QUOTE(Borzika @ 2012 06 03, 12:13)
Panašiai ir aš: dar prieš Naujuosius nusipirkau, bet vis neprisiruošiu spirt sau į vieną vietą, kad pagaliau susiimčiau
- taip taip, bevalė šitoj vietoj Vajėėė...paskaičiavau ir pati pakraupau
- beveik 19 metų nebuvo dienos be
as ir jau 16 metu su cigaretem
per nestumus pykino tai nerukiau .paskui vel atsiputus pesiau po kodo savaite nerukiau ,priaugau 5 kg isigandau vel pradejua rükyt
Viena kolegė labai patenkinta Tabex - tik jo pagalba metė, tiesa, ne iš pirmo karto, bet jau beveik 3 metus nerūko.
Kita kolegė sakė, kad jos Tabex visiškai neveikė. Ilgai su gumom "žaidė", kol galiausiai pradėjo vaikelį planuoti, tai maždaug prieš metus iki pastojimo, galima sakyt, pati metė ir daugiau nebepaslydo.

Viena kolegė labai patenkinta Tabex - tik jo pagalba metė, tiesa, ne iš pirmo karto, bet jau beveik 3 metus nerūko.
Kita kolegė sakė, kad jos Tabex visiškai neveikė. Ilgai su gumom "žaidė", kol galiausiai pradėjo vaikelį planuoti, tai maždaug prieš metus iki pastojimo, galima sakyt, pati metė ir daugiau nebepaslydo.

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 06 03, 12:18)
Tai kas tas tera
Vsio, kita savaite pirksiu.
O ko pas tave tokia foto parase ? (su cigarieta)
Papildyta:
Nuo nauju turi ir negeri ? Tuoj as tau ispirsiu i minksta vieta
As 16 metu rukau :
Buvau metus 3 men., bet draugai, vynas, bla bla bla
Vsio, kita savaite pirksiu.
O ko pas tave tokia foto parase ? (su cigarieta)
Papildyta:
Nuo nauju turi ir negeri ? Tuoj as tau ispirsiu i minksta vieta
As 16 metu rukau :
Buvau metus 3 men., bet draugai, vynas, bla bla bla
megstu as ta rukyma

QUOTE(Borzika @ 2012 06 03, 12:26)
To paties norėjau klaust, ale nedrįsau
Tai aš dar turiu
ir knygą, kurios taip pat neprisiverčiu pradėt skaityt. Čia, aišku, tik a la savęs pateisinimas, bet per pastaruosius 3 metus aš nemažai antsvorio prisiauginau, tai sau sakau, kada susiimsiu su svoriu, tada ir Tabex pradėsiu. Bet jau tuoj pusė metų, o savo noro/pažadų dar nė nepradėjau įgyvendint
Tai aš dar turiu

tai ta knyga ir as is interneto isprintiriavu o del anstvorio as per men sugebejau 8kg dabar priaugt

Silpnavales mes , nors mano sesuo 7 metus jau neruke ,o dabar vel pasizaizdama pradejo ,smirdanciu cigaretem net i namus neleisdavo ,o dabar pesha kai didele

Siaip ketvirtadieni turiu rimtus tyrimus ,po ju pradesiu tabletes ,nes pvz treciadieni busiu alkana ir valysiu zarnyna ,tai tos tabletes nieko neveiks

Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 06 03, 12:35)
Perskaicius knyga, pasibraukiau vietas kurios plauna smegenis
, tai menesi nerukiau. O MB neruko ir 9 metus man zulina kaip nori, kad nerukyciau, o dabar mazoji dar dasidejo
As gal ir galeciau nerukyt, bet as noriu NENORET RUKYT
, nes kiek snekejau, kas mete, daug kas noretu rukyt 

As gal ir galeciau nerukyt, bet as noriu NENORET RUKYT

nu ka as zinau ta knyga tai didziausia nesamone ,tas pats per ta pati

Papildyta:
ir jei mb nerukytu as tikrai nerukyciau