Įkraunama...
Įkraunama...

Rašau bakalaurinį darbą - 2007.

4u.gif Merginos, reikia pagalbos, gal kas dirbote su SPSS programa?
Perkėliau anketą į SPSS, sukūriau pasirinkimus "Variable view" lange, nerandu kaip tai perkelti į "Data View". tai yra KINtamųjų vardai atsirado, bet nėra kintamūjų reikšmių žymų "VALUE LABELS), kuriuos suvedant duomenis reikia nurodyti (pasirinkti)
Kaip tai padaryti? Gal ką padariau negerai?
Atsakyti
Sveikutes jungiuosi prie jūsų 4u.gif mokosau vdu ir rasau bakalaurini..teme nei siokia nei tokia, apie misruji mokyma 4u.gif teorine dali beveik turiu bet va vargstu su empirine, reikia anketas pasidaryti, bet kaip mano tokia tema tai jokiu saltiniu nera normaliu tai isrask ***** dvirati..ir noro nera..matyt cia visoms taip..bet kaip sao viena daruge, visos apsigina, apsiginsim ir mes 4u.gif
Atsakyti
wisos tik raso raso o man kurti reik doh.gif o taip nelenda jokios geros mintys doh.gif lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2007 03 11, 21:05)
Sveikutes jungiuosi prie jūsų 4u.gif mokosau vdu ir rasau bakalaurini..teme nei siokia nei tokia, apie misruji mokyma 4u.gif teorine dali beveik turiu bet va vargstu su empirine, reikia anketas pasidaryti, bet kaip mano tokia tema tai jokiu saltiniu nera normaliu tai isrask ***** dvirati..ir noro nera..matyt cia visoms taip..bet kaip sao viena daruge, visos apsigina, apsiginsim ir mes 4u.gif

Sveika, gaudri smile.gif susiduriam ne tik besimokančių vairuoti, bet ir šiame skyrelyje 4u.gif aš irgi iš vdu, tik nuo taves skiriuosi tuo,kad net diplominio temos neturiu ax.gif ir iš dėstytojo realios pagalbos nesulaukiu dry.gif
Atsakyti
Labaas,

jungiuosi ir as smile.gif
oi kaip visas jus suprantu... viska galeciau padaryt, netgi viesuju darbu, kad tik ne bakalaurini rasyt...
o rasom dviese... tai ir apimtys atitinkamai.. teorijai jau turim 100 psl. bet labai padriku, be jokiu perejimu ir vakar issiuntem anketa vadoves perziurai...
O kaip planavom... kokia bus unikali tema ir t.t. bet empirinei daliai niekas negalejo patart koki tyrima daryt... na bandysiu is keliu tyrimu..

Papildyta:
reikalinga pagalba...
planuoju anketa talpinti internete.. gal zinote nuorodu ir kainas?
oi kaip man si info padetu:)
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2007 03 11, 21:05)

sveika, as irgi vdu, specialybe susijusiu su mokymais (andragogika), ka tu mokais? gal grupiokes lotuliukas.gif butu bejeris lotuliukas.gif

QUOTE(Kadanors @ 2007 03 12, 17:06)
Labaas,

jungiuosi ir as smile.gif
oi kaip visas jus suprantu... viska galeciau padaryt, netgi viesuju darbu, kad tik ne bakalaurini rasyt...
o rasom dviese... tai ir apimtys atitinkamai.. teorijai jau turim 100 psl. bet labai padriku, be jokiu perejimu ir vakar issiuntem anketa vadoves perziurai...
O kaip planavom... kokia bus unikali tema ir t.t. bet empirinei daliai niekas negalejo patart koki tyrima daryt... na bandysiu is keliu tyrimu..

