Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mesti rūkyti?

As igi pradejau valgyti nenormaliai, pastoviai kazko norisi blush2.gif Bet nusprendziau, kad sia savaite sau leidziu viska, tuo labiau kad savaitgali maziaus gimdienis.
O nuo kitos savaites pradesiu gerti chromo tabletes, jos mazina nora saldumynams, taip pat valgysiu kiek noriu vaisiu, darzoviu ir kruopu(tuo labiau kad prasidejo visokiu ridikeliu ir salotu metas thumbup.gif ), ir pradesiu sokineti su virvute namie po kokius 500 suoliuku ir daugiau thumbup.gif ir dar SM pilna visokiu pratimu atskiroms kuno dalims. Sportui tik noro reik, o laiko atsiras. O va kaip su valgymu susitarti reikes tai nzn g.gif

P.S. nerukau 4 dienos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sofi 05: 26 gegužės 2010 - 18:04
Sveikutes

As neberukau jau metai.Dziaugiuosi tuom nerealiai.Jauciuosi puikiai,dabar net pati nesuprantu kodel to brudo man reikejo beveik 8 metus.....
Puikiai jus suprantu: visa ta nora valgyti,pykcio potrukius.....Zodziu,pagal savo patirti galiu pasakyti,svarbiausia atsilaikyti kokius puse metu,tada viskas isnyksta...
Pas mane,po metimo, svorio prieaugis buvo 5 kg,cia po puses metu,bet dabar jau,savaime dingo tie kg....,nors valgau tikrai normaliai.....

p.s.beje,pavyko mesti tik is ketvirto karto bandymo...tad siulau nenuleisti ranku bandanciosioms 4u.gif
Atsakyti
Man,tai pakako 3 menesiu,ir potraukis rukyti dingo,kazkaip abejinga likau tam.Ir apetitas sumazejo.Pradzioje kentejau,nevalgiau po 18 val.,o dabar viskas susinormalizavo.(o gal skrandis susitrauke) smile.gif
Labai puikiai suprantu,kaip sunku yra pacioje pradzioje doh.gif Bet,tik nenuleiskit ranku mirksiukas.gif
Atsakyti
Liepos mėnesį bus 2 metai, kaip neberūkau, o staža turėjau ohoho, geriau patylėsiu ax.gif , mečiau iš pirmo bandymo su pleistrais NICODERM, be jokiu stresų, nervų ir kitų reiškinių būdingų abstinenciniam periodui. Svorio taip pat buvau priaugusi, bet palaipsniui visi lašinukai dingo. Galiu tik viena pasakyti - valios pas mane ne prūdai, jai ne tie pleistrai, ko gero ir dabar rūkyčiau. O buvo jau visai nekas, kosėdavau, pastoviai turėdavau atsikrenkšti, plaučiai ilgokai valėsi, gal metus kokius vis atkosėdavau.
Palaikau pasiryžusias mesti, tikrai verta tai padaryti, jau vien dėl sveikatos. Stiprybės jums 4u.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu nuomone, kad reikia tinkamo meto mest rūkyt smile.gif .
Pati buvau užkietėjus rūkorė blush2.gif , dabar mėnesį ar daugiau neberūkau. Gal per mažas laikas girtis, bet kadangi mintys apie rūkymą manęs visai nekankina (o rūkiau virš 10 m. apie pakelį per dieną), tai pasidalinsiu.
Prieš tai bandžiau ir pleistrus, ir tabletes (tabex), ir tą įžymiąją knygą skaičiau. Mesdavau keliom dienom ar savaitėm ir vėl viskas iš naujo doh.gif
Jau galvojau, kad mesiu tik susidūrus su rimtom sveikatos problemom ar pan. Ir kaip aš esu nustebus, kad neberūkau praktiškai be jokių pastangų (na, pirmą savaitę kažkiek valios reikėjo). Aš net neskaičiuoju, kaip kitais bandymų mesti kartais, kiek dienų neberūkau, mintys apie rūkymą manęs visai nekankina blink.gif Kaip smagu žinokit smile.gif Fizinis poveikis nėr žymus, daug reikšmingesnis psichologinis kaifas. Tik dabar supratau, kaip š... jaučiausi, kai pirkdavau cigaretes suprasdama, kiek tai atima iš mano šeimos biudžeto, kaip jos kenkia mano sveikatai, ir kitus neigiamus dalykus, apie kuriuos nenoriu šnekėt.
Hm blush2.gif tai tuo visoms metančioms norėčiau įkvėpt vilties ir palinkėt mest tuo tinkamu momentu, nes nemanau, kad kategoriškai einant prieš valią galima pasiekt rezultatų. Kita vertus, nebandant galima praleist tą tinkamą momentą mest.
Atsakyti
Sveikos, merginos,
aš prieš daugiau nei 2 mėn. perskaičiau "stebuklingąją" knygą ir sėkmingai nerūkau, nors iki tol buvo 18 metų rūkymo stažas po 0,5-1 pakelį kasdien. bigsmile.gif Smagu, kai nebekosėju, ryte neskauda galvos, ir šiaip nereikia sukti galvos kur/kaip/kada išsmukti parūkyti. Su svoriu, deja, nėra labai gerai - pridėjau apie 4 kg verysad.gif , nors ir bandžiau gana intensyviai sportuot bei žiūrėt, ką valgau. Guodžia kai kurių merginų komentarai, kad su laiku turėtų normalizuotis svoris. Labai tikiuosi ir bandau nenukabinti nosies, netilpusi į eilinį sijoną (tuoj reiks visą garderobą keisti g.gif ) Guodžiuosi tuo, kad geriau plius keletas kg, nei cigaretės...
Atsakyti
Sveikos, mamos.

Ka daryti? Noriu mesti rukyti, bet neuztenka tiesiog valios paimti ir mesti pakeli i sali, nes po dienos ar pusdienio vel sugriztu prie pakelio... Elementarus ir paprasti bbudai nepadejo.. gal kokiu "griestu" budu turite patarti?
Atsakyti
Imi ir meti smile.gif) Tiesiog noro truksta smile.gif))
Atsakyti
Susijusios temos:
http://www.supermama...showtopic=19154
http://www.supermama...howtopic=226720
Atsakyti
Sveika,
as tai rekomenduoju perskaityti ta stebuklinga knyga - lengvas budas mesti rukyti, tik vienas reikalavimas TU TIKRAI TURI NORETI MESTI RUKYTI, tada tikrai pades ir pakeis tavo poziuri i rukyma, rukalius ir cigaretes. man tai labai padejo, aisku kai perskaitai knyga iki GALO. sekmes tau. 4u.gif
Atsakyti
Na knyga padejo 3 menesiams, bet tik tiek. Dabar vel nieko gero. Galvoju gal kokiu pleistriuka ar vaistu.

Siaip umaciau internete per skelbiu Lt ir pan vaista "Tabex", ale suvalgai cikla ir neberukai ir sako kad LT neparduoda. Gal ka apie ji zinote?
Atsakyti
Taip sias TABEX ir as buvau pirkus, bandziau gerti, taciau mane labai pykindavo ar kazkas ten panasaus buvo (cia gal pries 2 metus ), negalejau ju gerti... g.gif
Atsakyti