Įkraunama...
Įkraunama...

Kas jūsų šeimoj dažniausiai rūpinasi augintiniu?

Apklausa: Augintinio priežiūra dažniausiai užsiimat: (221 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Kaip kada... 4u.gif
Atsakyti
Vyras dirba, vyresnysis- tai mokykloje, tai treniruotėse, mažasis dar mažas, tai kas belieka- sukuosi kaip bitutė. lotuliukas.gif
Atsakyti
Auginu sunu, vezli ir 2 papugas.
Suni kartais vyras isveda i lauka, bet reikia labai maldauti arba guleti vos ne mirties patale, kad ji isvestu apie maisto padavima ir t.t nebekalbu.
Papugas kai pirkom tai prisizadejo,kad pades narveli valyti ir jas maitinti, bet nei karto prie narvelio tvarkimo ir maitinimo neprisidejo.
Vezlis mano uzgaida, bet vyras kartais ja pasere.
Isvada tokia jei vyrui reiketu priziureti tuos gyvunelis tai visi namu kampai butu apkakoti ir galiausiai jie namuose ilgai neuzsibutu, nes numirtu lotuliukas.gif
Atsakyti
dezes kates ir dziungaro valau pati, pamaitina kate, jei tik buna namie, vyras, nes anksciau kelias ryte, o vakare tai pasiklausiam viens kito ar maitino kas,kartais sunus ja paseria, bet retai kada neprasytas tongue.gif ji nagla tipo kokia as vargse, nevalgius wub.gif , zuvales maitinu as, nes jei pradetu bele kas sert, butu bardakas,
Akva tvarkau viena, arba su vyru abu 4u.gif
Atsakyti
mes jau porą mėnesių auginame Siamuką. Tai dažniausiai visus jo reikalus tvarkau sš. Bet kai paprašau savojo - tai patvarko kačiuką ir jis. Bet jau taaip baisiai mes jį mylim. Jis tikras gyvsidabris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2005 05 26, 14:45)
Visus šunis žiūriu, vedžioju, maitinu ir t.t. tik aš, netgi tą, kuris yra vyro, o šunų pakanka, jau turiu 6. Namie tai ką pridirba katės ir meškėnas tarkau irgi aš, ir maitinu. Žako yra vyro, tai jis jį jaukina, o aš valau. Duktė prižiūri visai pati nimfą ir žiurkę, nes šie gyviai jos ir su ja gyvena. Beja vorus ir iguaną irgi žiūriu aš.
Žodžiu kiekvienas mano rytas prasideda nuo š**** valymo-meškėnas, katės, voljeras....

Neįtikėtina tiesiog. Negi iš tikrųjų įmanoma tiek gyvių auginti.

Mums užtenka ir šuns. Rūpinamės juo pakaitom. Kas kuom gali, tuom ir rūpinasi. Jis savarankiškas. Lauke, prie namo pats pasilaksto. Mums belieka tik duris pradaryti ir pabūti šalia. Rytais tai daro visada vyras, o aš vakarais. Valgyt verdu aš, maitinam katras galim. Ausis valau ir nagus karpau aš. Pas veterinarą vedam kuris galim. Žaidžiam irgi abu. rolleyes.gif
Atsakyti
Pati rolleyes.gif
Atsakyti
Auginame tik vezle, bet kadangi jos prieziura daug laiko neuzima, tai nesunku tvarkyti jos reikaliukus. Pati norejau tokio gyvio, pati ir apsikuopsiu. Vyras pusiau terariuma sumeistraves, dukros vezle pakankina...zodziu visi turim darbo thumbup.gif
Atsakyti
turim du šuniukus: anglų ir prancūzų buldogą lotuliukas.gif rūpinamės abu su vyru mirksiukas.gif
Atsakyti
Šunį vedam taip: Mama ryte ,aš per pietus,brolis vakare.
Džikai [triušei] narvą aš keičiu ,ėst aš duodu,viską aš darau biggrin.gif.
Atsakyti
turim triusiuka smile.gif tai viena dienele as kuopiu kita dienele draugas smile.gif viskas vyksta draugiskai 4u.gif
Atsakyti
Tik pati..nervuoja,kai kas lenda ir pamaitina,kada nereik..ar perka koki bruda jiems...svarbu nupirkt..kaip pvz katinams viskaso nuperka ir pamaitina..nors juos maitinu daug skaniau as.ir tvarkau juos as...smile.gif kakius plaunu ju puodus ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsataN<--: 30 gruodžio 2008 - 17:34