Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos ir anytos: padeda ar trukdo?

aš galiu pasakyt, kad anyta turiu nuostabia, ji man tikrai labai padeda ir išmaudyt vaikely ir sutvarko ar vagyt man padaro, jei pirmas anukas nors jei jau 65 šeis metais tikrai nuostabi anyta ir patarimu man neduoda as jei pasakau jei ka ne taip daro, mano mama dirba neturi laiko man padėt, o anyta pensininkė, bet tikrai nuostabi
Atsakyti
O mano anyta nei padeda, nei ką, bet aš ir per daug nesijaudinu. Turiu nuostabią mamytę, kuri kai tik gali visad pažiūri savo anūkėlę thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O anyta, kaip ir anyta, kaip mano močiutė sako ,,velnio pramanyta" lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dukrytę gimdžiau sau, o ne kažkam, pati ir auginu savo brangenybę. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nu žinokit mano anyta vaikiuko mūsų nematė jau metus.Mano mama atvažiuoja aplankyt tik karta į mėnesi.Taip,kad pagalbos iš jų nelabai gaunu,bet ir gerai puikiai patys tvarkomes biggrin.gif
Atsakyti
as buvau nustebinta, kai atvaziavom pas savo mama i svecius. lovyte jau buvo paklota, joje buteliukas silto vandens biggrin.gif. vaikiukas cypt, mama jau bega pasnekint, apverst ant kito soniuko. zodziu taip isvarte priziurejo, kad nei pilvo nepute.zodziu pavalgo ir miega. liuks.
nuvaziavom kita diena pas anyta...po tokios prieziuros sokas istiko. mociute garsiausiai klausosi pageidavimu, visas namas skamba. reikejo pamaitinti, tai ileido pas save i miegameji, uzdare duris ir viso gero. o vaikiukas kaip tycia visa diena bliauna. reikia migdytis nakciai ner kur. padejo ant fotelio sako telpa, gerai. nesvarbu kad leliukas aukstyn galva guli. sakau gal as ant stalo pasiguldysiu, bus man patogiau.gerai kad oras buvo atsales tai adialu turejau pasiemus.kad uzpakalis nesaltu patiesiau savo bliuzona.
nu zodziu labai daug visokio broko ant prieziuros, net vyras buvo gerokai nustebintas.sakaiu dabar ten vaziuosiu kai gerokai ugtelesim.jiems tik zaisliuko reik ir pries kaimynus pasipuikuoti. verysad.gif
Atsakyti
vau,na maniskis irgi palygines savo mama ir mano,nusprende kad maniske mielesne...bet mane toks saldumas supykde,tuo,kad mazius priprato buti demesio centre..ech dabar su asarom atpratinam.
Atsakyti
Mano mama tai visai nesikisa i vaikucio auginima, pataria jei klausiu, pasaugo maziuka kai reikia. na bet anyta turiu tai tikrai pramanyta. Galeciau visa ese parasyti... doh.gif Na pirmus menesius tai kaip ir nesikiso, bet dabar jai viskas blogai, blogai apkloju, blogai rengiu, kodel to ar ano neduodu valgyti, ne tam puode verdu, televizoriu kodel ziuriu ir t.t. Na turbut nera nei vieno dalyko kas butu gerai. Be to buvo ir labai tokiu man skaudziu uzgavimu, na pvz. maziuka isbere, teko daug ko atsisakyti, nevalgyti pienisku koseliu, tai ji man viena karta, tai zinai tu nescia plaukus dazei, todel ir alergiskas tavo vaikas, nu siaubas doh.gif dar kai ji jau 4men vaikui liepdavo duoti kosiu, pieno irt.t. sakydavau, kad as maziuka maitinsiu pieneliu iki 6men tai jai buvo sokas, ir pasakymas, nu jo pati mariniesi badu tai ir vaika marini doh.gif irt.t. Na galeciau rasyti ir rasyti. Stengiuosi kuo maziau su ja bendrauti, bet ji salia gyvena tai kur buvus kur nebuvus vis uzlekia paziureti, ka as vel ne taip darau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gintuks @ 2007 04 18, 16:40)
Mano mama tai visai nesikisa i vaikucio auginima, pataria jei klausiu, pasaugo maziuka kai reikia. na bet anyta turiu tai tikrai pramanyta. Galeciau visa ese parasyti... doh.gif Na pirmus menesius tai kaip ir nesikiso, bet dabar jai viskas blogai, blogai apkloju, blogai rengiu, kodel to ar ano neduodu valgyti, ne tam puode verdu, televizoriu kodel ziuriu ir t.t. Na turbut nera nei vieno dalyko kas butu gerai. Be to buvo ir labai tokiu man skaudziu uzgavimu, na pvz. maziuka isbere, teko daug ko atsisakyti, nevalgyti pienisku koseliu, tai ji man viena karta, tai zinai tu nescia plaukus dazei, todel ir alergiskas tavo vaikas, nu siaubas  doh.gif dar kai ji jau 4men vaikui liepdavo duoti kosiu, pieno irt.t. sakydavau, kad as maziuka maitinsiu pieneliu iki 6men tai jai buvo sokas, ir pasakymas, nu jo pati mariniesi badu tai ir vaika marini  doh.gif irt.t. Na galeciau rasyti ir rasyti. Stengiuosi kuo maziau su ja bendrauti, bet ji salia gyvena tai kur buvus kur nebuvus vis uzlekia paziureti, ka as vel ne taip darau  blink.gif

neiškęsčiau doh.gif kai drėbčiau vieną kartą kokį sakinuką, ilgam užspringtų blink.gif Juk tu mama, tu geriausiai žinai kas tavo vaikui gerai, kas ne wub.gif

Gili užuojautau, laikykis user posted image
Atsakyti
Aš nesiskundžiu mama man daug padeda ir niekada nesikiša jei jos niekas neklausia, uošvienė gyvena kitam Lietuvos gale taigi kai nuvyksti per 3 menesius karta tai irgi viskas gerai atrodo taigi gyvenu tame pačiame mieste su mama ir turiu nuostabia aukle savo dukrytei kai tik man reikia išeiti palieku ramia sazine ir galiu trumpam nuo visko atsipūeti tongue.gif
Atsakyti
Mano atvejis daug sunkesnis,mano anyta lenda visur ir visada,net tuomet kai tik laukiausi.Ji jau buvo suplanavusi kur pastatys lovyte savo kambari,mat jauni tevai vaika nedaziures.Bet po gimdymo viskas kaip ir susitvarke.Tik problemele ta,kad ji dar ir medike,tai pamokslu isgirstu labai daug.Galiu viena pasakyt,geriau gyvent atskirai ir labai labai toli. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nastalzi @ 2007 05 11, 12:25)
Mano atvejis daug sunkesnis,mano anyta lenda visur ir visada,net tuomet kai tik laukiausi.Ji jau buvo suplanavusi kur pastatys lovyte savo kambari,mat jauni tevai vaika nedaziures.Bet po gimdymo viskas kaip ir susitvarke.Tik problemele ta,kad ji dar ir medike,tai pamokslu isgirstu labai daug.Galiu viena pasakyt,geriau gyvent atskirai ir labai labai toli. doh.gif

Pritariu. drinks_cheers.gif Laikykis nastalzi. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasras: 11 gegužės 2007 - 11:43
mes gyvenam atskirai tai labai didelis plius.nes buciau neistverus.nes tik uosve nors ir retai,bet kai ateidavo tai ir aiskindavo.o mamai pasakiau jei aiskinsi tai gsli neateit tai ji suprato,tai labai padejo ir padeda.smagu.
Atsakyti
mamos neturiu. o anyta vyresnį labai padėjo pradžioj(kol nepradėjo trukdyt), mažesnį pati auginau. o dabar savo mergytės neduodu į rankas net paimt. ta lenda, plėšia iš rankų tiesiog, tai greit manau, muštis pradėsiu ph34r.gif
Atsakyti