Įkraunama...
Įkraunama...

Rašau bakalaurinį darbą - 2007.

Uch.. doh.gif Blogai sekasi biggrin.gif Kurybine krize, kuo toliau tuo labiau suprantu kad niekas nesigauna, pradejau nebesuprast teorijos kuria remiuosi, visi kam pasipasakoju pagrindine ideja randa kur ja sukritikuot, darbo vadove neatraso. Nu zodziu fantastika doh.gif
tikiuosi kad kitoms sekasi geriau 4u.gif labai jau rami tema g.gif
Atsakyti
jungiuosi prie jusu... 4u.gif tema buvo. noro bakalaurini rasyti - irgi. pradejau ieskoti info ir uzstrigau. ir plius sulaukiau daug kritikos del temos - "banali", "nenauja", ir pan.. verysad.gif mastau keisti tema, nes tikrai nerandu ka ten rasyt angel_sadangel.gif bet laiko jau ne marios, kad taip metyciaus vien del temos unsure.gif nebeiznau. naktim nemiegu cray.gif
Atsakyti
Nu ka mergaites 4u.gif
Laba diena biggrin.gif

Ir as jungsiuos prie jusu ax.gif
Pradedu rasyt darba doh.gif
Atsakyti
o as susirgau gripu ir uzstrigo mano bakalaurinio rasymas. tiek darbo turiu, knygas jau grazint reikes, siutas net ima lovoj gulint blink.gif
Atsakyti
Kokia tema rasai? g.gif

Sveikatos tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2007 03 06, 20:29)
Uch..  doh.gif Blogai sekasi  biggrin.gif Kurybine krize, kuo toliau tuo labiau suprantu kad niekas nesigauna, pradejau nebesuprast teorijos kuria remiuosi, visi kam pasipasakoju pagrindine ideja randa kur ja sukritikuot, darbo vadove neatraso. Nu zodziu fantastika  doh.gif
tikiuosi kad kitoms sekasi geriau  4u.gif labai jau rami tema  g.gif

Užjaučiu 4u.gif
Aš dar nepradėjau, nu kaip prisiverst doh.gif
Ramu, nes vienos matyt rašo ir nosies čia nekiša, o kitos nerašo, bet bijo prisipažint biggrin.gif

QUOTE(ashtri @ 2007 03 07, 00:56)
jungiuosi prie jusu...  4u.gif  tema buvo. noro bakalaurini rasyti - irgi. pradejau ieskoti info ir uzstrigau. ir plius sulaukiau daug kritikos del temos - "banali", "nenauja", ir pan..  verysad.gif  mastau keisti tema, nes tikrai nerandu ka ten rasyt  angel_sadangel.gif bet laiko jau ne marios, kad taip metyciaus vien del temos  unsure.gif nebeiznau. naktim nemiegu  cray.gif

Kokią temą rašai, kad tiek kritikos gavai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2007 03 07, 14:08)
Kokia tema rasai?  g.gif

Sveikatos tau  mirksiukas.gif

as rasau apie vadovo funkcijas, ir kad jam reikalinga andragogine kompetencija. reikes paskui kompetenciju aprasa sudaryt
Atsakyti
Na va rytoj sustikinku su vadove. Nusiunciau jai du puslapius problemu doh.gif Labai idomu ka pasakys unsure.gif
Planavau pasidaryt planiuka ka issiaiskint su ja, bet tiek daug kitam dalykui rytdienai uzduota kad neturiu kada prie bakalauro grizt doh.gif Turbut rytoj spresim keist tema ar nekeist. Tik man neramu kad baisi optimiste ta mano darbo vadove. As kai tema rinkausi nuejau su ideja ir tikejausi, kad mane atkalbes, o ji "gerai gerai rasom rasom". Tai bijau kad ir rytoj taip bus doh.gif Uzkres mane optimizmu kokioms dviems savaitems, o paskui vel man "parkes" prasides unsure.gif ajaj unsure.gif laikykit spygas kad nusvistu mudviem rytoj kokia geniali mintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2007 03 07, 17:16)
Užjaučiu  4u.gif
Aš dar nepradėjau, nu kaip prisiverst  doh.gif
Ramu, nes vienos matyt rašo ir nosies čia nekiša, o kitos nerašo, bet bijo prisipažint  biggrin.gif
Kokią temą rašai, kad tiek kritikos gavai?  4u.gif

apie socialines reklamas doh.gif netikslinsiu dabar, nes vis tiek ją keičiu. Tik dar neaišku, į ką blush2.gif iš marketingo srities reikia
Atsakyti
sweikutes, na ka jungiuos i jusu buri ir as lotuliukas.gif wisa wakara su diplomke sedziu doh.gif spaudzia destytoja ale gi nori kad gerai padaryciau ax.gif fainai jum tik parasyt reik o man ir padaryt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(natie @ 2007 03 08, 00:53)
sweikutes, na ka jungiuos i jusu buri ir as  lotuliukas.gif  wisa wakara su diplomke sedziu  doh.gif  spaudzia destytoja ale gi nori kad gerai padaryciau  ax.gif  fainai jum tik parasyt reik  o man ir padaryt  unsure.gif

sveika smile.gif gal kokį maketą darai? dizainerė gal kokia? biggrin.gif ka ten tokio gi darai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2007 03 07, 23:59)
sveika  smile.gif  gal kokį maketą darai? dizainerė gal kokia?  biggrin.gif  ka ten tokio gi darai?  bigsmile.gif

drabuziu kolekcija doh.gif
Atsakyti