Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mesti rūkyti?

Meciau, kai suzinojau, kad esu nescia. Ne is karto. Tikrai galvojau, kad bus sunku tai padaryt, bet prasidejo man nestumo "malonumai", t.y. vemimai, galvos skausmai, viduriu uzkietejimai ir pan. Tada manes net su sautuvu niekas nebutu sugebejas isvaryti is lovos biggrin.gif Vemt norejau vien pagalvojusi apie cigarete. Taip praejo 2 sav ir meciau smile.gif
Bet daznai pagalvodavau apie tai.
Dabar grizau prie seno iprocio doh.gif Kartais surukau. Nors as pilnai tikiu, kad jei nenoreciau, tai ir nerukyciau. Jei rukau, tai reiskias noriu. Juk niekas nekisa per prievarta
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2009 12 30, 12:29)
Dabar grizau prie seno iprocio  doh.gif  Kartais surukau. Nors as pilnai tikiu, kad jei nenoreciau, tai ir nerukyciau. Jei rukau, tai reiskias noriu. Juk niekas nekisa per prievarta

Aš tik sužinojus kad laukiuos - mečiau. Nerūkiau visą nėštumo ir maitinimo laikotarpį nes tiesiog nebuvo poreikio. Baigiau matinti - po poros dienų pradėjau. Na o dabar sakau basta, reik visai šitą daiktą baigt, va jau antras mėnuo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2009 12 30, 12:55)
Aš tik sužinojus kad laukiuos - mečiau. Nerūkiau visą nėštumo ir maitinimo laikotarpį nes tiesiog nebuvo poreikio. Baigiau matinti - po poros dienų pradėjau. Na o dabar sakau basta, reik visai šitą daiktą baigt, va jau antras mėnuo  biggrin.gif  biggrin.gif

As po gimdymo praejus 5 men pirma kart paemiai cigarete. Buvo toks baisus sukretimas seimoje. Vienas idiotas isbarskino su plitom visus namo neseniai istatytus plastikinius langus doh.gif Zodziu
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2009 12 30, 13:38)
As po gimdymo praejus 5 men pirma kart paemiai cigarete. Buvo toks baisus sukretimas seimoje. Vienas idiotas isbarskino su plitom visus namo neseniai istatytus plastikinius langus  doh.gif  Zodziu

Suprantu, bet prisipažink - čia ne pasiteisinimas smile.gif nors niekas nežino, kaip pati sudėtingoj situacijoj pasielgčiau smile.gif
Atsakyti
sveiki man 28 metai,rukiau na gal nuo septyniolikos,zinot jaunyste baliukai visokie ir t.t.is pat pradziu tai lyg zaidimas kol nedaejau ligi to kad be cigaretes niekur,o ypac per baliuka koki ar susinervinus.kadangi gyvenimas ne rozemis klotas tai nervu netruksta,tai reiskia kad rukiau ir rukiau.jau kartais jausdavau kad persirukiusi,bet vis tiek reikedavo rukyti.buvo ne vienas bandymas nesti na gal po kelias dienas istemptavau ir vel is naujo.kazkaip paciai pabodo smirdeti sau ir kitiems,gal ir krize savo dadejo paskaiciavus kad nemenkai pinigeliu per menesi iseis pabrangus dar labiau cigaretems.Na ir nuo liepos galo dar neparukiau thumbup.gif .ir labai bijau kad nepradeciau.negaliu sakyti kad neuzeina tas noras,oi dar ir kaip uzeina.bet dabar prisizadejau kad negaliu nei vieno dumo patraukti,nes vel bus tas pats.tai kiekviena karta kai uzsimanau TIK VIENA CIGARETE SURUKYTI,tai pagalvoju apie tai kad tikrai bus ir daugiau tu cigareciu.sunkaiusia kai drauges aplinkui pesa,kai isgeri truputi ir norisi.Bet neapsakomai gera ,kad as visdelto turiu valios,kad nebesmirdziu kitiems ir sau.Kantrybes man ir tiems kas nori mesti rukyti!
Atsakyti
sveiki, esu giredejusi kad akupunktura padeda mesti rukyti, keli pazystami pasidare.
Mes su vyru tai tabletes gereme ir neberukome, gal 3 men. Jos vadinasi Tabex. Uzsisakeme is furistu kurie i Rusija vazineja ir atveze) man tai labai patiko.
Kiek girdejau tos visos nicorete ir kt nelabai kam ir padeda.
nenoriu daryti reklamos, bet mes meteme per savaite.
Aisku geriausia naturaliai mesti rukyti, bet ka padarysi kad kai kurie valios neturi taip buvo ir mums. bet dabar aciu Dievui kad net netraukia manes rukyti
Atsakyti
Aš tai mečiau rūkyt Aleno Carro knygos pagalba ir neberūkau jau nuo balandžio thumbup.gif Aiškus, užeina noras parūkyt, kai visi aplinkui rūko, bet pagalvoju, kad vėl viskas prasidėtų.. Jau pati pradėjau just, kaip rūkantys žmonės smirda... galvoju, negi aš taip smirdėdavau ir kaip aplinkiniai tai pernešė.. smile.gif Kai rūkiau, galvodavau, kad jei bandyčiau mest rūkyt, tai ką tada reikėtų veikt.. biggrin.gif rūkymas būdavo kaip laiko "prastumimas", bet pasirodo, kad yra daug dalykų, kuriuos galima nuveikt ne tik rūkant.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2010 01 08, 12:44)
Aš tai mečiau rūkyt Aleno Carro knygos pagalba ir neberūkau jau nuo

