Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos ir anytos: padeda ar trukdo?

mielosios zinokit, as savo mama padariau mociute, kai jai tik 40 suejo lotuliukas.gif ir jus neisivaizduojat, kokia ji laiminga, nemoku zodziais apsakyt jos meiles anukei( nors ji sako kad ten jos mergyte) thumbup.gif o as jai sakau kad ten jos anukyte thumbup.gif ji nuo pat pirmu dienu kai suzonojo kad bus mociute, ejo galva iskelus ir visiems pasakojo, kokia ji jauna ir laiminga mociute 4u.gif sake visiems: PAVYDEKIT wub.gif
Atsakyti
QUOTE(godos mama @ 2007 03 26, 13:43)
mielosios zinokit, as savo mama padariau mociute, kai jai tik 40 suejo lotuliukas.gif ir jus neisivaizduojat, kokia ji laiminga, nemoku zodziais apsakyt jos meiles anukei( nors ji sako kad ten jos mergyte) thumbup.gif o as jai sakau kad ten jos anukyte thumbup.gif ji nuo pat pirmu dienu kai suzonojo kad bus mociute, ejo galva iskelus ir visiems pasakojo, kokia ji jauna ir laiminga mociute 4u.gif sake visiems: PAVYDEKIT wub.gif

Čia tai mama, tikrai labai šaunuolė! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
tai pasiseke tau smile.gif as siek tiek anksciau padariau 38 tai nlb buvo patenkyta, bet darbar kai anukei 3 metai, dziaugiasi ziauriai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte7769: 28 kovo 2007 - 13:53
O aš savo mamytę, jei galečiau, tai ant rankų panešiočiau wub.gif
Ji pas mane tikras angelas. Dar neščia būdama sakiau, kad pagimdžiusi važiuosiu pas mamą, nes vasarą tėvai gyvena sode, o grynas oras mažiukui tik į naudą. Taigi išvažiavom, kai sūneliui buvo 1 mėn. Laimės iki ausų. O jos pagalba neįkainojama - atsikeldavo 6 val., pakeisdavo pampersą, pašnekindavo, pas save lovoj pasiguldydavo ir leisdavo man tiek išmiegoti, kol vaikutis užsimanydavo pieno. Ir apskritai, man duodavo tik pamaitinti ir išmaudyti. Net vyras, atvaziuodavęs savaitgaliais, pavydėdavo, kad jam neleidžia vaiko pavežioti smile.gif
O ir dabar, kai nuvažiuojam į svečius, visada leidžia mums išsimiegoti nors ir iki pietų.
first.gif
Atsakyti
QUOTE(putlute @ 2007 02 16, 00:26)
turiu labai gerą mamą ir nuostabią anytą. jos nei į mūsų gyvenimą kada nors kišosi, nei dabar aiškina kaip vaiką augint. mama tai mums už akių džiaugiasi, kad mes tokie puikūs tėveliai, jog nė močiučių pagalbos nereikia. gera jas tokias  thumbup.gif  turėt

