Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mesti rūkyti?

QUOTE(hadesa @ 2010 02 22, 18:37)
Man tai nesinori, ir vyras kai paruko smirda  doh.gif  o siaip tai zinau, jei parukyciau nors viena antra karta mesti nesugebeciau. Per daug pastangu ideta.  4u.gif

mano viena is paskatu dar mesti rukyti buvo, kad mano MB lb smirdedavau kai parukydavau, nors pries tai jis 10meteliu ruke, o as nerukiau, zodziu viskas apsiverte aukstyn kojom, as tik pradejau rukyt, tas sumane mest, mete ir po to man kiekviena syki prota knisdavo doh.gif doh.gif bet man irgi is ties smirda dabar jei koks rukantysis priena, ypac jei katik parukes, bet vistiek ***** tos bjaurybes norisi kartais, ir net lb uzsinori blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes likimo drauges mirksiukas.gif . Ir as tokia pat ax.gif. Rukiau 13 metu, beveik be pertrauku. Paskutiniu laiku dienos norma padidejo iki 12-15 per diena. Smarkiai pabrangus tam malonumui, nusprendziau kad uzteks, bankrutuosiu biggrin.gif (nerukau gi pigiausiu hihihi.gif ). Metu su pleistrais. Brangu nezmoniskai doh.gif bet knyga nepadejo, o valios pastangu neuztenka. Jau antra savaite. Negaliu pasakyt, kad kankinuosi, bet apie rukyma pagalvoju daznai... Tiesa dazniausiai pasidziaugiu, kad esu "laiminga nerukancioji" (bet vistiek minciu objektas - cigarete). Aciu dievui dar nesapnuoju... Buna dienu kad ir sutraukiu viena (nors raso kad negalima). O buna dienu, kad ir pleistro nepasikeiciu po 24 val, ilgiau laikau. Ypac darbe. Ten pagunda mazesne, tai ir silpniau veikiancio uztenka. Kartais ir apskritai man atrodo, kad cia daugiau psichologinis veikimas, nei pleistrinis doh.gif. Gal kuri bandete atsikratyti sito zalingo iprocio su pleistrais? O gal ir atsikratete? Kiek laiko mano mintyse suksis ta mintis apie cigaretes g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimakp: 23 vasario 2010 - 20:56
viskas man arteja galas, negaliu jau antra diena, kaip noriu beprotiskai parukyti verysad.gif visa nervuota esu, tiek darbu vienu metu uzsikrove, o dar net negaliu sau leisti uzraukti dumelio verysad.gif verysad.gif net nesuprantu ar nervuota es del to kad rukyti negaliu, ar rukyti norisi del to kad nervuota doh.gif gaila menesi nerukius vel pradeti, bet uzeina tokios silpnumo akimirkos, kad nors sprok verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nionia @ 2010 02 25, 13:55)
viskas man arteja galas, negaliu jau antra diena, kaip noriu beprotiskai parukyti  verysad.gif  visa nervuota esu, tiek darbu vienu metu uzsikrove, o dar net negaliu sau leisti uzraukti dumelio  verysad.gif  verysad.gif  net nesuprantu ar nervuota es del to kad rukyti negaliu, ar rukyti norisi del to kad nervuota  doh.gif  gaila menesi nerukius vel pradeti, bet uzeina tokios silpnumo akimirkos, kad nors sprok  verysad.gif

Isivaizduoju console.gif. Va todel man ir nepavyko mesti anksciau, nemoku as taip saves kankinti... Speju, kad jei nusileistum ir viena sutrauktum, nieko gero is to nebutu g.gif.
Atsakyti
QUOTE(laimakp @ 2010 02 25, 21:01)
Isivaizduoju  console.gif. Va todel man ir nepavyko mesti anksciau, nemoku as taip saves kankinti...  Speju, kad jei nusileistum ir viena sutrauktum, nieko gero is to nebutu g.gif.

