Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mesti rūkyti?

Sveikos merginos , ar jungiates kas nors ?! 4u.gif

As galvoju apie siokio tokio noro ir Allen Carro knygo ssuderinima blush2.gif bet vis dar nepasiryztu doh.gif dar turiu pora men. iki tol kol manasis grys, labai apsidziaugtu , jeigu mesciau , nes pats nerukantis, ir siaip rukau jau 7 metus (o siaubas kiek daug doh.gif ) tai kazkaip noras jau atsirado, bet dar ne toks didelis, kad prisiversciau knyga perskaityti doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Labai geras būdas mesti rukyti - tai pagerti tabex tabletykiu. arba kita preparata kuriame citizino yra. Jo poveikis toks, kad pats nepastebedamas meti wink.gif
Atsakyti
Aš mečiau rukyti per vieną dieną, susitarem su vyru, kad nuo liepos 1d. mesiu rūkyti, rūkiau 10 metų po pakelį per dieną, iš vakaro dar traukiau kiek galėjau. Man visi sake gal tu apmažink kaip tu mesi, o aš sakiau leiskit man atsirūkyti nes daugiau nebegalėsiu, tai rūkiau kaip sakoma kiek tilpo smile.gif Tą lemtingą liepos 1 d. visą dieną pakelį cigarečiu prasinešiojau kišenėje, bijojau išmesti o jei užeis kad nebegalėsiu, tuo labiau kad ilsėjomės Nidoje. Vakare neiškenčiau sakau viskas parukysiu, o draugai atkalbejo, sako visa diena iškentejai tai dabar imsi ir viska sugadinsi, nu tikrai galvoju, taip nerukiau savaite, o kuo toliau tuo labiau viska buvo gailą gadinti nes žinojau surukysiu nors vieną cigaretę ir vel pradėsiu rūkyti. Taip jau nerūkau 4 metus ir bijau net pabandyti nes žinau kad gali vėl viskas prasidėti iš naujo.
Ir joks cigarečių mažinimas man atrodo nepadės mesti, reikia arba meti arba ne.
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 08 27, 00:01)
As galvoju apie siokio tokio noro ir Allen Carro knygo ssuderinima  blush2.gif  bet vis dar nepasiryztu  doh.gif  dar turiu pora men. iki tol kol manasis grys, labai apsidziaugtu , jeigu mesciau , nes pats nerukantis, ir siaip rukau jau 7 metus (o siaubas kiek daug  doh.gif  ) tai kazkaip noras jau atsirado, bet dar ne toks didelis, kad prisiversciau knyga perskaityti  doh.gif  verysad.gif

Ko as tik nebuvau isbandzius, pradedant visom nikoretem, baigiant tuo tabexu...iskesdavau 2 - 3 men. Per ta laikotarpi budavau kaip tiksinti bomba, nervinga, i WC po 3 dienas nenueidavau, nes saujom rydavau metinius saldainius, o jie kietindavo man vidurius... doh.gif Zodziu neiskesdavau ir vel uzsirukydavau verysad.gif

Pries pusantro menesio perskaiciau ta knyga, nes uzejo begalinis noras atsikratyti sio bjauraus iprocio...ir is karto numeciau. Tikrai netikejau, kad taip lengvai galima numesti blink.gif Svarbiausia, kad nesikankinau pirmas savaites, net noro nebuvo rutkyti, tik pagalvojau: "cigarete", bet is karto sau atsakydavau - ne! O dabar negaliu atsidziaugti savimi ir sutaupytais pinigeliais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2010 10 18, 16:57)
Ko as tik nebuvau isbandzius, pradedant visom nikoretem, baigiant tuo tabexu...iskesdavau 2 - 3 men. Per ta laikotarpi budavau kaip tiksinti bomba, nervinga, i WC po 3 dienas nenueidavau, nes saujom rydavau metinius saldainius, o jie kietindavo man vidurius... doh.gif Zodziu neiskesdavau ir vel uzsirukydavau  verysad.gif

Pries pusantro menesio perskaiciau ta knyga, nes uzejo begalinis noras atsikratyti sio bjauraus iprocio...ir is karto numeciau. Tikrai netikejau, kad taip lengvai galima numesti  blink.gif  Svarbiausia, kad nesikankinau pirmas savaites, net noro nebuvo rutkyti, tik pagalvojau: "cigarete", bet is karto sau atsakydavau - ne! O dabar negaliu atsidziaugti savimi ir sutaupytais pinigeliais  smile.gif

Kristepala ir as numeciau su ta knyga thumbup.gif jau savaite thumbup.gif kaip nerealiai jauciuosi zinok thumbup.gif mano oda problemiska tai pradejo skaisteti, siandien netgi ryte pirma karta sau pasijutau grazi naturali ka tik pabudusi lotuliukas.gif nes visada atsikeldavau prastos nuotaikos, ir siaip pikta budavau labai daznai , o dabar ( kaip nekeista) puikios nuotaikso esu thumbup.gif wub.gif ir is vis tikrai super ta knyga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 10 18, 17:35)
Kristepala ir as numeciau su ta knyga  thumbup.gif  jau savaite  thumbup.gif  kaip nerealiai jauciuosi zinok  thumbup.gif  mano oda problemiska tai pradejo skaisteti, siandien netgi ryte pirma karta sau pasijutau grazi naturali ka tik pabudusi  lotuliukas.gif  nes visada atsikeldavau prastos nuotaikos, ir siaip pikta budavau labai daznai , o dabar ( kaip nekeista) puikios nuotaikso esu  thumbup.gif  wub.gif  ir is vis tikrai super ta knyga  wub.gif