o tu, putlute, kitoje temoje guodeisi, kad esi pavargusi ir nėra kam padėti. Taigi tokias nuostabias močiutes tavo vaikutis turi thumbup.gif nesigėdyk paprašyti pagalbos
Atsakyti
Man mama tai labai padejo pirma savaite po gimdymo atvykusi namus sutvarkydavo, valgyti padarydavo, draugija palaike,o as galejau dziaugtis savo suneliu smile.gif Kai paklausdavau patarimo, visada patardavo, bet pridurdavo, kad buvo kiti laikai, ir kad mes patys puikiai viska mokam. Mano mama man tai auksine,o vyrui gal ir kliudavo kokia menkute, bet atsargi ir teisinga pastabele smile.gif O apie anyta nieko gero pasakyti negaliu, vis kokia nesamone pasako tik suerzina ir tiek, visa laime, kad retai lankosi, o nuo jos skambuciu atsifutbolinau biggrin.gif
Atsakyti
Na manęs neerzina nei mamos, nei anytos patarimai. Aš pati atsirenku kurių klausytis, o kurių ne. Vat gryžau iš AK su kvailiausiu patarimu, kas 3 val net naktį kelti dukrytę valgyti. Anyta iš karto pasakė- nesamonė neklausyk tik nervus vaikui įvarysi, kokio reikės mažiukei grafiko tokį ji pati ir pasidarys. Ir ką jūs manote? dieną valgo ryte: kas 2 val, tada 2-ilgesni miegeliai po 3 val, vakare vėk kas 21 val ir kaip 21 val nulūžta tai iki 2-3val o tada tik 6val ryte ir 9 ryte. thumbup.gif O kas būtų jei būčiau per prievartą kėlusi? O mano mama- kai mažiukė klykė nesustodama gerą valandą- papo mano neėmė, nuraminti nėjo patarė truputį virinto vandenėlio duoti- suveikė net 10ml išgėrė ir nurimo, o po valandos apsikakojo. Kitą dieną taip pat daviau- gėrė, o kai nurimo bandžiau duoti neėmė, taigi reiškiasi nebereikia.
mama negana to atvažiavusi visą savaitę mane lepino: darė valgyti, ėjo į parduotuvę ir t.t.t.t.t Taigi esu tik dėkinga be galo dėkinga. Na dar anksti mūsų mažiukei tik 1 mėnesiukas wub.gif
Atsakyti
Mano anyta dar net nematė savo anūko, išvažiavo birželį į Angliją ir dar negrįžo, tai su ta pagalba pačios suprantate, o mano mama gyvena Tauragėje, tai ta pagalba buna tokia: kai juočiuosi begalo pavargusi, tada važiuoju su mažyliu savaitėliai pas ją, ir jai smagu ir man gerai, o šiaip džiaugiuosi, kad gyvename skirtinguose miestose, nes daug daugiau pliusų nei minusų.. thumbup.gif
Atsakyti
as dekinga mamai kad kiek gali tiek padeda, o patarimai lieka patarimais smile.gif
Atsakyti
Na,musu mamulkios irgi sakyciau visai thumbup.gif Nesikisa ir nezyzia,mato,kad taip mums nepatiktu.O padeda visada su mielu noru ax.gif Zinoma papasakoja kaip mus augino,bet man ir paciai idomu palyginti...Uzpuola depresija,sunku pasidaro tada prisimenu,kaip MUS AUGINO:vystyklai,klijai,be mikrobangiu,be skalbykliu...ir t.t.Lengviau is kart pasidaro,geda gi skustis tada...o joms skustis,kad sunku,retai kada saudavo i galva ax.gif Na,nukrypau truputeli blush2.gif Tik daznai musu seneliam(isskyrus mano mama)atrodo,kad musu mazylei rykstes reikia,daznai sako,kad ji islepinta,kas tikrai netiesa schmoll.gif Del to tai siutas ima doh.gif
Atsakyti
Mano anyta visada visim giriasi "kokia protinga mano jaunoji marti. Ne aš ją mokinu vaikus augint, o ji mane" lotuliukas.gif Aš labai daug skaičiau apie vaikų auginimą ir viską pasakodavau jai. Todėl ji vsada sakydavo, kad žinau daugiau už ją (pati tris vaikus užaugino) thumbup.gif Labai arti gyvenam, tai bet kada galiu palikt uošviui ar anytai thumbup.gif
Mama mano 45kių tapo 2trą kartą mošiutė (mano brolis turi sūnų). Ir ji tokia laiminga wub.gif Tik nuvažiavus pas tėvus user posted image atsiranda ant senelių rankų ir niekas man jos neduoda tol ko neprireikia MP wub.gif
Džiaugiuosi visa pagalba kurią turiu aplinkui (vyras, uošviai, tėvai). Esu jauna mama, bet visisškai nesijaučiu užsidarius. Laiko sau galiu skirt kada noriu mirksiukas.gif Tik kad dar pati nelabai noriu su mažyle skirtis ilgiau nei valandai wub.gif
Atsakyti
gal ir keistai skambes,bet anyta turiu nebloga.aisku kartais su savo nuomone uzknisa,bet visalaik padeda kuo gali.net gi man rubu kartais ar batu nuperka.ir jaigu kas atsitiktu tai visad galiu kreiptis i ja.aisku kartais i mano burbuliuka ziuri ir elgiasi kaip su savo,bet bandau pasakyt kad as mama smile.gif o neji.nes kartais tas jos elgesys buna perdetas smile.gif bet cia jos tik keli minusai.per 7metus daugiau nieko nepastebejau biggrin.gif
Atsakyti