vakar diena siaip ne taip istveriau, dar alaus gurksnojau tai buvo neapsakomas noras apemes, bet vakar salia buve zmones (noreciau pamineti visi rukantys) neleido man uzsitraukt, ir ka issilaikiau vakar, o siandine jau kazkaip ir nesinori visiskai, net pagalvojus apie duma nebuvau thumbup.gif biggrin.gif ir nesuprasi akip cia taip buna, tai norisi nors sprok, tai sia tau net nemastai apie tai ax.gif bet dziaugiuosi kad neparukiau, ens tiksliai zinau, kad jei uztrauksiu nors viena duma, viskas cia bus pradzia vel naujo rukymo etapo doh.gif
Atsakyti
Papasakosu kaip as meciau rukyti, stazas buvo gerokai virs 10 m, paskutiniu metu per diena po pakeli sueidavo bigsmile.gif bandziau ta knyga skaityti, bet perskaicius 2 sakinius numeciau salin, kazkoks briedas man ten pasirode, guma irgi bandziau, ale, neskani bjaurybe smile.gif
Taigis, kita diena po naujuju patraukiau i parduotuve cigareciu. stoviu eilej, kuri buvo nemaza, ir akys uzkliuvo uz cigaru stendo...ir ***, ziurau ,Kastytis virs 6 lt jau kainuoja (aisku jo neraukiau, Kentas mano meile buvo). Galvoju, na, sakes, apnaglejo visai, kas bus toliau. Ir vsio, kazkoks nepaaiskinamas impulsas trenke per galva , apsisukau ir isejau. ir viskas. kaip kirviu nukirto. Kam pasakoju-netiki bigsmile.gif
taigi, kazkaip manau, kad reikia sulaukti tinkamo momento metimui.Nes kiek buvo bandyta, kiek stengtasi, viskas veltui smile.gif
Linkiu sekmes ir stiprybes metancioms, nes be dumo gyvenimas daug grazesnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Passion* @ 2009 11 20, 21:36)
Skaityk toliau  mirksiukas.gif  O pagalvok apie tai, kiek atrasi metus rukyti. Tuos lt kur isleisdavai dek i taupykle , nusipirksi ka nors. Galesi sportuot, nebus smarves ir pan. Ieskok ir pliusu, ne vien minusu.  mirksiukas.gif

Skaiciau toliau ir jau esu nerukanti, 2 menesiai, labai dziaugiuosi savo sprendimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2010 02 26, 16:24)
Galvoju, na, sakes, apnaglejo visai, kas bus toliau. Ir vsio, kazkoks nepaaiskinamas impulsas trenke per galva , apsisukau ir isejau. ir viskas. kaip kirviu nukirto. Kam pasakoju-netiki bigsmile.gif
taigi, kazkaip manau, kad reikia sulaukti tinkamo momento metimui.Nes kiek buvo bandyta, kiek stengtasi, viskas veltui smile.gif
Linkiu sekmes ir stiprybes metancioms, nes be dumo gyvenimas daug grazesnis  4u.gif

Sunku patiket. Kokius du kartus ir as taip apsisukus isejau, ale po kurio laiko apsisukus grizdavau hihihi.gif. Saunuole mirksiukas.gif
O momenta tinkama taikiau jau kokius metus, vis nepritaikydavau, ne tas, tai tas irnesakyk.gif. O viena diena ejau maximoj pro vaistine, tiesiog taip sau sugalvojau ir nusipirkau pleistru nuo rukymo. Iskart po to, aisku, dar nusipirkau pora pakeliu L&M'o (nes del to ir ejau i maxima), kuriuos dabar jau atidaviau nelaimingam rukaliui lotuliukas.gif. Dabar tik labai tikiuosi, kad pasveikus po sitos ligos, neatkrisciau rolleyes.gif.
Ir, beje, Carr'o knyga kazkiek naudos man dave - apie visus rukancius dabar galvoju: "nelaimingi rukaliai" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(* Stela * @ 2010 02 27, 15:13)
Skaiciau toliau ir jau esu nerukanti, 2 menesiai, labai dziaugiuosi savo sprendimu  thumbup.gif

as taip pat labai dziaugiuosi kad jau nerukau, skaiciau ta knyga meciau rukyt, atsitiko taip kad atsitiko didele beda ir labai susiparinus parukiau ta viena atsitiktine cigarete ir vel i diena po 20 doh.gif blush2.gif (taip vis galvojau paimsiu ir kada mesiu) vel perskaiciau antra karta ta knyga skaitydama dar daugiau isisavinau nei pirma karta (kaskaip pirma kart kaip skaiciau neatidziai ar kaip buvo) ir vel meciau ir tikrai daugiau nepradesiu smile.gif

tai tikrai lengva ir kas skaite tik karta ir nepavyko tikrai perskaitykit antra kartuka;) thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif sekmes cool.gif
Atsakyti

Uzsukau i tema pasiziuret kaip sekasi metanciom smile.gif Pati nerukau jau daugiau nei metai [metai buvo sausio 23], meciau perskaicius karo knyga [MB taip pat], stazas buvo apie 8 metus smile.gif

Pasiskaicius keleta puslapiu atgal, kad kazkas ruke, kol skaite knyga, nes taip buvo sakoma knygoje biggrin.gif Mes su MB kazkaip net nesurukem tos paskutines cigaretes ir nerukiau man regis nuo knygos vidurio, tiesiog praplove smegenis ar atvere akis [cia kaip kam patogiau] biggrin.gif

