Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos ir anytos: padeda ar trukdo?

Nei padeda, nei trukdo smile.gif Mama tolokai gyvena, tad retas svečias pas mus, o anyta šiaip nelinkus pernelyg dažnai į svečius užsukinėt. Labai jau mes savarankiški smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes

Na man istikruju nieks nepadeda, Taip jau pas mus susikloste. Is pradziu man net ir nereikejo, bet jau dabar kai mazulis jau didesnis tai reikia.
Atsakyti
na mano mama tai padeda nes kartu gyvenam kartais kai reik trumpam isbegt dukryte paziuri, bet ir nervuoja tai jei ta blogai darau tai ta, o anyta tai tik sunervuoja atvaziavus, kadangi toliau gyvena tai aplnko kas dvi tris savaites, atvaziavus nepaleidzia vaiko is ranku, nors jai ir karsta buna vargsiuke rekia o ta ne as noriu pasidziaugti, cia paskutini karta kai atvaziavo tai tik pamaitinau vaika ir ji norejo miegiugo pas mane tik pradejo snaust ta atejo griebe is ranku tipo as noriu palaikyti, tai pupa issigando tai taip verkt pradejo. taigi ne jos tas vaikas tai tegul taip negriebia, suprantu kad retai mato, bet manau taip daryt nereikia
Atsakyti
Man is tikruju tai trukdo. Gal viena mano mama (zinodama mano buda) stengiasi nesikisti ir nenurodineti, o mociutes ir anyta vis bando papasakoti kaip jos darydavo ir kaip as tureciau daryti doh.gif .
Kai buvo isbere maziuke, tai skambindavo ir vis sakydavo ka ir kur daryti, klausdavo ar maudau ( bash.gif ), na zodziu tik kelis kartus maciusios maziuke buvo isitikinusios, kad geriau zino uz mane protest.gif . As esu tos nuomones, kad jei man kils klausimai, as pasiteirausiu pati, bet jei neklausiu, reiskia man nereikia mirksiukas.gif .
Atsakyti
as va siandien sugalvojau, kad reikia jom pasakot ka nori girdet. ir visiem aplinkui. pvz, visi aiskina, kad nevalia su vaiku vienoj lovoj miegot, nes pripratinsi ir t.t. o ka man daryt, kad jis savo lovytej negali uzmigt? gal palikt rekt visai nakciai? o kaip paciai tada issimiegot? garantuoju, kad mano vietoj elgtusi taip pat. toks jausmas, kad uzmirso, kaip pacios vaikus augino, tarsi jom tai kaip sviestu patepta viskas ejosi. tai va. nusprendziau pasakot, kaip viskas saunu, miega lovytej, geras berniukas, neverkia, tik valgo, miega ir juokiasi, zodziu, nuostabus vaikas. va gal bus maziau aiskinimu tada:)
beje, pabuvus savaite su manim sodyboj mano mama pagaliau suprato ir pripazino, kad nebeturi tos motiniskos nuojautos, kas vaikui geriausia (juk jis ir nera jos vaikas, tai kaip ta nuojauta gali buti?), ir pagaliau leido man paciai sprest kaip rengt ji ir panasiai.
Atsakyti
Manau,kad priklauso nuo situacijos.Kartais jo padeda wub.gif ,o kartais trukdo doh.gif
Viska priklauso nuo musu reakcijos,t.y. ar paklausysim,ar pasidarysim savaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zoske @ 2007 07 26, 10:58)
visi aiskina, kad nevalia su vaiku vienoj lovoj miegot, nes pripratinsi ir t.t. o ka man daryt, kad jis savo lovytej negali uzmigt? gal palikt rekt visai nakciai? o kaip paciai tada issimiegot? garantuoju, kad mano vietoj elgtusi taip pat.

As irgi kai jau nebeturiu jegu migdyti, pasiguldau mazyle salia ir abi (tiksliau trise) miegam musu lovoje blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, o as kartu gyvenu su anyta gun_bandana.gif mano mama gyvena toli, tai atvaziuoja tik mazdaug kas antra savaitgali,taigi tik pasidziauga anukuciais ir nieko namokina, o ko nezinau tai pati pas ja paklausiu smile.gif o vat anyta doh.gif siaubas, kiekvienam zingsni bumba, kad darau ne taip, ne taip aprengiau ar paguldziau ir t.t. (nors pati labai daug vaikuciu anksciau saugojus ir patirties kaip ir netruksta blush2.gif ) Vienu zodziu as nieko nezinau ir nesuprantu, ir kam tiek laiko su vaiku bunu, ji kai augino tai pasidarydavo viska jei vaikas nemiegodavo, tai prie jo ir nebudavo,ir dar en dalyku panasiu verysad.gif o as ir taip pasidarau kas man reikia. Norėciau siuolaikiskos irsupratingos anytos, bet jeibutu galima pasirinkti, arne?... wub.gif
Atsakyti
o mane baisiausiai nervuoja... esu dabar labai jautri ir nesinori nieko matyti, noriu pasidziaugt buvimu tryse. taciau sunku tai issaiskint kitems. kazkodel nesupranta, kad mums nereikia pagalbos, kad patys susitvarkom kuo puikiausiai. ir kas labiausia skaudina, kad lieku kalta del tokio prasymo, sako kad atstumiu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rutelelt @ 2007 07 26, 23:58)
Manau,kad priklauso nuo situacijos.Kartais jo padeda wub.gif ,o kartais trukdo doh.gif
Viska priklauso nuo musu reakcijos,t.y. ar paklausysim,ar pasidarysim savaip ax.gif

drinks_cheers.gif kai pradeda nurodinėti - tai trukdo, bet kai patarinėja, tai padeda.
Atsakyti
Tikrai nesiskūsiu,kad mama kišasi,ji nesikiša,o labaiu padeda,t.y. pažiūri vaiką kai į mokslus eit reikėjo ir šiaip pasiima porai dienų...leidžia mum su vyru dviese pabūti biggrin.gif
Atsakyti
Man tai be proto gera buna, kai nuvaziuoju pas mama. Ji ir mane palepina ir mazyli profesionaliai priziuri. Niekada nepersa savo nuomones ir nesiima jokios iniciatyvos vaiko atzvilgiu, nepaklausus mano nuomones. Zodziu, pas ja man tikros atostogos, o ir mazylis ramesnis, apsuptas mociutes silumos ir meiles...
Atsakyti