As galvoju apie siokio tokio noro ir Allen Carro knygo ssuderinima
Sveikos merginos , ar jungiates kas nors ?! 
bet vis dar nepasiryztu
dar turiu pora men. iki tol kol manasis grys, labai apsidziaugtu , jeigu mesciau , nes pats nerukantis, ir siaip rukau jau 7 metus (o siaubas kiek daug
) tai kazkaip noras jau atsirado, bet dar ne toks didelis, kad prisiversciau knyga perskaityti
Aš mečiau rukyti per vieną dieną, susitarem su vyru, kad nuo liepos 1d. mesiu rūkyti, rūkiau 10 metų po pakelį per dieną, iš vakaro dar traukiau kiek galėjau. Man visi sake gal tu apmažink kaip tu mesi, o aš sakiau leiskit man atsirūkyti nes daugiau nebegalėsiu, tai rūkiau kaip sakoma kiek tilpo
Tą lemtingą liepos 1 d. visą dieną pakelį cigarečiu prasinešiojau kišenėje, bijojau išmesti o jei užeis kad nebegalėsiu, tuo labiau kad ilsėjomės Nidoje. Vakare neiškenčiau sakau viskas parukysiu, o draugai atkalbejo, sako visa diena iškentejai tai dabar imsi ir viska sugadinsi, nu tikrai galvoju, taip nerukiau savaite, o kuo toliau tuo labiau viska buvo gailą gadinti nes žinojau surukysiu nors vieną cigaretę ir vel pradėsiu rūkyti. Taip jau nerūkau 4 metus ir bijau net pabandyti nes žinau kad gali vėl viskas prasidėti iš naujo.
Ir joks cigarečių mažinimas man atrodo nepadės mesti, reikia arba meti arba ne.
Ir joks cigarečių mažinimas man atrodo nepadės mesti, reikia arba meti arba ne.
QUOTE(saliutas @ 2010 08 27, 00:01)
bet vis dar nepasiryztu
dar turiu pora men. iki tol kol manasis grys, labai apsidziaugtu , jeigu mesciau , nes pats nerukantis, ir siaip rukau jau 7 metus (o siaubas kiek daug
) tai kazkaip noras jau atsirado, bet dar ne toks didelis, kad prisiversciau knyga perskaityti

Ko as tik nebuvau isbandzius, pradedant visom nikoretem, baigiant tuo tabexu...iskesdavau 2 - 3 men. Per ta laikotarpi budavau kaip tiksinti bomba, nervinga, i WC po 3 dienas nenueidavau, nes saujom rydavau metinius saldainius, o jie kietindavo man vidurius...
Pries pusantro menesio perskaiciau ta knyga, nes uzejo begalinis noras atsikratyti sio bjauraus iprocio...ir is karto numeciau. Tikrai netikejau, kad taip lengvai galima numesti
QUOTE(Kristepala @ 2010 10 18, 16:57)
Ko as tik nebuvau isbandzius, pradedant visom nikoretem, baigiant tuo tabexu...iskesdavau 2 - 3 men. Per ta laikotarpi budavau kaip tiksinti bomba, nervinga, i WC po 3 dienas nenueidavau, nes saujom rydavau metinius saldainius, o jie kietindavo man vidurius...
Zodziu neiskesdavau ir vel uzsirukydavau
Pries pusantro menesio perskaiciau ta knyga, nes uzejo begalinis noras atsikratyti sio bjauraus iprocio...ir is karto numeciau. Tikrai netikejau, kad taip lengvai galima numesti
Svarbiausia, kad nesikankinau pirmas savaites, net noro nebuvo rutkyti, tik pagalvojau: "cigarete", bet is karto sau atsakydavau - ne! O dabar negaliu atsidziaugti savimi ir sutaupytais pinigeliais 
Kristepala ir as numeciau su ta knyga
QUOTE(saliutas @ 2010 10 18, 17:35)
jau savaite
kaip nerealiai jauciuosi zinok
mano oda problemiska tai pradejo skaisteti, siandien netgi ryte pirma karta sau pasijutau grazi naturali ka tik pabudusi
nes visada atsikeldavau prastos nuotaikos, ir siaip pikta budavau labai daznai , o dabar ( kaip nekeista) puikios nuotaikso esu
ir is vis tikrai super ta knyga 
sveikinu!!!