Dabar galvoju, kad tai pats geriausias mano gyvenime priimtas sprendimas ir esu labai griezta rukanciuju atzvilgiu blush-anim-cl.gif Dziaugiuosi, kad rukanciuju mazeja smile.gif

Dar pasiskaiciau, kad kazkam metus rukyt pradejo augti svoris, ar tik ne todel, kad vietoj to, kad parukytumet, pradejot valgyt? Pati esu linkus pilneti, bet priesh metant rukyt, pradejau ir mesti svori, taigi jokiu problemu del to neturejau smile.gif
Atsakyti
Sveikos,mano stazas buvo apie 15 metu.....dabar jau nerukau 4,5 metu.....O mesti sugalvojau tada ,kai suplanavom trecia leliuka...iki pastojimo jau 3 menesius nerukiau,ir nebepradejau thumbup.gif O reikdavo jau pakelio dienai doh.gif Aisku svoris uzaugo:per du menesius 8 kg. doh.gif Bet paskui isvaiksciojau nestuma ir pagimdziau saunia dukryte....ir tikrai nebenoriu smirdet tom cigaretem...dabar jau ir mb prasau ,kad mestu.....
Taigi tikrai 100% gyvenimas grazesnis be dumu thumbup.gif To linkiu ir Jums mamytes mirksiukas.gif Planuokit leliukus ir meskit rukyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimakp @ 2010 02 23, 19:52)
Sveikutes likimo drauges mirksiukas.gif . Ir as tokia pat  ax.gif. Rukiau 13 metu, beveik be pertrauku. Paskutiniu laiku dienos norma padidejo iki 12-15 per diena. Smarkiai pabrangus tam malonumui, nusprendziau kad uzteks, bankrutuosiu biggrin.gif (nerukau gi pigiausiu hihihi.gif ). Metu su pleistrais. Brangu nezmoniskai doh.gif bet knyga nepadejo, o valios pastangu neuztenka. Jau antra savaite. Negaliu pasakyt, kad kankinuosi, bet apie rukyma pagalvoju daznai... Tiesa dazniausiai pasidziaugiu, kad esu "laiminga nerukancioji" (bet vistiek minciu objektas - cigarete). Aciu dievui dar nesapnuoju... Buna dienu kad ir sutraukiu viena (nors raso kad negalima). O buna dienu, kad ir pleistro nepasikeiciu po 24 val, ilgiau laikau. Ypac darbe. Ten pagunda mazesne, tai ir silpniau veikiancio uztenka. Kartais ir apskritai man atrodo, kad cia daugiau psichologinis veikimas, nei pleistrinis doh.gif. Gal kuri bandete atsikratyti sito zalingo iprocio su pleistrais? O gal ir atsikratete? Kiek laiko mano mintyse suksis ta mintis apie cigaretes g.gif ?

Sveikute
As neberukau nuo geguzes pradzios mirksiukas.gif ,nei vienos tos bjaurybes,net i rankas nepaemiau per ta laika.........
Manau cia daugiau psihologinis yra dalykas.Kaip pas pacia yra galvoje viskas susidelioja,taip ir bus wink.gif
Pas mane stazas taip pat nemazas buvo ,apie 10 metu,paskutiniu metu budavo jau ir po 10-15 i diena doh.gif
Tai va,skaiciau as ir ta knyga,kuri man nepadejo,kazkodel man,ji asmeniskai,tai visiskai itakos nepader,jokios!
Klijavausi ir pleistrus,taip pat neveiksmingai,po kiek laiko vel pradejau rukyt,po ju....
tai va,galiu pasakyti tik viena,cia saves labai didelis kontroliavimas yra ir tiek.Sapnuot,nesapnavau niekada.Sunkiausi buvo pirmi trys menesiai,po to jau lengviau.
Geriau ir tabletes,kurios taip pat man nepadejo.
Paprasciausiai,kazkaip viena vakara,pasibaige pakelis,ir galvoju,nu viskas daugiau man nebereikia to brudo.Ir viskas neberukau.Is kokiu 5 kartu bandymo ,penktasis labiausiai pavykes,kol kas wink.gif
O galvoti apie tas bjaurybes,jauciu niekada nenustosiu,vis knieti pabandyti gal.........bet kazkaip vis gaila to laiko kuri jau atsilaikiau.
Kai pamatau kazka rukanti,pagalvoju,va je,kaip slykstu ir kaip tas zmogus smirda,nuo to brudo tongue.gif

tai va,laaaaabai tikiuosi,kad daugiau neteks man ta liga susirgti........

Labai nuosirdziai linkiu ir Jums visoms to paties 4u.gif
Atsakyti