Pasidalinsiu nuomone, kad reikia tinkamo meto mest rūkyt

.
Pati buvau užkietėjus rūkorė

, dabar mėnesį ar daugiau neberūkau. Gal per mažas laikas girtis, bet kadangi mintys apie rūkymą manęs visai nekankina (o rūkiau virš 10 m. apie pakelį per dieną), tai pasidalinsiu.
Prieš tai bandžiau ir pleistrus, ir tabletes (tabex), ir tą įžymiąją knygą skaičiau. Mesdavau keliom dienom ar savaitėm ir vėl viskas iš naujo
Jau galvojau, kad mesiu tik susidūrus su rimtom sveikatos problemom ar pan. Ir kaip aš esu nustebus, kad neberūkau praktiškai be jokių pastangų (na, pirmą savaitę kažkiek valios reikėjo). Aš net neskaičiuoju, kaip kitais bandymų mesti kartais, kiek dienų neberūkau, mintys apie rūkymą manęs visai nekankina

Kaip smagu žinokit

Fizinis poveikis nėr žymus, daug reikšmingesnis psichologinis kaifas. Tik dabar supratau, kaip š... jaučiausi, kai pirkdavau cigaretes suprasdama, kiek tai atima iš mano šeimos biudžeto, kaip jos kenkia mano sveikatai, ir kitus neigiamus dalykus, apie kuriuos nenoriu šnekėt.
Hm

tai tuo visoms metančioms norėčiau įkvėpt vilties ir palinkėt mest tuo tinkamu momentu, nes nemanau, kad kategoriškai einant prieš valią galima pasiekt rezultatų. Kita vertus, nebandant galima praleist tą tinkamą momentą mest.