as noriu knygos kaip pradeti rukyt, nuemciau dizuagiausi, anksciau priaugtus lengvai numezdavau danar niekas niekur nejuda, cukraus poreikis nenormalus, isterike juoda kuo toliua tuo labiau doh.gif o pabandziua parukyt valanda vemiu paskui puzdieni tampo

ir per ta nelemta knyga...noriu buti narkomane nikotino noriu buti silpna ir smirdanti , uztad rami ir liekna
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2010 01 08, 12:48)
as noriu knygos kaip pradeti rukyt, nuemciau dizuagiausi, anksciau priaugtus lengvai numezdavau  danar niekas niekur nejuda, cukraus poreikis nenormalus, isterike juoda kuo toliua tuo labiau  doh.gif  o pabandziua parukyt valanda vemiu paskui puzdieni tampo

ir per ta nelemta knyga...noriu buti narkomane nikotino noriu buti silpna ir smirdanti , uztad rami ir liekna

Tai jei tu dėl jo knygos metei rūkyt, tuomet perskaityk jo knygą "Lengvas būdas sulieknėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2010 01 08, 14:48)
as noriu knygos kaip pradeti rukyt, nuemciau dizuagiausi, anksciau priaugtus lengvai numezdavau  danar niekas niekur nejuda, cukraus poreikis nenormalus, isterike juoda kuo toliua tuo labiau  doh.gif  o pabandziua parukyt valanda vemiu paskui puzdieni tampo

o pries kiek laiko metei? as kai meciau, man pirmus 3-4 men irgi buvo didelis alkis, nuolat kazka turedavau kramtyt, buvau labai irzli, priaugau 5 kg, bet po to pats organizmas susitvarke, aisku tuos kg teko kitais budais numesti ir dabar svori reguliuoti daugiau reikia pastangu....nepasiduok ir dziaukis, kad sugebejai mesti rukyti ir ieskok kitu budu su svoriu kovoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(minute_ @ 2010 01 09, 10:27)
o pries kiek laiko metei? as kai meciau, man pirmus 3-4 men irgi buvo didelis alkis, nuolat kazka turedavau kramtyt, buvau labai irzli, priaugau 5 kg, bet po to pats organizmas susitvarke, aisku tuos kg teko kitais budais numesti ir dabar svori reguliuoti daugiau reikia pastangu....nepasiduok ir dziaukis, kad sugebejai mesti rukyti ir ieskok kitu budu su svoriu kovoti wink.gif

jau metai ir viskas tik blogeja, ir zinau cigarete neispres bent jau tureciau priklausomybe nuo kurios nestoreju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2010 01 09, 15:02)
jau metai ir viskas tik blogeja, ir zinau cigarete neispres bent jau tureciau priklausomybe nuo kurios nestoreju  doh.gif

drinks_cheers.gif kad ir kaip dziaugciausi kad nerukau, bet svoris vis dideja g.gif ne i nauda sakyciau blink.gif ir tiek daug nevalgau...
Atsakyti