jungiuosi prie jusu. Pagaliau susigalvojau kokia tema rasysiu, vakar jau ir skaitykloj buvau, siokios tokios info radau.. Bet kaip sunku, sakes!
Sveikos
jungiuosi ir as prie Jusu
*Citra* kaip tik dabar tema susigalvojai? man darbo vadovui terminas darbo pirminio varianto pristatymo jau geguzes pr., bet jis is manes iskart po Velyku reikalauja
nieko gero nepasidarius, tik teorine dali turiu is kursinio. Nemegstu ir as beletristikos.. o sunkiausia su pilstymu apie nieka bei darbo dailinimu.. kaip ten tie 2 tituliniai isipaiso ir pan... Zodziu, nervas vienas. o dar kai oras toks grazus lauke ir vitaminu po ziemos trukumas, tai sunku prisiverst galvot.
*Citra* kaip tik dabar tema susigalvojai? man darbo vadovui terminas darbo pirminio varianto pristatymo jau geguzes pr., bet jis is manes iskart po Velyku reikalauja
QUOTE(zhmonijus @ 2007 03 25, 15:13)
Sveikos
jungiuosi ir as prie Jusu
nieko gero nepasidarius, tik teorine dali turiu is kursinio. Nemegstu ir as beletristikos.. o sunkiausia su pilstymu apie nieka bei darbo dailinimu.. kaip ten tie 2 tituliniai isipaiso ir pan... Zodziu, nervas vienas. o dar kai oras toks grazus lauke ir vitaminu po ziemos trukumas, tai sunku prisiverst galvot.
Sveikos ir as jungiuosi prie Jusu!!!
Padekite uzpildyti anketa bakalauro darbui apie Utenos trikotaza. Reikia surinkti vos ne 300 respondentu nuomoniu, o turiu dar tik puse. Gynimas geguzi, ir dar reikia parasyti empirine dali.
HELP!HELP!!!
anketos nuoroda:http://mokslas.apklausos.lt/studento-projektas-239901/
QUOTE(babyface @ 2007 03 22, 09:55)
as dar pati nelabai zinau kas tai yra
pasidariau pranesima, rytoj darysiu bakalauro pristatyma
QUOTE(garbane @ 2007 03 27, 00:47)
as dar pati nelabai zinau kas tai yra
na as tai interpretuosiu tam tikrus tekstus, bandydama ten kaip nors isziuret valstybiu tapatybes
vo taip va
Tikiuosi labai nesuvalgys nei oponentas nei destytojai.. nei kiti kursiokai
Siaip pristatymas visai nieko gavosi, bet tas dar nereiskia kad darbas bus geras, nes tyrimo dar nepradejau, o jau deadlinas uz MAZIAU NEI DVIEJU MENESIU 
Kaip darysi bakaqlauro pristatyma? Nieko nesuprantu... gi sakei kad neparasei? tai tik teorine dali... kazko as nesuprantu... Na aisku gi mano pirmas bakalaurinis
QUOTE(Kadanors @ 2007 03 27, 21:04)
Kaip darysi bakaqlauro pristatyma? Nieko nesuprantu... gi sakei kad neparasei? tai tik teorine dali... kazko as nesuprantu... Na aisku gi mano pirmas bakalaurinis
Jei koki desimta rasyciau gi lengviau butu:)
taigi bakalaurinis dazniausiai ir buna viena karta gyvenime
Pristatyma parasiau ir jau pristaciau. Teko likusias dalis sugalvot ir viskas gerai baigesi
Gal kas apdorojat tyrimo rezultatus su SPSS programa? Nes pradėjau aš daryt, bet iškilo vienas klausimėlis....
Gal yra išmanančių šią programą, ko galėčiau to klausimuko paklausti?
Būčiau labai dėkinga
QUOTE(Dovyte @ 2007 04 05, 17:56)
A6 jau užpildžiau ją
Papildyta:
kaip sekasi rašyti baigiamuosius darbus? Ar jau daug esate parašiusios?
QUOTE(babyface @ 2007 04 05, 17:09)
A6 jau užpildžiau ją
Kaip sekasi rinkti duomenis?
Kiek tau iš viso reik surinkt anketų?
Beje, kokia programa žadi apdoroti tyrimo duomenis?
Papildyta:
Nes man tai kažko visi rašymai sustojo pusiaukelėj.... Renku dabar anketas, tai nežinau, kaip reiks vėl įsivažiuot į darbo rašymą.. Oj, kaip tingiu tai ne tas žodis...

Papildyta:
as dar nepradejau rasyt, man iki rasymo stadijos ohoho kaip toli
QUOTE(babyface @ 2007 04 05, 17:09)
A6 jau užpildžiau ją
Kaip sekasi rinkti duomenis?
Kiek tau iš viso reik surinkt anketų?
Beje, kokia programa žadi apdoroti tyrimo duomenis?
Aciu, kad uzpildei. Duomenis rinkti sekasi neblogai, tik problema su vyresniais vartotojais- virs 40 metu, kurie retai naudojasi internetu. Gal turit kokiu minciu, kaip juos privilioti uzpildyti anketa
Del tiriamuju imties tai man isvis problema. Gal kas zino, kaip ja apskaiciuoti
Apie duomenu apdorojima geriau dar nieko neklauskite
QUOTE(Dovyte @ 2007 04 05, 16:56)
atsakiau ir aš
na gal kam ir juokinga, bet žinokit man sunkaiusia dalis taij ĮŽANGA