QUOTE(Rituskas @ 2007 08 02, 18:05)
Mes savo tevus jau antri metai raginam atvaziuoti - jokiu rezultatu (gyvenam uzsienyje). Auklei didziulius pinigus mokam kad 8-10 valandu per diena vaika paziuretu. Savaitgaliais aukle nedirba, jei kada siokia diena griztam veliau - surauktas veidelis (arba susiprask, pasiulyk prieda prie algos). Aukle suprantu, tevu - ne. Jiems geriau Lietuvoj uz grasius arti nei savo vaikams uz padoru atlyginima padeti
as pagaliau prikalbinau savo mama,kad pas mus atvazinetu ir pabutu su anukais(vieninteliais

)praleistu nors pusmeti(tiek viza leidzia,o be to ji ir Niujorkietisku vasaru pakelti negali),o kita buti LT ir dziaugtis laisvu laiku patapus pensininke ,lankyti saviskius

.
As kai pati studentavau dirbau aukle,tai nei uz ka nepasirasau aukles vaiko auginimui

,(as vis prisimenu mamas,kai jos apsiverkdavo,kai paskambindavau ir pranesdavau apie ju atzalu naujuosius pasiekimus

nesvarbu ar tai pirmas zingsniukas,dantukas ar dar kas nors-visa tai norejau patirti pati)aisku jei salygos reikalautu tai tada nebutu kitos iseities,bet dabar kol galim sau leisti as sedesiu namie iki mano pipiriukams bus 3
kas liecia mokejima tevams tai manes nelabai daug kas supranta ypac is lietuvaiciu puses,tipo mokesi tevams ,kad vaikus tavo priziuri

na ka as zianu ,man tai savotiskas darbas,kaip ten bebutu,o tuo paciu juk moketum auklei ,tai jau geriau savam zmogui,cia bent jau mano su vyru tokia nuomone