Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mesti rūkyti?

QUOTE(Borzika @ 2012 06 03, 12:13)
Panašiai ir aš: dar prieš Naujuosius nusipirkau, bet vis neprisiruošiu spirt sau į vieną vietą, kad pagaliau susiimčiau mad.gif - taip taip, bevalė šitoj vietoj  Vajėėė...paskaičiavau ir pati pakraupau swoon.gif - beveik 19 metų nebuvo dienos be
as ir jau 16 metu su cigaretem  biggrin.gif  per nestumus pykino tai nerukiau .paskui vel atsiputus pesiau  po kodo savaite nerukiau ,priaugau 5 kg isigandau vel pradejua rükyt 

Viena kolegė labai patenkinta Tabex - tik jo pagalba metė, tiesa, ne iš pirmo karto, bet jau beveik 3 metus nerūko.
Kita kolegė sakė, kad jos Tabex visiškai neveikė. Ilgai su gumom "žaidė", kol galiausiai pradėjo vaikelį planuoti, tai maždaug prieš metus iki pastojimo, galima sakyt, pati metė ir daugiau nebepaslydo.

as ir jau 16 metu su cigaretem biggrin.gif per nestumus pykino tai nerukiau .paskui vel atsiputus pesiau blush2.gif po kodo savaite nerukiau ,priaugau 5 kg isigandau vel pradejua rükyt blush2.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 06 03, 12:18)
Tai kas tas tera 
Vsio, kita savaite pirksiu.
O ko pas tave tokia foto parase  ?  (su cigarieta)
Papildyta:

Nuo nauju turi ir negeri ? Tuoj as tau ispirsiu i minksta vieta 
As 16 metu rukau  :

Buvau metus 3 men., bet draugai, vynas, bla bla bla

megstu as ta rukyma wub.gif ,nieks manes be cigaretes neisivaizduoja blush2.gif bet jau fee viskas smirda ,nu nebegaliu pati ,o ir del sveikatos reik mest rukyt doh.gif

QUOTE(Borzika @ 2012 06 03, 12:26)
To paties norėjau klaust, ale nedrįsau 

Tai aš dar turiu biggrin.gif ir knygą, kurios taip pat neprisiverčiu pradėt skaityt. Čia, aišku, tik a la savęs pateisinimas, bet per pastaruosius 3 metus aš nemažai antsvorio prisiauginau, tai sau sakau, kada susiimsiu su svoriu, tada ir Tabex pradėsiu. Bet jau tuoj pusė metų, o savo noro/pažadų dar nė nepradėjau įgyvendint

tai ta knyga ir as is interneto isprintiriavu o del anstvorio as per men sugebejau 8kg dabar priaugt blink.gif nezinau nuo ko doh.gif tai jei mesiu dasides lotuliukas.gif jau nebus taip pastebima ,nes vistiek stora esu cool.gif
Silpnavales mes , nors mano sesuo 7 metus jau neruke ,o dabar vel pasizaizdama pradejo ,smirdanciu cigaretem net i namus neleisdavo ,o dabar pesha kai didele biggrin.gif

Siaip ketvirtadieni turiu rimtus tyrimus ,po ju pradesiu tabletes ,nes pvz treciadieni busiu alkana ir valysiu zarnyna ,tai tos tabletes nieko neveiks blush2.gif taip kad penktadieni aushta nauja diena ,naujas gyvenimas biggrin.gif nors bijau pradet jas ir del to nes daug vairuoju ,gal sakau veiks mano vairavima g.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 06 03, 12:35)
Perskaicius knyga, pasibraukiau vietas kurios plauna smegenis biggrin.gif , tai menesi nerukiau. O MB neruko ir 9 metus man zulina kaip nori, kad nerukyciau, o dabar mazoji dar  dasidejo verysad.gif
As gal ir galeciau nerukyt, bet as noriu NENORET RUKYT  unsure.gif , nes kiek snekejau, kas mete, daug kas noretu rukyt  g.gif

nu ka as zinau ta knyga tai didziausia nesamone ,tas pats per ta pati doh.gif kiekvienas sakinys simts kartu kartojas doh.gif
Papildyta:
ir jei mb nerukytu as tikrai nerukyciau blush2.gif o jis mest nesiruosia jam patinka rukyt doh.gif
Atsakyti
BORZIKA, uzsidek ant desktopo, o IOWA pakeisk paraso foto biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
oi geras tuoi pakeisiu biggrin.gif
Atsakyti
Nezinau ar tinka sitas prie rukymo, bet man patinka aplamai bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
niu va parasas pakeistas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iowa: 03 birželio 2012 - 12:03
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 06 03, 12:46)

Jaučiuosi kone išprievartauta hihihi.gif Laaaabai nenorom, bet visgi pasikeičiau karsta.gif
Koks man šitas paveiksliukas šlykštukas - feee biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 06 03, 12:35)
as noriu NENORET RUKYT  unsure.gif

