Įkraunama...
Įkraunama...

Rašau bakalaurinį darbą - 2007.

QUOTE(Lane @ 2008 05 06, 23:10)
Antroje posto dalyje geras pastebėjimas biggrin.gif

O ###### ar galėčiau peržiūrėti kiekvieną anketą atskirai?

Siaip ###### neleidzia perziureti anketu atskirai, bet tu jas gali importuoti kaip excel faila visas kartu.
Atsakyti
Net neįsivaizdavau, kad šitas darbas tiek nervų suės.
Atsakyti
Sveikos, as su savo darbu isviso giliose mariose plaukioju. Baigiau kolegija, o cia testines studijos universitete. Kolegijoje buvo baigiamasis egzaminas.
Universitete apie diplominio darbo rasymajokios info niekas neteike. Tai turiu keleta klausimu.
1. Gal kas galite paaiskinti trumpai visas tris dalis, ka kur rasyti.
Kiek suprantu pirmoje teorija, o kas antroje ir trecioje????Mano tiriamoji bus pagrįsta skaiciavimais. Anketu nebus
2. Apytikslis literaturos šalitinių sąrašas
3. Kaip sekasi visoms rasymas? Ar vadovai daug duoda komentaru. Manosios komentaras - visai neblogas darba. Supratau kad net neskaite verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2008 05 13, 18:45)
Sveikos, as su savo darbu isviso giliose mariose plaukioju. Baigiau kolegija, o cia testines studijos universitete. Kolegijoje buvo baigiamasis egzaminas.
Universitete apie diplominio darbo rasymajokios info niekas neteike. Tai turiu keleta klausimu.
1. Gal kas galite paaiskinti trumpai visas tris dalis, ka kur rasyti.
Kiek suprantu pirmoje teorija, o kas antroje ir trecioje????Mano tiriamoji bus pagrįsta skaiciavimais. Anketu nebus
2. Apytikslis literaturos šalitinių sąrašas
3. Kaip sekasi visoms rasymas? Ar vadovai daug duoda komentaru. Manosios komentaras - visai neblogas darba. Supratau kad net neskaite verysad.gif  doh.gif

Pas mane buvo: ax.gif
1. ĮVADAS
2. LITERATŪROS STUDIJAVIMAS
3. TYRIMO METODIKA
4. REZULTATŲ ANALIZĖ IR APIBENDRINIMAS
5. IŠVADOS IR PASIŪLYMAI
LITERATŪRA
PRIEDAI

Pas mane buvo anketos, tai jos pavyzdys dejosi prie priedo. Literaturos ne maziau 15-20. Nesenesne kaip 5-7 metai. Na dar iki 10m. Studijavau medicina 4u.gif
Vadove turejau gera, tai kiek kartu ejau pas ja vis susilaugdavau pataisymu, komentaru- vadinasi skaite, uztai gavau 9 rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mane darbo struktura tokia:
1. Titulinis lapas
2. Baigiamojo darbo uzduotis
3. Turinys
4. Profesiniu kompetenciju sarasas
5. Ivadas
6. Destomoji dalis, kuria sudaro: teorine, metodine, praktine dalis.
7. isvados ir rekomendacijos
8. Santrauka uzsienio kalba
9. Naudotos literaturos sarasas
10. lenteliu sarasas
11. Paveikslu sarsas
12. priedai
Studijuoju Turizma wink.gif
P.s visa nakti rasau, liko viena dienele ir turiu atiduoti darba, oi tikrai kad nervus eda tas darbelis..ypac kai paskutinem dienom pasilieku...
SEKMES VISOMS 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Labai atsiprasau, jei ne i sia tema rasau, bet as taip pat siuo metu rasau bakalauro darba, tad susiduriau su keliais sunkumais doh.gif .Reikia atspausdinti darba, o as nerandu kaip padaryti, kad puslapio numeracija matytusi nuo 4 lapo doh.gif Ant pirmu triju neturi matytis, bet turi skaiciuotis ir jie..
Bei kaip padaryti uzrasa tesinys virs lenteles tesinio kitame puslapyje. Bet tik viename. Kai bandau daryti, tai man ant visu uzraso tesinys doh.gif
Prasau pakonsultuokit, jei zinot ax.gif Labai skubiai reikia verysad.gif
Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutuxxx @ 2008 05 14, 09:28)
Labai atsiprasau, jei ne i sia tema rasau, bet as taip pat siuo metu rasau bakalauro darba, tad susiduriau su keliais sunkumais  doh.gif .Reikia atspausdinti darba, o as nerandu kaip padaryti, kad puslapio numeracija matytusi nuo 4 lapo  doh.gif  Ant pirmu triju neturi matytis, bet turi skaiciuotis ir jie..

Čia reikia sužaisti su "section breaks", t.y. po tos dalies, kur numeruoji, bet nerodai, dedi section break'ą, tada sekanti dalis patampa antrąja, o ten kai insertini puslapių numerius prie "options" ar prie "customise", dabar nepamenu, pasirenki vietoj "continue from previous" - "start from" ir nurodai, nuo kurio nr. rašysis tavo puslapiai. Na, atskaičiuoji visus viršelius, anotacijas ir pan., ir rašai pvz. 7, taigi pirmasis numeruotas psl. bus septintas.
Įsimesk į helpą, rasi aiškiau, bo nemoku aš aiškinti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 05 14, 14:15)
Čia reikia sužaisti su "section breaks", t.y. po tos dalies, kur numeruoji, bet nerodai, dedi section break'ą, tada sekanti dalis patampa antrąja, o ten kai insertini puslapių numerius prie "options" ar prie "customise", dabar nepamenu, pasirenki vietoj "continue from previous" - "start from" ir nurodai, nuo kurio nr. rašysis tavo puslapiai. Na, atskaičiuoji visus viršelius, anotacijas ir pan., ir rašai pvz. 7, taigi pirmasis numeruotas psl. bus septintas.

Visoms didelis Aciu 4u.gif
Pavyko thumbup.gif
Atsakyti
arba tiesiog virsuje palikti 3 tuscius lapus, o po to atspausdinant juos isimti
Atsakyti
turiu dar viena varianta. paprasciausiai sunumeravus viska nuo pirmo puslapio ant nereikalingu pirmuju lapu skaiciuku uzdeti mazas figuras (kad ir kvadratelius) ir nuspalvint baltai. paprasta ir nieko nesimato. biggrin.gif
Atsakyti
Bakalaurinį darbą reikia pateikti įrašytą į CD. 4u.gif Kaip pridėti priedus? Kaip Jūs darote? Kopijuotus priedus nuskenuoti ir įrašyti? Ar jų pridėti į CD nereikia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 05 14, 13:15)

Man niekaip nesigauna unsure.gif Kur reikia žymeklį uždėti po to, kai padarau section break, kad įdėčiau puslapių numerius? Nes man įterpia numerius į abi darbo dalis: ir pradžią, ir po section break. O reiktų, kad pirmuose puslapiuose numerių nebūtų unsure.gif
Atsakyti