Įkraunama...
Įkraunama...

3-7 metų vaikų raidos kriterijai

mano vyrui neseniai suejo 5m. jis tingi ka nors daryti pats visada praso kad uz ji padarytu kas nors kitas, niekam nesusikiaupia, rupi tik zaislai ir kompiuteris kuris yra ribojamas schmoll.gif jei pradedame kazka mokintis raideles ar skaiciukus tai jis pradeda blaskytis, nenusedi vietoi, maivosi prisigalvoja iskart tai valgyt tai gert tai dar ko nors.... doh.gif darant kazkokias uzduoteles pasakau kaip ka daryti net parodau ir tai jis neatkartoja, nezinau ar jis nemoka, nesupanta ar tiesiog nenori moketi ar suprasti blink.gif siaip jis yra gana protingas vaikas labai aktyvus, bendraujantis ir pakalba protingai ir atminti labai gera turi bet kas susija su mokslais tai 0 verysad.gif jis moka tik tai ka nori... ar yra tokiu vaiku dar? ir ka jus darote?
Atsakyti
QUOTE(pudrine @ 2012 06 18, 18:55)
mano vyrui neseniai suejo 5m. jis tingi ka nors daryti pats visada praso kad uz ji padarytu kas nors kitas, niekam nesusikiaupia, rupi tik zaislai ir kompiuteris kuris yra ribojamas schmoll.gif  jei pradedame kazka mokintis raideles ar skaiciukus tai jis pradeda blaskytis, nenusedi vietoi, maivosi prisigalvoja iskart tai valgyt tai gert tai dar ko nors.... doh.gif darant kazkokias uzduoteles pasakau kaip ka daryti net parodau ir tai jis neatkartoja, nezinau ar jis nemoka, nesupanta ar tiesiog nenori moketi ar suprasti blink.gif siaip jis yra gana protingas vaikas labai aktyvus, bendraujantis ir pakalba protingai ir atminti labai gera turi bet kas susija su mokslais tai 0 verysad.gif jis moka tik tai ka nori... ar yra tokiu vaiku dar? ir ka jus darote?

maniskei pernai taip pat buvo, siemet jau daugiau padaro bet cool.gif labai tikiuosi kad iki kito pavasario mes daug daugiau mokesim ir bus daug didesnis noras ismokt paciai, o ne kad mama liepia cool.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bafi @ 2012 06 14, 13:55)
labuka 4u.gif
niu ka mano maziui bus 7 rugseji 4u.gif
skaito raso dviem kalbom,  pats sukuojasi, pats maudosi,labai draugiskai komunikabilus, internete mokosi dar dvieju kalbu, tiesiog jam tas patinka:)na ir siep geras berniukas:)kaip ir visu musu vaikai 4u.gif
kaip gera, tiesa?mamytes?tureti savo vaikus ir  didziutis jog esam mamos:)
visda be tkokiam susitikime pasakoja apie save, klausineja, uzjaucia kitus...labai rupestingas, atsakingas, toks mazas -suauges berniokas 4u.gif

na, ne visi tokie vaikai. ir džiaugtis nedažnai tenka..Saviškį į viešumą bijau vestis. Ir ką? Auginam. Toks charakteris. Mano penkiametis, bet skaičiuoja (su pataisymais) iki šimto, skaičius pažįsta. Tai nors tiek gerai. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pudrine @ 2012 06 18, 18:55)
mano vyrui neseniai suejo 5m. jis tingi ka nors daryti pats visada praso kad uz ji padarytu kas nors kitas, niekam nesusikiaupia, rupi tik zaislai ir kompiuteris kuris yra ribojamas schmoll.gif  jei pradedame kazka mokintis raideles ar skaiciukus tai jis pradeda blaskytis, nenusedi vietoi, maivosi prisigalvoja iskart tai valgyt tai gert tai dar ko nors.... doh.gif darant kazkokias uzduoteles pasakau kaip ka daryti net parodau ir tai jis neatkartoja, nezinau ar jis nemoka, nesupanta ar tiesiog nenori moketi ar suprasti blink.gif siaip jis yra gana protingas vaikas labai aktyvus, bendraujantis ir pakalba protingai ir atminti labai gera turi bet kas susija su mokslais tai 0 verysad.gif jis moka tik tai ka nori... ar yra tokiu vaiku dar? ir ka jus darote?

drinks_cheers.gif parasei kaip apie mano dukryte biggrin.gif lygiai tas pats doh.gif tik mums jau 6 metukai ax.gif
Atsakyti
mano vyrui neseniai suejo 5m. jis tingi ka nors daryti pats visada praso kad uz ji padarytu kas nors kitas, niekam nesusikiaupia, rupi tik zaislai ir kompiuteris kuris yra ribojamas jei pradedame kazka mokintis raideles ar skaiciukus tai jis pradeda blaskytis, nenusedi vietoi, maivosi prisigalvoja iskart tai valgyt tai gert tai dar ko nors.... darant kazkokias uzduoteles pasakau kaip ka daryti net parodau ir tai jis neatkartoja, nezinau ar jis nemoka, nesupanta ar tiesiog nenori moketi ar suprasti siaip jis yra gana protingas vaikas labai aktyvus, bendraujantis ir pakalba protingai ir atminti labai gera turi bet kas susija su mokslais tai 0 jis moka tik tai ka nori... ar yra tokiu vaiku dar? ir ka jus darote?

mano sunus lygiai toks pats, maniau, kad tik man niekaip nesiseka jo sudominti.
tikiuosi, kad greit praeis nenorejimo nieko daryti paciam laikas
Atsakyti
Mano penkiamete pazista visas raides, jas paraso pati, bando jungti i zodzius skaiciuoja iki 20 kol kas dar, moka apie 50 anglisku zodziu, kiek maziau rusisku. Veria auskarus:)
Ir daro daug kurybines netvarkos namuose... doh.gif
Atsakyti