Įkraunama...
Įkraunama...

Rašau bakalaurinį darbą - 2007.

Sveikos na pagaliau ir mano darbas apgintas thumbup.gif sauniai viskas praejo ir gynimas ir sventimas lotuliukas.gif uz mus saunuoles! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir as vakar apsigyniau, dabar liko tik pasiimti diploma drinks_cheers.gif
Atsakyti
jau beveik 2 savaites po gynimu praejo, kartais pagaunu save galvojant, kad vaaaaauuuu- as pagaliau baigiau bigsmile.gif bet turbut tikras keistas jausmas aplankys tik rudeni, kai pirma kart po 16 metu rugseji nebereikes zingsniuoti i mokymo istaiga.. va tada bus keista smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmonija @ 2007 06 18, 21:18)
jau beveik 2 savaites po gynimu praejo, kartais pagaunu save galvojant, kad vaaaaauuuu- as pagaliau baigiau  bigsmile.gif bet turbut tikras keistas jausmas aplankys tik rudeni, kai pirma kart po 16 metu rugseji nebereikes zingsniuoti i mokymo istaiga.. va tada bus keista  smile.gif

ir mano tokia pati savijauta tongue.gif tikrai bus keista... nors aisku galima ir toliau stot mokytis mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas. Kaip žinote, labai svarbu yra kalbinė darbo pusė. Esu patyrusi lituanistė, dirbau keliose mokyklose, vertimų biure. Šiuo metu ieškau papildomo darbo. Redaguoju įvairaus pobūdžio tekstus, tvarkau stiliaus, kalbos kultūros, gramatikos, rašybos, skyrybos klaidas bei korektūrą. Kam reikia, kreipkitės, manau, rasim sprendimą. El. pašto adresas: sandrava@gmail.com. Sandra 4u.gif
Atsakyti
Labuka visoms smile.gif Man jau ir beveik menesiukas praejo nuo bakalaurinio apsigynimo. thumbup.gif Gavus diploma tai aplanke toks saldus jausmas, kad baigiau (tokio po mokykloks baigimo nebuvo biggrin.gif ), nes irodziau tai ir sau, ir artimiesiems. Now I'm free as the wind tongue.gif (mokslu prasme)... Va taip
Atsakyti
cool.gif Siūlau atgaivinti temą, nes prasidės kitiems vargeliai daabr, tarp jų ir man, vis dar vyskta vadovo/temos paieška doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 09 20, 22:46)
cool.gif  Siūlau atgaivinti temą, nes prasidės kitiems vargeliai daabr, tarp jų ir man, vis dar vyskta vadovo/temos paieška  doh.gif  doh.gif

thumbup.gif sutinku, nes būryje visada smagiau ir lengviau 4u.gif Gera mintis thumbup.gif
Atsakyti
nu pagaliau kažkas atsirado 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mano vienas žingsnis žengtas, turiu vadovę ir temą daug maž, bet dar reikia koreguoti..

o ką jūs dauguma mokinatės
?
Atsakyti
Labukas as ir siais metais rasau diploma wacko.gif Tema jau turiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutemamyte @ 2007 10 05, 14:34)
Labukas as ir siais metais rasau diploma  wacko.gif Tema jau turiu  rolleyes.gif

ką studijuoji?
Atsakyti
sveikos..turiu ir as..ir tema ir vadove..tema patenkinta, vadove irgi... cool.gif
Atsakyti