Įkraunama...
Įkraunama...

Rašau bakalaurinį darbą - 2007.

QUOTE(Linutemamyte @ 2008 01 31, 17:14)
Sveikos merginos!!

Apsigyniau diploma ir gavau 9!! clap.gif  clap.gif  yess.gif  assa.gif  Kaip dabar gera  rolleyes.gif Viskas mokslai baigti, reik sulaukt diplomo ir licencijos ir eit i darbuka  rolleyes.gif
O jums linkiu dideliausios sekmes rasant ir ginant darbukus  bigsmile.gif

Saunuole 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos gal kas raset baigiamaji darba tokia tema VERSLO APLINKOS ITAKA X IMONES FINANCINIAMS RODIKLIAMS. na jai ka turite siulykit galiu nupirkti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(judkiss @ 2008 01 27, 22:42)
Niu kad ne, nera  verysad.gif  O gal gali atsiusti jums kas isdestyta pagal ekonomikos specialybe?  ax.gif

kad aš pati vadybininkė, negavau ekonomistų medžiagos...
Atsakyti
QUOTE(rigonda @ 2008 01 27, 22:02)
Merginos man labai reikia anketos pavyzdžio nes nelabai moku su ekseliu tuos kvadračiukus uždėti. Anketa rašau apie darbuotojų adaptaciją. Mano e-paštas  Daiku@takas.lt Būsiu labai dėkinga

Aš ir rašau apie darbuotojų adaptaciją bigsmile.gif
Jei klausi apie paprastus kvadračiukus, tai Insert->Symbol

Po egzaminų leidau sau patinginiaut ir atėjo laikas kada reik pradėt griebt jautį už ragų. wacko.gif

KTU temoj klausiau ir čia paklausiu, gal čia kuri KTU studentė yra susidūrusi su KTU mokslinių straipsnių duomenų baze, ir gali paaiškint kaip prie jos prisijungti ir ja naudotis? Čia gal paprasčiausiai reikia su KTU univero kompu jungtis prie bibliotekos katalogo ir ieškoti, ar kaip?.. Vyras siūlo eiti į metodinį kabinetą ir dėl literatūros klausti ten dirbančių moteriškių, nes metodiniam kabnete ir kaupiami tie straipsniai ir įvairūs darbai..
Atsakyti
QUOTE(rigonda @ 2008 01 27, 22:02)
Merginos man labai reikia anketos pavyzdžio nes nelabai moku su ekseliu tuos kvadračiukus uždėti. Anketa rašau apie darbuotojų adaptaciją. Mano e-paštas  Daiku@takas.lt Būsiu labai dėkinga

worde jai nėra eilutės anketoms kurti, tada reikia ją įsivesti
1. add or remove buttoms > customize >ant Forms > dedi varnelę > OK
2. Atsiranda eilutė, tada
pirmas simbolis yra ab ,kitas kvadratas su varnele
kai reikia to kvadrato anketoj, tai ir spaudi ant jo ir atsiranda...
g.gif manau gal bus aišku smile.gif
Atsakyti
Gal kuri apsiimtumet parasyti baigiamaji darba kolegijai tema :"Atsargu X imoneje valdymo efektyvumas"?
Atsakyti
QUOTE(Linutemamyte @ 2008 01 04, 00:45)
Mergaites gal kuri turit padekos pavyzdziu? Noriu graziai parasyt, bet paciai nelabai gaunasi  blush2.gif

Kas ta padeka? As ir rasau diplomini. Gal ir man reikia.... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Kaip sekas?

kartu su bakalauriniu darbu rasau ir praktikos darba, gal kuri turi koki gerai ivertinta pvz? 4u.gif
Atsakyti
Turiu beda. Reikia rasyt bakalaurini, o temos nzn. MOkausi tarptautine ekonomika ir prekyba. Gal kam kyla kokiu minciu bakalauriniui is tokios specialybes, ar teko susidurt su kazkuo panasiu.. Oi dabar galvos skausmelis... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringa8 @ 2008 02 11, 19:08)
Turiu beda. Reikia rasyt bakalaurini, o temos nzn. MOkausi tarptautine ekonomika ir prekyba. Gal kam kyla kokiu minciu bakalauriniui is tokios specialybes, ar teko susidurt su kazkuo panasiu.. Oi dabar galvos skausmelis... verysad.gif

tarptautiniai santykiai, kokia nors analizė?
Prekyba tarptautinė ir investicijos
Darbo, kapitalo ar žmonių migracija?>
Atsakyti
Prisijungiu ir aš, studijuoju VDU, neakivaizdiniame, norėčiau pavasarį pabaigti, bet bijau, kad gali ne taip baigtis, kaip suplanavusi g.gif Rašau praktiškai po sakinį verysad.gif
Atsakyti
jungiuosi prie rašančių bakalaurinį darbą smile.gif
Atsakyti