Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mesti rūkyti?

QUOTE(waja28 @ 2010 05 10, 11:40)
Sveikutes.Jau ryt bus savaite be cigaretes,vajetau kaip blogai jauciuosi,kada kazi tas kosmaras pasibaigs.Labai jau sveikata prasta,bet rukyti tai isvis nenoriu-fui!Okazin girdejau kad mesti rukyti reikia mazinant palaipsniui,o as va iskart meciau,tai gal todel organizmas mano ir stresuoja taip. doh.gif  doh.gif  doh.gif

palaipsniui-arba niekada ax.gif bandziau daug kartu palaipsniui..ir nepavyko man mest schmoll.gif geriau is karto.
Atsakyti
Nu bet kas per bjaurastis doh.gif nei nervuojuos nei kazkas gundo, nu bet sliauzioju po namus is kampo i kampa, nieko darbuotis negaliu ir vis mintis uzplaukia: o gal nubegti ir nusipirkti paskutini paskutiniausia pakeli doh.gif Jei pasidosiu, tikrai tai niekada nesibaigs schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sofi 05: 11 gegužės 2010 - 15:11
Šiandien atidaviau savo paskutinį pusiau tuščią pakelį, kad nekiltų pagunda.
Greičiausiai net nebūčiau metus, jie ultimatumo draugas paskelbęs nebūtų.
Atsakyti
QUOTE(waja28 @ 2010 05 10, 11:40)
Sveikutes.Jau ryt bus savaite be cigaretes,vajetau kaip blogai jauciuosi,kada kazi tas kosmaras pasibaigs.Labai jau sveikata prasta,bet rukyti tai isvis nenoriu-fui!Okazin girdejau kad mesti rukyti reikia mazinant palaipsniui,o as va iskart meciau,tai gal todel organizmas mano ir stresuoja taip. doh.gif  doh.gif  doh.gif

hm, man irgi buvo taip-viena diena blush2.gif matyt nebuvau pasiruosus ar ka, bet perskaiciau knyga, surukiau paskutine tureta cigarete ta lomkine diena, ismeciau visus ziebtuvelius, pakelius tuscius surinkus ir vsio, nerukau tuoj bus pusantru metu thumbup.gif jokiu fiziniu lomkiu nebuvo, gal tik is papratimo uzsimanydavau parukyt, pvz pavalgius ar eidama i parde, na kada visad rukydavau blush2.gif praejus kazkur menesiui pradejau sapnuot kad rukau, bet net sapne labai kalta pasijusdavau biggrin.gif buvo visokiu stresu(mire labai artimas zmogus), bet nepasidaviau, labai tikiuos kad atgal i rukoriu gretas nebegrysiu-nebenoriu kosulio ir slepimosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 05 11, 18:02)
hm, man irgi buvo taip-viena diena blush2.gif matyt nebuvau pasiruosus ar ka, bet perskaiciau knyga, surukiau paskutine tureta cigarete ta lomkine diena, ismeciau visus ziebtuvelius, pakelius tuscius surinkus ir vsio, nerukau tuoj bus pusantru metu thumbup.gif jokiu fiziniu lomkiu nebuvo, gal tik is papratimo uzsimanydavau parukyt, pvz pavalgius ar eidama i parde, na kada visad rukydavau blush2.gif praejus kazkur menesiui pradejau sapnuot kad rukau, bet net sapne labai kalta pasijusdavau biggrin.gif buvo visokiu stresu(mire labai artimas zmogus), bet nepasidaviau, labai tikiuos kad atgal i rukoriu gretas nebegrysiu-nebenoriu kosulio ir slepimosi biggrin.gif

O aš ilgokai vargau. Noro didelio nebuvo, bet prastai jaučiaus. Ir galvą skaudėjo, ir nemiga kankino, ir košmarus sapnuodavau. Užsimanydavau irgi iš įpratimo, bet labai trumpam. Kartais dar ir dabar susapnuoju, kad rūkau tai baisiausiai susinervinu.
Atsakyti
O as kartu su MB praeita rugsejo 1, emem ir metem. Jis biski knyga skaite, o as palaikiau ji. Man buvo labai sunku, visi nerukantys atrodydavo kazkokie keisti.Bet praejus 2 savaitem viskas susinormalizavo ir iki siol nerukom. Greit bus 9men. Jauciuos puikiai thumbup.gif
Atsakyti
O aš vėl užsirūkiau šiandien...
Atsakyti
Sveikutes.as vis dar laikausi,noro uztraukt duma didelio nera,kartais kazkaip vis noretusi to tokio pasisedejimo su cigarete,atsipalaidavimo.na bet nepasiduodu.nenoreciau vel pradet.kazkaip jauciu kad ir sveikatai geriau,baigiu issigydyt kosulius kurie visa pavasari kamavo ir ko gero cia taippat kaltos cigaretes.ir dar kas labai nervindavo tai smarve.bliamba budavo visi rubai persisunke tos smarves,jau ne kvepalai nepramusdavo. doh.gif O uz sutaupytus pinigelius vakar nusipirkau kvepaliukus thumbup.gif
Atsakyti
jau 3 savaite kaip nerukau padejo mest tik sportas ir dabar labai dziaugiuos gyvenu be kosulio be spaudimo gerklej ir va jau vyneli galiu gert be cigaretes ax.gif
Atsakyti
Papasakokit, kas rukė kaip sekėsi mesti ?
Tai ir kitiems gal būt padėsite.

Gal kas bandėte pagal Aleno Karo Easyway metodą ?
Atsakyti
Po dvieju dienu nerukymo neatsilaikiau ir as verysad.gif Nu baisiai pasiutimas sueme, nulekiau ir nusipirkau doh.gif Dabar vel 2 dienas nerukau, nusipirkau vaistuku nervine itampa mazinanciu, kad ant savo vyru be reikalo nepulciau ir nelakstyciau po namus kaip ragana ant sluotos blush2.gif

Ziuresim kaip cia bus toliau g.gif
Atsakyti
Merginos padekit,nustojus rukyt eme augt lasinai zaibiskai,nezinau ka daryt,ar imtis kokiu dietu(vargu ar pavyks),ar vel imti rukyti.tiesiog dabar dazniau valgyt norisi,uztai ir tuoj paliksiu kaip kiaule.dar vienas kelias sportuot,bet nevisad tam atrandu laiko.kartais namie padarau kokiu pratimu.zodziu,nieko gero. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti