Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mesti rūkyti?

QUOTE(isdykusS @ 2012 01 12, 07:47)
ar yra koks nors budas "uzkoduot" ar kaip kitaip "praplauti smegenis " ar kazkas panasaus, kad mesti rukyti?
Papildyta:

http://www.draugystesveikatai.lt/

Super filmas, man daug geriau uz knyga thumbup.gif Bandau ir as mesti...Sunkiai gaunasi...Bet bandau smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Sakiau,kad parašysiu kaip sekasi mesti rūkyti naudojant TABEX. Žinokit tikrai nesitikėjau,kad taip paprasta bus. Rūkiau kaip kaminas, pakelį į dieną surūkydavau. Ir dabar nieko, pačiai net keista. Turėjau tris pašalinius poveikius pradžioj: pirmas: labai daužėsi širdis ir sukosi galva(manau,kad kildavo kraujo spaudimas), antras: nemiga, trečias: dingo apetitas ir praradau 2 kg ir toliau neturiu apetito( gal čia psichologiškai kas nors paveikė, labiausiai mesdama rūkyti bijojau priaugti svorio). Esu labai patenkinta... bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(**Ispaniuke** @ 2012 02 06, 10:45)
Sveikos. Sakiau,kad parašysiu kaip sekasi mesti rūkyti naudojant TABEX. Žinokit tikrai nesitikėjau,kad taip paprasta bus.

Taip, teko girdėti ir "ant žmogaus" matyti TABEX poveikį - veikia iš tiesų. Aš taip pat rūkau ir be galo noriu šio žalingo įpročio atsikratyti, tik jokiu būdu ne su TABEX pagalba. Ar teko domėtis kaip jis veikia, ir kokį poveikį bei galimas pasekmes organizmui sukelia?
Nesupykit, nesmerkiu, bet siūlau pasidomėti smile.gif Juolab, kad Lietuvoj šis vaistas nelegalus...
Atsakyti
QUOTE(Rajura @ 2012 02 17, 15:42)
Juolab, kad Lietuvoj šis vaistas nelegalus...

Norit pasakyt, kad vaistinės prekiauja nelegaliais vaistais?
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2012 02 17, 17:09)
Norit pasakyt, kad vaistinės prekiauja nelegaliais vaistais?

