QUOTE(gintuks @ 2007 04 18, 16:40)
Mano mama tai visai nesikisa i vaikucio auginima, pataria jei klausiu, pasaugo maziuka kai reikia. na bet anyta turiu tai tikrai pramanyta. Galeciau visa ese parasyti...

Na pirmus menesius tai kaip ir nesikiso, bet dabar jai viskas blogai, blogai apkloju, blogai rengiu, kodel to ar ano neduodu valgyti, ne tam puode verdu, televizoriu kodel ziuriu ir t.t. Na turbut nera nei vieno dalyko kas butu gerai. Be to buvo ir labai tokiu man skaudziu uzgavimu, na pvz. maziuka isbere, teko daug ko atsisakyti, nevalgyti pienisku koseliu, tai ji man viena karta, tai zinai tu nescia plaukus dazei, todel ir alergiskas tavo vaikas, nu siaubas

dar kai ji jau 4men vaikui liepdavo duoti kosiu, pieno irt.t. sakydavau, kad as maziuka maitinsiu pieneliu iki 6men tai jai buvo sokas, ir pasakymas, nu jo pati mariniesi badu tai ir vaika marini

irt.t. Na galeciau rasyti ir rasyti. Stengiuosi kuo maziau su ja bendrauti, bet ji salia gyvena tai kur buvus kur nebuvus vis uzlekia paziureti, ka as vel ne taip darau
va va!!pas mane lygiai tas pats.ir ne tik mano motina,bet ir uosvene panasiai

,kai praveria burna kuri nors tai taip ir norisi

.bet as ir nenutyliu,nervai neislaiko.mano vaikas kaip noriu taip auginu,savo uzsiaugino tai tegu ir nesikisa.kai reikes ko pasiklausiu pati. vaika saugot reik nuo bobuciu ir kai ant ranku paima,uztikau kisancia i burnyte tai bulviu koses (4men.buvo dar),tai sokolada

.dabar is vis paranojike pasidariau

nepaleidziu is akiu ne min.bo karbonadais greit maitins....
You fuckin' with me, you fuckin' with the best