nudėvs tie paukštukai doh.gif
Atsakyti
VEDŽIOJU ŠUNIS VILNIUJE! 4u.gif Šuniukus vedžioju po mokyklos ir savaitgaliais. Man 16m. mokausi neakivaizdineje jaunuju kinologu mokykloje, turiu suni.Laukiu pasiulymu mirksiukas.gif
kaina sutartinė blush2.gif
Atsakyti
Šunytę vedžiojam, kam laiko daugiau. Jos ir katės maitinimu dažniausiai tenka man pasirūpint. O žiurkom vyras pasirūpintu turbūt tik sunkiu mano ligos atveju ax.gif
Atsakyti
visais gyviais rūpinuosi aš, bet man tai patinka bigsmile.gif
Atsakyti
as viska perku ko reikia o dukra tvarko biggrin.gif
Atsakyti