QUOTE(laimakp @ 2010 02 23, 19:52)
Sveikutes likimo drauges

. Ir as tokia pat

. Rukiau 13 metu, beveik be pertrauku. Paskutiniu laiku dienos norma padidejo iki 12-15 per diena. Smarkiai pabrangus tam malonumui, nusprendziau kad uzteks, bankrutuosiu

(nerukau gi pigiausiu

). Metu su pleistrais. Brangu nezmoniskai

bet knyga nepadejo, o valios pastangu neuztenka. Jau antra savaite. Negaliu pasakyt, kad kankinuosi, bet apie rukyma pagalvoju daznai... Tiesa dazniausiai pasidziaugiu, kad esu "laiminga nerukancioji" (bet vistiek minciu objektas - cigarete). Aciu dievui dar nesapnuoju... Buna dienu kad ir sutraukiu viena (nors raso kad negalima). O buna dienu, kad ir pleistro nepasikeiciu po 24 val, ilgiau laikau. Ypac darbe. Ten pagunda mazesne, tai ir silpniau veikiancio uztenka. Kartais ir apskritai man atrodo, kad cia daugiau psichologinis veikimas, nei pleistrinis

. Gal kuri bandete atsikratyti sito zalingo iprocio su pleistrais? O gal ir atsikratete? Kiek laiko mano mintyse suksis ta mintis apie cigaretes

?
Sveikute
As neberukau nuo geguzes pradzios

,nei vienos tos bjaurybes,net i rankas nepaemiau per ta laika.........
Manau cia daugiau psihologinis yra dalykas.Kaip pas pacia yra galvoje viskas susidelioja,taip ir bus

Pas mane stazas taip pat nemazas buvo ,apie 10 metu,paskutiniu metu budavo jau ir po 10-15 i diena
Tai va,skaiciau as ir ta knyga,kuri man nepadejo,kazkodel man,ji asmeniskai,tai visiskai itakos nepader,jokios!
Klijavausi ir pleistrus,taip pat neveiksmingai,po kiek laiko vel pradejau rukyt,po ju....
tai va,galiu pasakyti tik viena,cia saves labai didelis kontroliavimas yra ir tiek.Sapnuot,nesapnavau niekada.Sunkiausi buvo pirmi trys menesiai,po to jau lengviau.
Geriau ir tabletes,kurios taip pat man nepadejo.
Paprasciausiai,kazkaip viena vakara,pasibaige pakelis,ir galvoju,nu viskas daugiau man nebereikia to brudo.Ir viskas neberukau.Is kokiu 5 kartu bandymo ,penktasis labiausiai pavykes,kol kas

O galvoti apie tas bjaurybes,jauciu niekada nenustosiu,vis knieti pabandyti gal.........bet kazkaip vis gaila to laiko kuri jau atsilaikiau.
Kai pamatau kazka rukanti,pagalvoju,va je,kaip slykstu ir kaip tas zmogus smirda,nuo to brudo
tai va,laaaaabai tikiuosi,kad daugiau neteks man ta liga susirgti........
Labai nuosirdziai linkiu ir Jums visoms to paties