sveikinu!!! bigsmile.gif as taip pat nuo rugsejo 13 dienos gyvenu be cigareciu bigsmile.gif antras menuo jau ipuseja bigsmile.gif buvo baisu tik pirmom savaitem, bet viskas imanoma bigsmile.gif bigsmile.gif meciau neplanuotai, tai knyga skaiciau jau metusi bigsmile.gif viena karta teko ir klube pabuvoti bei islenkti keleta taureliu, bet atsilaikem abudu su vyru wub.gif
mesti rukyti atrode neimanomai sunkiau nei yra is tikro bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(puffy_ @ 2010 10 20, 22:03)
sveikinu!!!  bigsmile.gif  as taip pat nuo rugsejo 13 dienos gyvenu be cigareciu  bigsmile.gif  antras menuo jau ipuseja  bigsmile.gif  buvo baisu tik pirmom savaitem, bet viskas imanoma  bigsmile.gif  bigsmile.gif  meciau neplanuotai, tai knyga skaiciau jau metusi  bigsmile.gif  viena karta teko ir klube pabuvoti bei islenkti keleta taureliu, bet atsilaikem abudu su vyru  wub.gif
mesti rukyti atrode neimanomai sunkiau nei yra is tikro  bigsmile.gif

Saunuole thumbup.gif kaip fainai thumbup.gif as ir jau spejau vyniuko atsigerti, bet nieko atsilaikiau mirksiukas.gif ir teko buti kompanijoje rukanciuju, bet viskas praejo gerai thumbup.gif dar kartais uzsinoriu patraukti duma, pvz kai skaniai pavalgau arba vakare , bet vis reciau ir reciau apie tai pagalvoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 10 20, 22:04)
Saunuole  thumbup.gif  kaip fainai  thumbup.gif as ir jau spejau vyniuko atsigerti, bet nieko atsilaikiau  mirksiukas.gif  ir teko buti kompanijoje rukanciuju, bet viskas praejo gerai  thumbup.gif  dar kartais uzsinoriu patraukti duma, pvz kai skaniai pavalgau arba vakare , bet vis reciau ir reciau apie tai pagalvoju  thumbup.gif

o man susinervinus uzsinori cool.gif arba kai laisvo laiko yra cool.gif bet su laiku vis maziau ir maziau kankina mintys bigsmile.gif
o pacioj pradzioj tai visko buvo - sirdis permusinejo, pykino ir nuotaikos nebuvo doh.gif dabar tik psichologinis likes potraukis, bet mazeja kasdien bigsmile.gif
laikomes laikomes stipriai!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labuka ax.gif Kovo 19 dieną, ryte, pabudau ir pagalvojau, viskas metu rūkyti, brangu, smirda, sveikatos neprideda.. Dabar jau spalio 22 d., ir aš vis dar negavus dūmų thumbup.gif tongue.gif turbūt reikia užsispyrimo ir kantrybės.. aš pati stebiuosi tuo, kam prisruošiau, bet yra, kaip yra, vadinasi viskas įmanoma.. tik kiekvienas turi atrasti sau reikalingą būdą ax.gif sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2010 10 18, 19:35)
Kristepala ir as numeciau su ta knyga  thumbup.gif  jau savaite  thumbup.gif  kaip nerealiai jauciuosi zinok  thumbup.gif  mano oda problemiska tai pradejo skaisteti, siandien netgi ryte pirma karta sau pasijutau grazi naturali ka tik pabudusi  lotuliukas.gif  nes visada atsikeldavau prastos nuotaikos, ir siaip pikta budavau labai daznai , o dabar ( kaip nekeista) puikios nuotaikso esu  thumbup.gif  wub.gif  ir is vis tikrai super ta knyga  wub.gif

Mano tokia pati busena, neatsidziaugu ir as savimi wub.gif Kai atsikeliu, nebera prasto kvapo is burnos, netroskina tiek blush2.gif (o pesdavau as kaip kaminas, beveik po paki per diena, o jei koks baliukas, tai ziurek dar ir neuztekdavo). Ir dar, dantu spalva pasviesejo bigsmile.gif
Niu zodziu super jausmas thumbup.gif Duok die, merginos jums ir man stiprybes pabaigti karta ir visiems laikams su tuo brudu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2010 10 26, 20:37)
Mano tokia pati busena, neatsidziaugu ir as savimi  wub.gif Kai atsikeliu, nebera prasto kvapo is burnos, netroskina tiek  blush2.gif (o pesdavau as kaip kaminas, beveik po paki per diena, o jei koks baliukas, tai ziurek dar ir neuztekdavo). Ir dar, dantu spalva pasviesejo  bigsmile.gif
Niu zodziu super jausmas  thumbup.gif  Duok die, merginos jums ir man stiprybes pabaigti karta ir visiems laikams su tuo brudu  drinks_cheers.gif

Zinok ir as apie pakeli per diena surukydavau blush2.gif kiek laiko jau neberukai ?! ax.gif Tikrai merginoms stiprybes numesti ta bruda wub.gif
Atsakyti
sveikos visos tikriausiai kaip ir dauguma zmoniu as irgi rukiau,bet blogejant sveikatai nusprendziau mesti tad internete ieskojau info radau rusiskus vaistus kurie daug kam padejo ,nusipirkau ,pabandziau...is pradziu dariau kaip buvo parasyta bet jokio poveikio nebuvo (iki 5d galima gert vaistus ir po truputi dar rukyti) tad nusprendziau doze padvigubinti kadangi esu ne is kudu butu ir juokinga jei tapacia doze gertu ir liekna ir stora -rezultatas nerukau jau5 men ir net nesinori jei kas ir salia ruko ,drauges bande pasisaipyti dave parukyti,bandziau bet jokio paveikio net nejauciau dumo skonio,priemoniu yra tik va ir noro reik...pavadinimo negaliu rasyti nes gaunasi kaip ir reklama ax.gif
Atsakyti