Tai ir yra svarbiausia drinks_cheers.gif
Jei rimtai, tai aš nė nemanau, kad knyga, Tabex, gumos ar pleistrai realiai padeda. Tiesiog pradedi manyt ar įtiki, kad va - kažkam padėjo, tai ir man padės/turi padėt. Bet jei nebus tvirto vidinio nusistatymo/pasiryžimo mest, tai gali saujom ryt tabexus, gumas ir dar kokį š*** - rezultatas bus nulinis. Juk tikrai nemažai žmonių meta be visų šitų "pribumbasų".
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2012 06 03, 13:14)
Tai ir yra svarbiausia  drinks_cheers.gif
Jei rimtai, tai aš nė nemanau, kad knyga, Tabex, gumos ar pleistrai realiai padeda. Tiesiog pradedi manyt ar įtiki, kad va - kažkam padėjo, tai ir man padės. Bet jei nebus tvirto vidinio nusistatymo/pasiryžimo mest, tai gali saujom ryt tabexus, gumas ir dar kokį š*** - rezultatas bus nulinis. Juk tikrai nemažai žmonių meta be visų šitų "pribumbasų".

Aciu labai paguodei console.gif console.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2012 06 03, 13:14)
Jaučiuosi kone išprievartauta hihihi.gif Laaaabai nenorom, bet visgi pasikeičiau karsta.gif
Koks man šitas paveiksliukas šlykštukas - feee biggrin.gif
Papildyta:

Tai ir yra svarbiausia  drinks_cheers.gif
Jei rimtai, tai aš nė nemanau, kad knyga, Tabex, gumos ar pleistrai realiai padeda. Tiesiog pradedi manyt ar įtiki, kad va - kažkam padėjo, tai ir man padės/turi padėt. Bet jei nebus tvirto vidinio nusistatymo/pasiryžimo mest, tai gali saujom ryt tabexus, gumas ir dar kokį š*** - rezultatas bus nulinis. Juk tikrai nemažai žmonių meta be visų šitų "pribumbasų".

Tokius paveiksliukus reik atsiprintint ir rukomoj vietoj pakabint cool.gif (man name katilinej...)

Manai manai, kad pades, nes kam pirkai tabex ir knyga tada tongue.gif ?

Na, pabandysim, paziuresim cool.gif
Atsakyti
Nepades jums jokie vaistai, moterys. Jokios knygos ar dar bala zino kas. Priklausomybiu atsisakoma isminties pagalba. Is vidaus ateina viskas, is vidaus... disciplina smile.gif as rukiau gal ne taip ilgai, ''tik'' 8erius metus, bet .... priklausomybe buvo laabai sunki.

Meciau nes taip nusprendziau, nebebuvo nei skanu, nei malonu rukyti, tebevijo paduminti bukas ipratimas, chemija smegenyse... Paemiau ir nustojau, nors per tuos 8erius metus gumos pagalba ilgiausiai nerukiusi buvau 2 savaites, o dabar, elementaraus budo ''kaip mesti rukyti? NEBERUKYTI'' pagalba nerukau 3 menesius.

Dabar taip slykstu dumai, stengiuosi ju vengti. Kaimynas apacioje ruko balkone, lekiu uzdaryneti langu, negaliu smarves pakesti.... bash.gif

DISCIPLINA.
Atsakyti
Knyga "lengvas budas mesti rukyti"-tikrai padeda. O kartoja ta pati sakini po 10 kartu, ne be reikalo, Psichologinis, taktinis, geras ejimas. Dar yra filmukas pagal sia kbyga. Internetine knyga, kur skaito diktorius, man nepatiko.
filmukas:
http://www.draugystesveikatai.lt/
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 06 05, 02:04)
Nepades jums jokie vaistai, moterys. Jokios knygos ar dar bala zino kas.

Kodel taip kategoriskai? Visiems skirtingai.
Vat pavyzdziui buna narkomanai, alkoholikai, gydosi, padeda...
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 06 05, 13:03)
Kodel taip kategoriskai? Visiems skirtingai.
Vat pavyzdziui buna narkomanai, alkoholikai, gydosi, padeda...

narkomanus ir alkoholikus lyginate su rukaliais? Nu nezinau, as niekaip negaleciau saves statyti salia ju. As uz cigarete neparduociau artimuju smile.gif o pastariesiems dazniausiai ant visko nusispjauti. Liga savo noru, todel nesuprantu ka gydyti. Neteisinga sitaip. Patys prisidarome nesmaoniu, tik patys ir isspresime, o ne vaistai ar medikai.O toje knygoje beja, ta ir bando i galva ikalti.Ja perskaiciau, praejo puse metu kai dar rukiau, nepadejo man ta knyga kol pati neapsisprendziau. Tieisog kai kas pats nesupranta ir iesko lengvu budu, nera ju..nera smile.gif Nors gal tiketi ir manyti, kad kazkokiu tabletyciu pagalba bus lengviau iskesti viska ir nera blogai, gal tai kaip tik paskatina.... nors is jusu pasisakymu supratau, kad dulkija jos pusmeti pas kazka, o kodel? Nes kol pats nemesi, jokia tabletke uz tave nemes rukalu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FrostyFrosty: 05 birželio 2012 - 13:37