Įkraunama...
Įkraunama...

Rašau bakalaurinį darbą - 2007.

Sveikos, ir aš prie topačio vargstu. doh.gif Jau galva išsunkta ir dabar susimąsčiau ar gerai pokyti skaičiuoju?
Kaip skaičiuojamas, procentinis pokytis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dodže @ 2009 05 09, 07:55)
Sveikos, ir aš prie topačio vargstu.  doh.gif  Jau galva išsunkta ir dabar susimąsčiau ar gerai pokyti skaičiuoju?
Kaip skaičiuojamas, procentinis pokytis?  g.gif

labas, man reikėjo paskaičiuoti 2007 ir 2006 metų procentinį pokyti, tai aš tai skaičiavau taip:
(2007 m. duomenys/2006 m. duomenys*100)-100
šią formulę įsimečiau į exelį ir pasiskaičiavau mirksiukas.gif

o kaip tu skaičiuoji? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kleo*: 09 gegužės 2009 - 09:19
vis rašau liko man tik su šiandin 6 dienos blink.gif , ojei ojei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2009 05 10, 15:52)
vis rašau liko man tik su šiandin 6 dienos  blink.gif , ojei ojei  doh.gif

console.gif ir aš turėčiau vėliausiai trečiadienį pasirodyti pas darbo vadovę su pabaigtu darbu unsure.gif bet tik šiandien tyrimo analizę pradėjau doh.gif o kur dar visokie literatūros sąrašai, santraukos ir kitokios nesąmonės doh.gif liko man viso labo 3 naktys tik........ nes dienomis dirbu.........
Atsakyti
tai ką jūs (nu ir aš ) čia veikiat biggrin.gif marš staigiai darbo rašyt user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simuliantė: 10 gegužės 2009 - 16:56
ir aš "rašau". Bet labai sunkiai sekasi prisiverst..
vakar net sedejau sedejau ir apsiverkiau.
poryt katedrinis, tikiuos praeisiu.
o siaip darba reiks atiduot jau su viskuo po 10 dienu, o liko praktine dalis ir smulkmenos visokios.. sad.gif
norisi net kitiems metams atidet, bet aplinkiniai spaudzia..

kartais pagalvoju, kad jei butu paprastas kurisinis, tai bučiau jau parašius, bet kai bakalauras..tai norisi geriau.. ir iš to gaunas pššš.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuliantė @ 2009 05 10, 17:55)
tai ką jūs (nu ir aš ) čia veikiat  biggrin.gif  marš staigiai darbo rašyt user posted image

vajei....... rašom, jau rašom.....
dabar dar klausimą turiu: darau grafinius vaizdavimus, visokias kardiogramas paišau. kaip man padaryti, kad rodytų ne skaičiais, o procentais visus duomenis??? niekaip neatsimenu, nors nusišauk doh.gif mažu kas trumpai gali pasakyti, kaip tai išspausti ax.gif
Atsakyti
tai pačiam exelyje leidžia pasirinkti kaip nori duomenis matyt ar absoliučiais skaičiais ar procentais rolleyes.gif bent jau 2007 metų exelyje rolleyes.gif yra parinktis chart layout g.gif ir ten pasirenki diagramą su proc.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simuliantė: 11 gegužės 2009 - 17:35
QUOTE(Simuliantė @ 2009 05 11, 18:33)
tai pačiam exelyje leidžia pasirinkti kaip nori duomenis matyt ar absoliučiais skaičiais ar procentais  rolleyes.gif  bent jau 2007 metų exelyje  rolleyes.gif

arba aš nežinau, kur žiūrėti, arba pas mane nėra tokios funkcijos blink.gif
Papildyta:
radau, įrankių juostoje % ženklas. bet man skaičius suvestus į exelį paverčia tūkstančiais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deisi @ 2009 05 11, 18:39)
arba aš nežinau, kur žiūrėti, arba pas mane nėra tokios funkcijos  blink.gif
Papildyta:
radau, įrankių juostoje % ženklas.  bet man skaičius suvestus į exelį paverčia tūkstančiais  g.gif

pasirenki pvz rutuline diagrama next->columns->atsidaro chart vizard step 3 of 4, ten atsidarai data labels ir uzdedi varnele antpercentage, toliau next ir finish, turetu rodyti su procentais prie diagramos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 05 11, 19:10)
pasirenki pvz rutuline diagrama next->columns->atsidaro chart vizard step 3 of 4, ten atsidarai data labels ir uzdedi varnele antpercentage, toliau next  ir finish, turetu rodyti su procentais prie diagramos mirksiukas.gif

4u.gif
dašuto man pagaliau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna* @ 2009 05 11, 15:53)
* lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif
**manoji tokia pypt , kad aš jai nei gėlytės neduosiu bash.gif

o aš su saviške šiandien susitiksiu pirmą kartą, nors darbą jau poryt reikia atiduoti, bet ji niekad laiko neturėjo, tai parašiau kaip išmanau, kaži kiek liks po šiandienos blink.gif
Atsakyti