Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos ir anytos: padeda ar trukdo?

QUOTE(rasras @ 2007 05 11, 12:42)
Pritariu.  drinks_cheers.gif Laikykis nastalzi4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu,laikausi kol kas visom keturiom.
Atsakyti
QUOTE(gintuks @ 2007 04 18, 16:40)
Mano mama tai visai nesikisa i vaikucio auginima, pataria jei klausiu, pasaugo maziuka kai reikia. na bet anyta turiu tai tikrai pramanyta. Galeciau visa ese parasyti... doh.gif Na pirmus menesius tai kaip ir nesikiso, bet dabar jai viskas blogai, blogai apkloju, blogai rengiu, kodel to ar ano neduodu valgyti, ne tam puode verdu, televizoriu kodel ziuriu ir t.t. Na turbut nera nei vieno dalyko kas butu gerai. Be to buvo ir labai tokiu man skaudziu uzgavimu, na pvz. maziuka isbere, teko daug ko atsisakyti, nevalgyti pienisku koseliu, tai ji man viena karta, tai zinai tu nescia plaukus dazei, todel ir alergiskas tavo vaikas, nu siaubas  doh.gif dar kai ji jau 4men vaikui liepdavo duoti kosiu, pieno irt.t. sakydavau, kad as maziuka maitinsiu pieneliu iki 6men tai jai buvo sokas, ir pasakymas, nu jo pati mariniesi badu tai ir vaika marini  doh.gif irt.t. Na galeciau rasyti ir rasyti. Stengiuosi kuo maziau su ja bendrauti, bet ji salia gyvena tai kur buvus kur nebuvus vis uzlekia paziureti, ka as vel ne taip darau  blink.gif

va va!!pas mane lygiai tas pats.ir ne tik mano motina,bet ir uosvene panasiai doh.gif ,kai praveria burna kuri nors tai taip ir norisi bash.gif .bet as ir nenutyliu,nervai neislaiko.mano vaikas kaip noriu taip auginu,savo uzsiaugino tai tegu ir nesikisa.kai reikes ko pasiklausiu pati. vaika saugot reik nuo bobuciu ir kai ant ranku paima,uztikau kisancia i burnyte tai bulviu koses (4men.buvo dar),tai sokolada gun_bandana.gif .dabar is vis paranojike pasidariau doh.gif nepaleidziu is akiu ne min.bo karbonadais greit maitins....
Atsakyti
tiek mamos, tiek anytos patarimai ir pamokymai trugdo ir nervuoja, nes yra visiskai pasene ir nebepanaudojami doh.gif
Atsakyti
mano anyta ir mama labai megsta patarineji, o jei ka pasakau tai man atsako, kad cia musu vaikas, kai turesi antra bus tavo lotuliukas.gif tai taip linksma man pasidaro, bet as tai nepykstu kad jos patarineja, aiskina, as jas isklausau ir vistiek darau, kaip man atrodo geriausia mano dukrytei tongue.gif
Atsakyti
sveikutes. na prisijungsiu ir parasysiu kokia padetis pas mane. na uosves neturiu neteko net pazinti. o mano mama nesikisa ir jokiu patarimu nedalina ir neliepe vienaip ar kitaip elgtis.jei kada reikia tai atvaziuoja pabut su savo anukyte, labai ja myli, kiekviena kart atvaziuojant vis ka nors atveza. tai barskuti tai pampersu, jei nenuperka konors tai ziurek jau deda 10 ar 20 litu. jei neimu tai pyksta ir sako ne tau o Smiltutei. na geriau pagalvojus tai turbut visi zaislai ir barskalai seneliu supirkti. tik visuomet pasiteirauja kaip valgo ar jau duodu ko paskanaut bet savo nuomones niekada nekisa. ir tuo dziaugiuosi. kaip vyras sako tavo mama(uosve) thumbup.gif .
linkeciau visoms supratingu mamu bei uosviu biggrin.gif
Atsakyti
mama nesikisa thumbup.gif , o anyta labai megsta paratineti doh.gif gerai, kad retai matau tai iskenciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mammka @ 2007 05 23, 06:19)
va va!!pas mane lygiai tas pats.ir ne tik mano motina,bet ir uosvene panasiai  doh.gif ,kai praveria burna kuri nors tai taip ir norisi  bash.gif .bet as ir nenutyliu,nervai neislaiko.mano vaikas kaip noriu taip auginu,savo uzsiaugino tai tegu ir nesikisa.kai reikes ko pasiklausiu pati. vaika saugot reik nuo bobuciu ir kai ant ranku paima,uztikau kisancia i burnyte tai bulviu koses (4men.buvo dar),tai sokolada  gun_bandana.gif .dabar is vis paranojike pasidariau  doh.gif nepaleidziu is akiu ne min.bo karbonadais greit maitins....

Užuojauta doh.gif , laikykis 4u.gif

Mano situacija tokia - uošvienės neteko pažinti, o mama nesikiša, nes neprileidžiu iki tokio lygio, nors ir neturi ji tam laiko, nes dirbanti yra, tai aplanko anūkėlį per išeigines ir tai pabūna tik kelias valandas kartu su mumis. Gal jei turėtų daugiau laisvo laiko ir bandytų patarinėti, bet yra taip kaip yra ir aš tuo džiaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
man mama labai padėjo ri padeda o anyta tik atejo aplanke ir dabar jau 2 meteliai kaip neateina pasuka vyrui ir pasiteirauja ar nesergam ir viskas doh.gif
Atsakyti
Mama tai padeda ir patarimais ir pasaugo maziuka, bet va uosviene tai... bash.gif
Atsakyti
anytos nebeturiu, o mama thumbup.gif Gyvena už 300 km, o didžiausia jos pagalba- karts nuo karto savaitėlei pasilieka mūsų pupą pas save pasibūti wub.gif
Atsakyti
Ziuriu, kad visoms (beveik) anytos velnio pramanytos user posted image user posted image
Atsakyti
na as buvau tikra kad mano mama tai jau man nereguliuos ka ir kaip daryti,bet klydau ax.gif siaip ji ne istu kurios vaikus isikibusios laiko,bet kai maziukas mano per savaite nuo ligonines nepriaugo visai svorio prasidejo pamokymai:nusitrauk piena paziurek ar pakankamai turi,po maitinimu ir nutraukinek kad mastito nebutu,duok misinuka,nes vaikutis badu mirs ir t.t dabar kasdiena raso sms klausia kaip valgom,akip miegam biggrin.gif o anyta toi gyvena tai tik MB paskambina pasiklausti kas ir kaip
Atsakyti