O, tai čia jau man naujiena..
Pripažįstu, tokiu atveju mano žinios pasenę.. blush2.gif
Anksčiau, o ir dabar, jo galima įsigyti Kalvarijų turguj, ir man regis netgi pigiau..
Atsakyti
Kazkada buvau labai skeptiskai nusiteikusi visokiu gumu,tableciu ir pleistru atzvilgiu. Kai drauge papasakojo, kad pleistro pagalba pora dienu neruke - juokiausi is tokios jos ismones. Tikrai netikejau. Perskaiciau knyga - ji sukele dar didesni nora rukyti biggrin.gif Karro "smegenu plovimui" mano smegenys nepasidave. MB papasakojo kaip jo bendradarbis rydamas kazkokias tabletes nuo rukymo, suruko po pakeli per diena doh.gif Ir nors noras mesti buvo tikrai didziulis - valios tam reikalui neturejau visiskai. Neisivaizdavau dienos, ka ten dienos - poros valandu be cigaretes. O jau apie baliuka be dumo, tai net pagalvot negalejau. Rukiau net budama nestuke.gif , tiesa maziau. Tai buvo mano gyvenimo dalis. Maniau, kad man lemta su cigarete draugauti iki gyvenimo galo. Nusprendziau taip sau pabandyti pleistrus, niquitin atrodo. Kadangi ju poveikiu netikejau, tai ir nevengiau cigaretes, nekankinau saves. Norejau rukiau, norejau - ne. Ir ka gi... Galiu pasakyti, kad siai dienai jau daugiau nei du metus esu laiminga nerukancioji biggrin.gif Su tais pleistrais zaidziau ilgai - beveik visi nurodyta kursa, na gal tik kokia savaite maziau. Kainavo nemazai, bet as siunciausi juos is e-bay. LT buciau dvigubai sumokejus. Pradzioje dar rukydavau, tik pajutau kad cigareciu dienos norma mazeja, nes organizmas gaudavo pakankamai nikotino is pleistro. Surukiusi puse cigaretes jau jausdavausi persirukiusi (koks tai jausmas rukales zino biggrin.gif ). O veliau kazkaip viskas gavosi savaime. Kol nustojau rukyt visai. Kazkada galvojau - ka veikciau, jei nerukyciau? Kol kompiuteris pasikrauna-as parukau. Susinervinusi - as parukau. Kaip gi neparukysiu masinoj kol nuvaziuosiu i darba? Ka veiksiu per baliu, jei nerukysiu? Kaip uzpildysiu tas pertraukeles per kurias parukau? Visi sie klausimai issisprende savaime. Ti va, linkiu ir jums atrasti savaji buda mirksiukas.gif .
Beje, mano stazas buvo 13 metu doh.gif be zymesniu pertrauku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimakp: 02 kovo 2012 - 18:54
Na ir aš bandau mesti ax.gif Rūkymo stažas 18 metų doh.gif
Trečia diena geriu Tabex. Rūkyti nesinori tikrai, bent jau kol kas. O kaip bus toliau, matysim smile.gif
Atsakyti
laba...reik perskaityt turbut visa tema..nerukiau tris savaites po baisaus nutikimo,iskart ligoninen,iskart ant stalo,pjautas sonkaulis,drenazas i plaucius,savaite ligoninej,nuo tos dienos meciau rukyt...bet koks sunkumas,kokia depresija apeme,ypatingai snd,kada pradejau tiesiog staugti ant vaiku del kiekvienos smulkmenos,zliumbiu,mokslams konceetracijos nulis,penktadieni iskaitos neislaikiau,nes mokytis net negaliu..siandien as uzsirukiau,viena,dar viena ir jau 4cigaretes...noriu mest,bijau del plauciu,bet ta depresija man dar baisesne..nu kas per brudas tos cigaretes..tikejaui,kad kiekviena diena bus tik lengviau nerukyt,o buvo tik sunkiau...negi dabar vel pradet is naujo,kaip man susitvarkyt su tuo:::gelbekit..beje,rukaau 20 metu,po 30cigareciu per diena...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ILDA: 05 gegužės 2012 - 18:39
QUOTE(ILDA @ 2012 05 05, 18:39)
laba...reik perskaityt turbut visa tema..nerukiau tris savaites po baisaus nutikimo,iskart ligoninen,iskart ant stalo,pjautas sonkaulis,drenazas i plaucius,savaite ligoninej,nuo tos dienos meciau rukyt...bet koks sunkumas,kokia depresija apeme,ypatingai snd,kada pradejau tiesiog staugti ant  vaiku del kiekvienos smulkmenos,zliumbiu,mokslams konceetracijos nulis,penktadieni iskaitos neislaikiau,nes mokytis net negaliu..siandien as uzsirukiau,viena,dar viena ir jau 4cigaretes...noriu mest,bijau del plauciu,bet ta depresija man dar baisesne..nu kas per brudas tos cigaretes..tikejaui,kad kiekviena diena bus tik lengviau nerukyt,o buvo tik sunkiau...negi dabar vel pradet is naujo,kaip man susitvarkyt su tuo:::gelbekit..beje,rukaau 20 metu,po 30cigareciu per diena...

Pabandykit perskaityti knyga "Lengvas budas mesti rukyti"
Atsakyti
QUOTE(Melisa 87 @ 2012 05 14, 09:41)
Pabandykit perskaityti knyga "Lengvas budas mesti rukyti"

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ,tikrai veikia ,tik reikia idemiai skaityti ,o ne siaip prabegom doh.gif . Rukiau 9 metus ,perskaiciau sia knyga ir nustojau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 05 18, 15:56)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  ,tikrai veikia ,tik reikia idemiai skaityti ,o ne siaip prabegom  doh.gif  . Rukiau 9 metus ,perskaiciau sia knyga ir nustojau  thumbup.gif

Tikrai galiu parekomenduoti sia knyga, labai lengvai be jiokiu stresu atsikraciau sio iprocio drinks_cheers.gif
Atsakyti
isitikinau, kad sunkiausia ne mesti o metus nepradeti vel smile.gif nerukau jau kuri laika, bet norisi siaubingai, as aisku kontroliuoju save ir pradeti nezadu, bet faktas lieka faktu, noras isliko..Kada jis praeis? blink.gif
Atsakyti