Įkraunama...
Įkraunama...

Rašau bakalaurinį darbą - 2007.

as tai ir neskaitysiu, nebent uzmesiu aki...viska lemia pristatymas, buna atveju kad darbas prastas, o pristato gerai ir gaunasi finale visai neblogai...
Atsakyti
Na aš jau viskas. Baigiau:)
Sėkmės visoms.
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 06 11, 11:05)
Na aš jau viskas. Baigiau:)
Sėkmės visoms.

Sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Manes dar rytoj ta kankyne laukia bijau.gif O pranesimas netelpa i 10 min unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2007 06 11, 10:54)
Sveikinu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Manes dar rytoj ta kankyne laukia bijau.gif O pranesimas netelpa i 10 min  unsure.gif

man tik 7 leidziamos, o as tai i 10 telpu...
Atsakyti
QUOTE(Mojito @ 2007 06 11, 13:07)
man tik 7 leidziamos, o as tai i 10 telpu...

Netelpu i 10 niekaip doh.gif Jau uzkimau nuo repetavimo, niekaip netelpu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2007 06 11, 12:25)
Netelpu i 10 niekaip  doh.gif Jau uzkimau nuo repetavimo, niekaip netelpu unsure.gif

man ir zinok bloga nuo repetavimo...
Atsakyti
Nu man jau kankyne baigesi. Merginos- trumpinkit laika, nes gali neleist dabaigt. Jei komisijai bus ka neaiskiu paklaus.
Atsakyti
Man jau irgi baigta. Valio!! Sekmes visoms besiginancioms!
As irgi norejau pridurti, kad geriau trumpiau priststyti darba negu per ilgai uzsitesti. 4u.gif
Atsakyti
as jau viskas, atvargau...
Atsakyti
Senokai čia besilankiau, bet pagaliayu apsireiškiau - BAIGTA clap.gif clap_1.gif bis.gif alc.gif
Atsakyti
oi, kaip saunu skaityti, kad dauguma jau baige!!!! thumbup.gif sveikinu visas pasiekusias finisa!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ir as prisidedu prie baigusiuju!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif smartass.gif smartass.gif smartass.gif
tiesa sakant, kazkox keistas jausmas... jauciaus labai ypatingai ir laiminga, taciau si jausma tesupranta tik tie, kurie ta pati isgyveno ar dar ketina isgyventi...
net nebesvarbus man tapo pats diplomnio iteikimas, kuris dar tik 26 d bus mano rankose - pries tai, kiek vakar teko isgyventi bei patirti ax.gif
jausmas tai UNREAL yahoo.gif
Atsakyti
Aš irgi jau šiandien apsigyniau drinks_cheers.gif Niu taip kojos rankos drebėjo, kad ojojoj... Bet kaip faina, kai jau visi vargai praėjo thumbup.gif Geras jausmas thumbup.gif
Atsakyti