QUOTE(Indriuka @ 2008 04 29, 13:09)
Laba, atsakiau i tavo anketa. Pati turiu rasyti diplomini ir niekaip nezinau, kaipsudaromos tokios anketos, gal gali papasakoti placiau?
Nezinau kuri anketos sudarymo dalis tave domina

ar kaip suformuluoti klausimus ar kaip sukurti anketa online?
Jeigu dėl pačios anketos sudarymo, tai yra keletas pagrindinių principų, kaip atlikti rinkos tyrimus, gerai pagooglinus turetum rasti. Paminesiu tik kelis:
visada palik respondentu galimybe atsakyti nezinau ir kita, kur jis galetu irasyti savo nuomone, taip isvengsi tyrimo ribotumo ir sužinosi apie tokius atskymo variantus apie kokius nepagalvojai sudarinedama anketa.
demografiniu duomenu klausk anketos gale, bet pries tai pagalvok ar tau ju tikrai reikia ir kokiu, jei tu duomenu visai neanalizuosi, tai kam tada klausti? Tai galioja visiems klausimams.
sudarydama anketa galvok, kad tau reikes padaryti duomenu analize, todel formuluok klausimus, taip, kad tau jei tikrai padetu atsakyti į iskeltas hipotezes.
O dėl anketos kūrimo online, tai tikrai nėra sudėtinga, iš lietuvišku svetainių gali paeksperimentuoti su ###### arba ######, pastaroji turi daug privalumu kuriant pačia anketą, daug klausimų tipų, tačiau nėra galimybės savarankiškai padoroti kiekvieną anketą atskirai arba atlikti skersinį tyrimą. Pvz susieti pirmo klasuimo atsakymus su respondento lytimi ar pan. ###### suteikai galimybe perziureti kieviena anketa atskirai, bet klausimu tipai anketoje siaubingai roboti ir neleidzia padaryti tarkim atsakymo varianta kita ir prie jo irasyti, kas tas kita.
jei cia daugmaz i tema sneku, tai parasyk, parasysiu ir kitu svetainiu trukumus ir privalumus (bet jau nelietuvisku, o kad ir tos per kuria sudaryta mano anketa)
Papildyta:
QUOTE(Demesio19ta @ 2008 04 29, 14:55)
Sveikos...ziuriu kaip idomiai...Musu LKKA jau siandien aprobacijas zmones baige gintis, kita savaite jau galutini darba atiduoti reikia, nors gynimas tik birzelio 3-4 d....o kitur dar tik tyrimus atslikineja...visada ta musu akademija skuba kazkur...
jo, drauge is LKKA sake, kad jai gynimas, tai supavydejau, nes jai jau baigta... o man...
siaip jo priklauso nuo univero ir dar ir darbo vadovo, mano atveju gausis, kad rasysiu iki paskutines sekundes