QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 08 17, 04:22)
Oi labai gerai suprantu, cia lygiai tas pats kaip as savo vaika atpratinus buvau nuo gerimo pieno lovoj, nuveziau tik savaitej pas mociute kaip buvau lietuvoj ir ka sau manai, ogi vaikas jau vel eme gerti piena vakarais ir net naktim, kai tuo tarpu tas vaikas vardan to pieno dekos ir nevalgus pastoviai buvo ir ta piena gere tik delto kad ten soske.... ipratimas.... ogi ji sako:"tai kaip jam neduot jei jis praso?"

taip kaip as neduodu tai ir tu neduok, "oi man sirdis plysta "

tik pamanykit anukas badu numirs jei pieno vakare - nakti neisgers

o kaip sakiau papraso atnesk puodeli ir liepk gert, o jis negers nes jo nenori nori soskes

ale snekek sakyk tas pats kas i siena galva dauzytum

vien zodziu....
tavo sis pasakojimas man primine man savo istorija. Mama labai pyko kad mociute mane is buteliuko piena duodavo vakarais, nors mama ir neleisdavo jau. As tada net is seses jaunesnes atimdavau buteliuka ir uz uzuolaidu pasislepus gerdavau

Nors metu buvo man labai mazai bet dar ir dabar prisimenu kaip uz raudonu uzuolaidu kampe gerdavau

tai va, o dabar kazkada su mama kalbejau, tai labai ji susigraudino, kodel taip elgesi ir neleido, sake dabar leistu gert tiek kiek noretu vaikas. O beje, zinok pieno ir nebegeriau kai nebeleido is butelio gert ir po siai diena negaliu gert, pykina is kart, sake ir kai maza buvau tik is puoduko isgeriu ir vemt pradedavau