Vyras dirba, vyresnysis- tai mokykloje, tai treniruotėse, mažasis dar mažas, tai kas belieka- sukuosi kaip bitutė.

Auginu sunu, vezli ir 2 papugas.
Suni kartais vyras isveda i lauka, bet reikia labai maldauti arba guleti vos ne mirties patale, kad ji isvestu apie maisto padavima ir t.t nebekalbu.
Papugas kai pirkom tai prisizadejo,kad pades narveli valyti ir jas maitinti, bet nei karto prie narvelio tvarkimo ir maitinimo neprisidejo.
Vezlis mano uzgaida, bet vyras kartais ja pasere.
Isvada tokia jei vyrui reiketu priziureti tuos gyvunelis tai visi namu kampai butu apkakoti ir galiausiai jie namuose ilgai neuzsibutu, nes numirtu
Suni kartais vyras isveda i lauka, bet reikia labai maldauti arba guleti vos ne mirties patale, kad ji isvestu apie maisto padavima ir t.t nebekalbu.
Papugas kai pirkom tai prisizadejo,kad pades narveli valyti ir jas maitinti, bet nei karto prie narvelio tvarkimo ir maitinimo neprisidejo.
Vezlis mano uzgaida, bet vyras kartais ja pasere.
Isvada tokia jei vyrui reiketu priziureti tuos gyvunelis tai visi namu kampai butu apkakoti ir galiausiai jie namuose ilgai neuzsibutu, nes numirtu

dezes kates ir dziungaro valau pati, pamaitina kate, jei tik buna namie, vyras, nes anksciau kelias ryte, o vakare tai pasiklausiam viens kito ar maitino kas,kartais sunus ja paseria, bet retai kada neprasytas
ji nagla tipo kokia as vargse, nevalgius
, zuvales maitinu as, nes jei pradetu bele kas sert, butu bardakas,
Akva tvarkau viena, arba su vyru abu

Akva tvarkau viena, arba su vyru abu

mes jau porą mėnesių auginame Siamuką. Tai dažniausiai visus jo reikalus tvarkau sš. Bet kai paprašau savojo - tai patvarko kačiuką ir jis. Bet jau taaip baisiai mes jį mylim. Jis tikras gyvsidabris

QUOTE(zay @ 2005 05 26, 14:45)
Visus šunis žiūriu, vedžioju, maitinu ir t.t. tik aš, netgi tą, kuris yra vyro, o šunų pakanka, jau turiu 6. Namie tai ką pridirba katės ir meškėnas tarkau irgi aš, ir maitinu. Žako yra vyro, tai jis jį jaukina, o aš valau. Duktė prižiūri visai pati nimfą ir žiurkę, nes šie gyviai jos ir su ja gyvena. Beja vorus ir iguaną irgi žiūriu aš.
Žodžiu kiekvienas mano rytas prasideda nuo š**** valymo-meškėnas, katės, voljeras....
Žodžiu kiekvienas mano rytas prasideda nuo š**** valymo-meškėnas, katės, voljeras....
Neįtikėtina tiesiog. Negi iš tikrųjų įmanoma tiek gyvių auginti.
Mums užtenka ir šuns. Rūpinamės juo pakaitom. Kas kuom gali, tuom ir rūpinasi. Jis savarankiškas. Lauke, prie namo pats pasilaksto. Mums belieka tik duris pradaryti ir pabūti šalia. Rytais tai daro visada vyras, o aš vakarais. Valgyt verdu aš, maitinam katras galim. Ausis valau ir nagus karpau aš. Pas veterinarą vedam kuris galim. Žaidžiam irgi abu.

Pati

Auginame tik vezle, bet kadangi jos prieziura daug laiko neuzima, tai nesunku tvarkyti jos reikaliukus. Pati norejau tokio gyvio, pati ir apsikuopsiu. Vyras pusiau terariuma sumeistraves, dukros vezle pakankina...zodziu visi turim darbo

turim du šuniukus: anglų ir prancūzų buldogą
rūpinamės abu su vyru

Šunį vedam taip: Mama ryte ,aš per pietus,brolis vakare.
Džikai [triušei] narvą aš keičiu ,ėst aš duodu,viską aš darau
.
Džikai [triušei] narvą aš keičiu ,ėst aš duodu,viską aš darau

turim triusiuka
tai viena dienele as kuopiu kita dienele draugas
viskas vyksta draugiskai