Papildyta:
reikalinga pagalba...
planuoju anketa talpinti internete.. gal zinote nuorodu ir kainas?
oi kaip man si info padetu:)

yra internete puslapis http://www.apklausa.lt/ biski levokas toks, bet ten gali uz dyka anketa patalpint, siaip gal surinksi kiek anketu g.gif , bet jis gerai dar tuom, kad pazistamiem kuriuos nori apklaust nuoroda imeti ir reikalas vyksta greiciau
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2007 03 12, 16:58)
Sveika, gaudri smile.gif susiduriam ne tik besimokančių vairuoti, bet ir šiame skyrelyje  4u.gif  aš irgi iš vdu, tik nuo taves skiriuosi tuo,kad net diplominio temos neturiu  ax.gif  ir iš dėstytojo realios pagalbos nesulaukiu  dry.gif

O geras rimtai 4u.gif barbes devyndarbes 4u.gif na o tai kiap cia taip destytoja visai nepadeda?mano tai labai jauna..patirties stinga..bet stengiasi padeti..is kokios srities rasai?na ashtri sukaup valios likucius ir visas pajegas, nes vistiek teks parasyti 4u.gif ojojo kad greiciau visi tie isbandymai baigtusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2007 03 12, 23:15)
O geras rimtai 4u.gif barbes devyndarbes 4u.gif na o tai kiap cia taip destytoja visai nepadeda?mano tai labai jauna..patirties stinga..bet stengiasi padeti..is kokios srities rasai?na ashtri sukaup valios likucius ir visas pajegas, nes vistiek teks parasyti 4u.gif ojojo kad greiciau visi tie isbandymai baigtusi lotuliukas.gif

as is ekonomikos fakulteto. destytojo charakteris toks... daug snekos - mazai naudos doh.gif nu tu pasiziurinek, sako... kas patiks - ta rasyk. o laikas taaaip tirpsta... kuo toliau, tuo sunkiau prisest, kyla noras nusikelt kitiem metam unsure.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš į jūsų būrį, nes šiais metais rašau bakaluarinį darbą doh.gif teorinėj daly jau turiu šiek tiek parašiusi, bet be jokių perėjimų ir pagražinimų, tiesiog sumesta ir tiek biggrin.gif Dabar reik pasidaryt anketą ir nunešt vadovei, kad įvertintų, ar ji gera, o tada teks surinkt duomenis ir pradėt rašyt praktinę dalį...
Papildyta:
Gal kas turite paaiškinimus, kaip naudotis SPSS programa? Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2007 03 13, 00:44)
as is ekonomikos fakulteto. destytojo charakteris toks... daug snekos - mazai naudos  doh.gif  nu tu pasiziurinek, sako... kas patiks - ta rasyk. o laikas taaaip tirpsta... kuo toliau, tuo sunkiau prisest, kyla noras nusikelt kitiem metam  unsure.gif

Oi ashtri..nesikelk..tikrai..neverta..susiimk ir parasyk..reikia tik dideles valios..bet ar verta kad uodega metus temtusi...nemanau, kad po metu bus lengviau..o dabar laisva butum wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaudri: 13 kovo 2007 - 20:57
kaip supratau su ta emirine dalimi visos vargstam... man anketa.lt visai netiks... o kas duomenis suvedines ivairiais pjuviais... o be to mes dviese rasom tai reikia apie 300-500 anketu kad sugryztu.. man kazkaip nerealiai atrodo... reiktu kas daro pjuvius su SSP.. esu pati bandziusi,.... oi vejai gavosi.. tai bakalauriniam net nesiryztu... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadanors @ 2007 03 14, 01:18)
kaip supratau su ta emirine dalimi visos vargstam... man anketa.lt visai netiks... o kas duomenis suvedines ivairiais pjuviais... o be to mes dviese rasom tai reikia apie 300-500 anketu kad sugryztu.. man kazkaip nerealiai atrodo... reiktu kas daro pjuvius su SSP.. esu pati bandziusi,.... oi vejai gavosi.. tai bakalauriniam net nesiryztu... lotuliukas.gif

O tai su kokia programa žadi apdoroti gautus tyrimo duomenis? Nes kažkada esu dariusi anketą su SPSS programa, bet dabar viską užmiršau ir nieko nebeprisimenu, nors kaip nors žadu bandyti prisiminti ir apdoroti duomenis su ta programa 4u.gif
O kaip tu žadi daryti toj empyrinėje dalyje: vien tuos tyrimo duomenis analizuoti iš visų pusių ar dar be tyrimo kažką rašyti? Nes man jau galvelė susisuko... unsure.gif Nebežinau, ką dar daryti toj antroj dalyje... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 14 kovo 2007 - 08:39