mesti rukyti atrode neimanomai sunkiau nei yra is tikro
QUOTE(puffy_ @ 2010 10 20, 22:03)
sveikinu!!!
as taip pat nuo rugsejo 13 dienos gyvenu be cigareciu
antras menuo jau ipuseja
buvo baisu tik pirmom savaitem, bet viskas imanoma
meciau neplanuotai, tai knyga skaiciau jau metusi
viena karta teko ir klube pabuvoti bei islenkti keleta taureliu, bet atsilaikem abudu su vyru
Saunuole
QUOTE(saliutas @ 2010 10 20, 22:04)
Saunuole
kaip fainai
as ir jau spejau vyniuko atsigerti, bet nieko atsilaikiau
ir teko buti kompanijoje rukanciuju, bet viskas praejo gerai
dar kartais uzsinoriu patraukti duma, pvz kai skaniai pavalgau arba vakare , bet vis reciau ir reciau apie tai pagalvoju 
o man susinervinus uzsinori
o pacioj pradzioj tai visko buvo - sirdis permusinejo, pykino ir nuotaikos nebuvo
laikomes laikomes stipriai!!!!!
Labuka
Kovo 19 dieną, ryte, pabudau ir pagalvojau, viskas metu rūkyti, brangu, smirda, sveikatos neprideda.. Dabar jau spalio 22 d., ir aš vis dar negavus dūmų
turbūt reikia užsispyrimo ir kantrybės.. aš pati stebiuosi tuo, kam prisruošiau, bet yra, kaip yra, vadinasi viskas įmanoma.. tik kiekvienas turi atrasti sau reikalingą būdą
sėkmės
QUOTE(saliutas @ 2010 10 18, 19:35)
jau savaite
kaip nerealiai jauciuosi zinok
mano oda problemiska tai pradejo skaisteti, siandien netgi ryte pirma karta sau pasijutau grazi naturali ka tik pabudusi
nes visada atsikeldavau prastos nuotaikos, ir siaip pikta budavau labai daznai , o dabar ( kaip nekeista) puikios nuotaikso esu
ir is vis tikrai super ta knyga 
Mano tokia pati busena, neatsidziaugu ir as savimi
Niu zodziu super jausmas
QUOTE(Kristepala @ 2010 10 26, 20:37)
Mano tokia pati busena, neatsidziaugu ir as savimi
Kai atsikeliu, nebera prasto kvapo is burnos, netroskina tiek
(o pesdavau as kaip kaminas, beveik po paki per diena, o jei koks baliukas, tai ziurek dar ir neuztekdavo). Ir dar, dantu spalva pasviesejo
Niu zodziu super jausmas
Duok die, merginos jums ir man stiprybes pabaigti karta ir visiems laikams su tuo brudu 
Niu zodziu super jausmas
Zinok ir as apie pakeli per diena surukydavau
sveikos visos tikriausiai kaip ir dauguma zmoniu as irgi rukiau,bet blogejant sveikatai nusprendziau mesti tad internete ieskojau info radau rusiskus vaistus kurie daug kam padejo ,nusipirkau ,pabandziau...is pradziu dariau kaip buvo parasyta bet jokio poveikio nebuvo (iki 5d galima gert vaistus ir po truputi dar rukyti) tad nusprendziau doze padvigubinti kadangi esu ne is kudu butu ir juokinga jei tapacia doze gertu ir liekna ir stora -rezultatas nerukau jau5 men ir net nesinori jei kas ir salia ruko ,drauges bande pasisaipyti dave parukyti,bandziau bet jokio paveikio net nejauciau dumo skonio,priemoniu yra tik va ir noro reik...pavadinimo negaliu rasyti nes gaunasi kaip ir reklama