Įkraunama...
Įkraunama...

Rašau bakalaurinį darbą - 2007.

O as jau rasau, atiduoti reikes diploma sausio 9 d. unsure.gif Gynimas jei viskas ok sausio pabaigoj unsure.gif

Jei ka as mokausi koledze, 3,5 m mokytis cool.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, aš irgi norėčiau i Jūsų temelę isijungti jei galima blush2.gif
aš irgi rašau kursini darbą ir dabar vargstu su teorine dalim o su empirine kas bus tai baisu pagalvot na laiko pakankamai dar turiu bet kartais neramios mintys ir mane aplanko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinariuke: 31 gruodžio 2007 - 13:41
Sveikos merginos 4u.gif
baisus reikalas tie diplominiai doh.gif bandau ir as rasyt savaji blink.gif blink.gif prie teorines dalies dar neprisedau schmoll.gif vis vargstu su praktine dalimi - gal kuri zinot kaip su EXCELar dar kazkuo paskaiciuot duomenu patikimuma? blink.gif blink.gif mano darbo vadovas visai kiauras - kiek nueinu tiek nieko neaiskina, darba reik atiduot po 2 menesiu.... jauciuosi visai zioplas daiktas verysad.gif Gelbekit 4u.gif
Atsakyti
Mergaites gal kuri turit padekos pavyzdziu? Noriu graziai parasyt, bet paciai nelabai gaunasi blush2.gif
Atsakyti
Sveiki.

Gal turite kokiu geru ideju temai ekonomikos specialybei, planavimo ir analizes specializacijai? Tai mazdaug tiriant imone, bet kokiu kampu ja tirt, kad butu ne finansine analize? g.gif
Atsakyti
QUOTE(judkiss @ 2008 01 21, 22:43)
Sveiki.

Gal turite kokiu geru ideju temai ekonomikos specialybei, planavimo ir analizes specializacijai? Tai mazdaug tiriant imone, bet kokiu kampu ja tirt, kad butu ne finansine analize?  g.gif

o pas jus nėra kažkokių gairių, kuria linkme geriau eiti/neiti?
nes pas mus labai gražiai viskas išdėstyta buvo (irgi vadybos/ekonomikos specialybės)
Atsakyti
Merginos man labai reikia anketos pavyzdžio nes nelabai moku su ekseliu tuos kvadračiukus uždėti. Anketa rašau apie darbuotojų adaptaciją. Mano e-paštas Daiku@takas.lt Būsiu labai dėkinga
Atsakyti
QUOTE(Frinja @ 2008 01 27, 16:18)
o pas jus nėra kažkokių gairių, kuria linkme geriau eiti/neiti?
nes pas mus labai gražiai viskas išdėstyta buvo (irgi vadybos/ekonomikos specialybės)

Niu kad ne, nera verysad.gif O gal gali atsiusti jums kas isdestyta pagal ekonomikos specialybe? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rigonda @ 2008 01 27, 21:02)
Merginos man labai reikia anketos pavyzdžio nes nelabai moku su ekseliu tuos kvadračiukus uždėti. Anketa rašau apie darbuotojų adaptaciją. Mano e-paštas  Daiku@takas.lt Būsiu labai dėkinga

O kam tas ekselis? Man atrodo su wordu daug paprasciau tuos kvadraciukus padaryti. Tik kad va sedejau, bandziau atsiminti ,kur ta funkcija, nu ir niekaip g.gif Tas nestumas ir vaikas visa atminti ateme doh.gif Jeigu tokius visai paprastus kvadraciukus, tai per Insert Symbol galima padaryti.

O as irgi prisijungsiu prie rasanciuju bakalaurini. Jau trecius metus rasau ax.gif Vis sutrugdo kas: tai gresiantis persileidimas, tai klykiantis vaikas... tikekimes siais metais niekas nesutrukdys.

Dabar ieskau respondentu: vyru, kurie turi 1 vaika (nuo 6 menesiu iki 3 metu) ir gyvena su tuo vaiku. HELP! Gal galite savo vyrus ikalbeti uzpildyti viena klausimyna? Jei tokiu atsiras, lauksiu zinuciu i az. Tema is psichologijos - vyru gyvenimo kokybe susilaukus pirmo vaiko.
Atsakyti
4u.gif

ech man laikas jungtis i jusu gretai, KTU finansu bakalauras iki 05 men galo, dar net temos nesuformaluvau cool.gif
Atsakyti
Sveikos merginos!!

Apsigyniau diploma ir gavau 9!! clap.gif clap.gif yess.gif assa.gif Kaip dabar gera rolleyes.gif Viskas mokslai baigti, reik sulaukt diplomo ir licencijos ir eit i darbuka rolleyes.gif

O jums linkiu dideliausios sekmes rasant ir ginant darbukus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutemamyte @ 2008 01 31, 16:14)
Sveikos merginos!!

Apsigyniau diploma ir gavau 9!! clap.gif  clap.gif  yess.gif  assa.gif  Kaip dabar gera  rolleyes.gif Viskas mokslai baigti, reik sulaukt diplomo ir licencijos ir eit i darbuka  rolleyes.gif
O jums linkiu dideliausios sekmes rasant ir ginant darbukus  bigsmile.gif

SVEIKINU SVEIKINU SVEIKINU!!!! Saunuole!!! clap.gif thumb_yello.gif ploja.gif
Atsakyti