Įkraunama...
Įkraunama...

Rašau bakalaurinį darbą - 2007.

pas mus jau 3 neprileido gintis.........
eina na....... kaip aš bijau.....
o kas jums recenzijas rašo? įdomu, ar univieras tikrina recenzento autentiškumą? g.gif
Atsakyti
mums tai katedroj paskiria recenzą unsure.gif bijau kad lopą kokį gausiu....
nors kitur girdėjau, gali patys susirasti.
Atsakyti
Kai pagalvoji - kokia trumpa ta paskutinė naktis, prieš darbo atidavimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(migliuse @ 2009 05 12, 21:12)
Man siandiena antroji perziura buvo, tai kazkaip nuramino, nes darbo jau ne per daugiausiai liko o pridavimas po 3 sav mazdaug... Tai nuslugo itampa  smile.gif

oho lafa tada , sveikinu 4u.gif ,

QUOTE(Deisi @ 2009 05 12, 23:01)
pas mus jau 3 neprileido gintis.........
eina na....... kaip aš bijau.....
o kas jums recenzijas rašo? įdomu, ar univieras tikrina recenzento autentiškumą?  g.gif

siaubas blink.gif , tikiuosi taip nebus man cool.gif

QUOTE(Simuliantė @ 2009 05 13, 00:40)
mums tai katedroj paskiria recenzą  unsure.gif  bijau kad lopą kokį gausiu....
nors kitur girdėjau, gali patys susirasti.

šiaip pas mus irgi nepasirinksi unsure.gif , jau ką gausi su tuo turėsi susitaikyt doh.gif , o yra tokių perliukų blink.gif

QUOTE(*Kleo* @ 2009 05 13, 01:04)
Kai pagalvoji - kokia trumpa ta paskutinė naktis, prieš darbo atidavimą  biggrin.gif

aha rimtai, įlindau kavos pertraukėlei pažiūrėt kaip bendramintėm sekasi biggrin.gif
Atsakyti
nu jomajo....... niekaip tyrimo analizės negaliu padaryti....... patarkit man už ko kabintis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deisi @ 2009 05 13, 21:34)
nu jomajo....... niekaip tyrimo analizės negaliu padaryti....... patarkit man už ko kabintis  doh.gif

o kas kliuna? neina aprasyti diagramu?
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 05 13, 21:55)
o kas kliuna? neina aprasyti diagramu?

agam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Deisi @ 2009 05 13, 22:05)

na reikia papilstyt is tuscio i kiaura remiantis teorines dalies medziaga biggrin.gif pvz tokie duomenys patvirtina ar paneigia fakta kad... labai priklauso nuo temos g.gif pradzioj tikriausiai demografiniai duomenys? juos tai lengviausia aptart, tik paskui analizuoti analizuoti... is tikruju tai as mazas profesorius, kaip jau iseina taip darau biggrin.gif cia pavyzdukas mano pezalioniu:

Konsultacijos metu klientas gali gauti informaciją apie infekcijų, plintančių per kraują ar lytiniu keliu, testavimą, tad uždavus klausimą „Ar Jums prieinamos ŽIV, lytiškai plintančių ligų testavimo paslaugos?“ paaiškėjo, kad 72% respondentų infekcijų testavimo paslaugos yra prieinamos, 15% apklaustųjų atsakė neigiamai, o 13% apie šių paslaugų prieinamumą nežino (žr. 9 pav.).
Gyventojų grupės, kuriose yra ypač didelė ŽIV infekcijos ar perdavimo rizika, svarbu organizuoti signalinę stebėseną. Jei nėra centrų, tyrimai gali būti atliekami siūlant savanorišką testą dėl ŽIV ten kur rizikos grupėms teikiamos paslaugos (Tarptautinės rekomendacijos ir praktika ŽIV/AIDS politikos ir paslaugų srityje, 2006). Todėl remiantis literatūra ir gautais tyrimo rezultatais, galima teigti, jog žalos mažinimo kabinetų socialiniai darbuotojai turėtų nuolat siūlyti atlikti ŽIV testą, skleisti informaciją per asmenis, priklausomus nuo narkotinių medžiagų, siekiant didesnio informuotumo apie infekcijas, jų diagnozavimo galimybes.

Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 05 13, 22:10)
na reikia papilstyt is tuscio i kiaura remiantis teorines dalies medziaga biggrin.gif pvz tokie duomenys patvirtina ar paneigia fakta kad... labai priklauso nuo temos g.gif pradzioj tikriausiai demografiniai duomenys? juos tai lengviausia aptart, tik paskui analizuoti analizuoti... is tikruju tai as mazas profesorius, kaip jau iseina taip darau biggrin.gif cia pavyzdukas mano pezalioniu:

Konsultacijos metu klientas gali gauti informaciją apie infekcijų, plintančių per kraują ar lytiniu keliu, testavimą, tad uždavus klausimą „Ar Jums prieinamos ŽIV, lytiškai plintančių ligų testavimo paslaugos?“ paaiškėjo, kad 72% respondentų infekcijų testavimo paslaugos yra prieinamos, 15% apklaustųjų atsakė neigiamai, o 13% apie šių paslaugų prieinamumą nežino (žr. 9 pav.).
Gyventojų grupės, kuriose yra ypač didelė ŽIV infekcijos ar perdavimo rizika, svarbu organizuoti signalinę stebėseną. Jei nėra centrų, tyrimai gali būti atliekami siūlant savanorišką testą dėl ŽIV ten kur rizikos grupėms teikiamos paslaugos (Tarptautinės rekomendacijos ir praktika ŽIV/AIDS politikos ir paslaugų srityje, 2006). Todėl remiantis literatūra ir gautais tyrimo rezultatais, galima teigti, jog žalos mažinimo kabinetų socialiniai darbuotojai turėtų nuolat siūlyti atlikti ŽIV testą, skleisti informaciją per asmenis, priklausomus nuo narkotinių medžiagų, siekiant didesnio informuotumo apie infekcijas, jų diagnozavimo galimybes.

thumbup.gif ačiukas 4u.gif
didžiausias absurdas yra tai, kad aš juk jau esu rašiusi ir gynusis diplominį darbą prieš 5 metus, o dabar vėl kaip akla višta jaučiuosi doh.gif net dėstytojai tie patys gynime bus unsure.gif
Atsakyti
na ką, chebryte, išsiunčiau savo darbą unsure.gif pirmadienį važiuoju savaitei pas vadovę ir priduosiu jau........ jei tik leis.......
Atsakyti
QUOTE(Deisi @ 2009 05 14, 20:36)
na ką, chebryte, išsiunčiau savo darbą  unsure.gif  pirmadienį važiuoju savaitei pas vadovę ir priduosiu jau........ jei tik leis.......

priims kodėl ne thumbup.gif , jau baltai pavydžiu sveikinu su išsiųstu darbu wub.gif , aš griaučius šeštdaienį priduosiu paskui dar turėsiu galimybę savaitę taisyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Deisi @ 2009 05 14, 20:36)
na ką, chebryte, išsiunčiau savo darbą  unsure.gif  pirmadienį važiuoju savaitei pas vadovę ir priduosiu jau........ jei tik leis.......

nu cia dabar, zinoma kad leis! neisivaizduoju koks turi buti darbas kad nepraleistu doh.gif tad tau nera ko nervuotis, nes dirbai
Atsakyti