Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos ir anytos: padeda ar trukdo?

na mano mama visad mego vadovauti, bet as tik ja isklausau ir elgiuosi taip kaip man atrodo teisinga, o anyta per prievarta savo nuomones nekisa ir visad pabrezia :"... esi mama ir pati zinai kas geriausia tavo vaikui...tai tik mano nuomone"
Atsakyti
QUOTE(kysulia @ 2007 12 05, 10:15)
Trukdo trukdo ir dar kartą trukdo doh.gif  jau mano močiutės nesupratingumas - tai prieštarauja viskam kam tik gali - nesvarbu, kad gydytojas sako tą ar aną. Iš šalies pasižiūrėjus tokie prieštaravimai juokingi, jei nebūtų graudūs verysad.gif  na bet aš jau pripratus ir į ginčus nesiveliu, nes žinau, kad močiutei nei aš, nei joks gydytojas jos "tiesų" neperspjausim smile.gif

jau mociute tai galetu ir visai nesikisti.kada ji gimde?pries 70metu?sakyciau,dabar viskas zenkliai pasikeite.... g.gif
Atsakyti
pykdo kai aiskina kaip reikia auginti vaika aisku visa ta pykti laikau ir nepasakau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DIUMA @ 2007 12 13, 21:57)
na mano mama visad mego vadovauti, bet as tik ja isklausau ir elgiuosi taip kaip man atrodo teisinga, o anyta per prievarta savo nuomones nekisa ir visad pabrezia :"... esi mama ir pati zinai kas geriausia tavo vaikui...tai tik mano nuomone"

labai protingai tavo anyta sako thumbup.gif
Atsakyti
gheriausias patareja visais klausimais vaiko gydytojas, as taip mamai ir pasakiau, tai dabar jau nesikisa, bet pirmomis dienomis buvo baisu, man ir taip stresas, o dar aplinkiniai su visais patarimais... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2007 12 20, 12:24)
gheriausias patareja visais klausimais vaiko gydytojas, as taip mamai ir pasakiau, tai dabar jau nesikisa, bet pirmomis dienomis buvo baisu, man ir taip stresas, o dar aplinkiniai su visais patarimais... doh.gif

tu visiskai teisi.tik gydytojas yra geriausiais patarejas vaiku prieziuros ir sveikatos klausimais.aplinkiniai,kad ir kokie geranoriski bebutu,kartais tiesiog uzknisa savo aktyvumu ax.gif
Atsakyti
As tai net bijau pagalvot, kaip bus, kai gims musu leliukas. Jau dabar pradeda pasakot, kaip as taip dariau ar anaip. Kadangi pas mane nervai silpni tai tuoj pat mam ir anyta apkolioju, pasakau kad nesikistu ir vsio. Bet jos apsisuke vistiek savo varo, tai kai gims vaikelis, jauciu isvis neis atsikratyt, o ypac mama doh.gif
Atsakyti
Oi anyta nuo pat vaikelio gimimo lindo su savo ikyriais pamokymais ir patarimais, is pradziu kaip ir taktiskai bande, po to jau ir su kaltinimais, kodel ta darau, o ne ta, seniau buvo taip, o dabar prisigalvoja tie tevai visokiu nesamoniu, siaubas kiek as nuo jos prisikentejau...Paskutinis kartas, kaip jai palikau vaika, idejau bepanthen tepaliuka, kad biski uzpakaliuka pateptu, tai ji sako ka hemija, nesamone, privare krakmolo nuo kurio visas vaiko ruriukas zaizdom isejo... doh.gif Na ir dar daug visokiu dalyku....stengiuosi dabar isklausyti bet daryti savo, jau ir papriestaraut isigudrinau, ba ji ziauriai valdinga moteris, jei kas tuoj gazdina, kad jei reikes vaiko neziuresiu doh.gif
Atsakyti
man tai atrodo kad tiek mama tiek anyta stengiasi padeti, bet kartais is to didelio noro padeti ir trukdo.man irgi atsibosta klausyti palyginimu kas ka kaip augino ir kaip gerai uzaugino ir kad reikia pavyzdi imti..labiausiai nervina kai ir vaikas rekia ir dar mama vaiksto is paskos ir klausineja kas jam yra, kai pasakau kad nezinau, tai pradeda priezasciu ieskoti ir tokiu prigalvoja kad baisu klausytis..o anyta mano yra gydytoja, o gydytojams budinga ligu ieskoti..jau po gimdymo norejo kad ligoninej ilgiau pasilikciau kad kazkokia drauge jos gydytoja dar vaika galetu ateit apziuret, nors kazkokia dar kita drauge jau buvo apziurejus..net apsiverkiau, nes ta diena jau viska susiruosus buvau vaziavimui namo ir laukiau nesulaukiau kada is ligonines istrukt galesiu..uzsispyriau ir laikiausi savo, grizus namo iskart geriau pasijutau, ir pienas atsirado ir maziukas ramesnis buvo..
Atsakyti
Na pas mus tıek su mama, tıek su anyta kova tebesıtesıa, jau pavargau. verysad.gif Anytaı vıs atrodo, kad persaldysıu vaıka, taı namuose kaı +20 prırengıa 4 sluoksnıus, o kad vaıkas zırzıa nuo karscıo ır prakaıtuoja nepastebı, sako cıa zırzıa, kad persalo. g.gif g.gif Be to jaı vıs atrodo, kad as vargsa vaıka marınu badu, nes neduodu kıausınıo trynıo ır normalıu suagusıu valgıu nuo stalo, o maıtınu vaıka specıalıaı jam paruostu maıstu. Ankscıau dar norejo, kad sokolado 3 men vaıkuı duocıau, nes jıs taıp zıurı... jus valgot, o jıs vargselıs taıp norı ır neduodat... g.gif lotuliukas.gif
Na, mama, taı ırgı nuo anytos neatsılıeka, tık jaı vıs atrodo, kad mano vaıkas nenormalus, taı per daug verkıa, taı tıkrıausıaı atsılıeka nuo bendraamzıu, ar dar ka suranda, taı kol ıs gydytojos patvırtınımo negaus, kad vıskas geraı nenusıramıns uf
Atsakyti
QUOTE(piene78 @ 2007 12 26, 13:41)
Na pas mus tıek su mama, tıek su anyta kova tebesıtesıa, jau pavargau.  verysad.gif Anytaı vıs atrodo, kad persaldysıu vaıka, taı namuose kaı +20 prırengıa 4 sluoksnıus,  o kad vaıkas zırzıa nuo karscıo ır prakaıtuoja nepastebı, sako cıa zırzıa, kad persalo.  g.gif  g.gif Be to jaı vıs atrodo, kad as vargsa vaıka marınu badu, nes neduodu kıausınıo trynıo ır normalıu suagusıu valgıu nuo stalo, o maıtınu vaıka specıalıaı jam paruostu maıstu. Ankscıau dar norejo, kad sokolado 3 men vaıkuı duocıau, nes jıs taıp zıurı... jus valgot, o jıs vargselıs taıp norı ır neduodat...  g.gif  lotuliukas.gif 
Na,  mama, taı ırgı nuo anytos neatsılıeka, tık jaı vıs atrodo, kad mano vaıkas nenormalus, taı per daug verkıa, taı tıkrıausıaı atsılıeka nuo bendraamzıu, ar dar ka suranda, taı kol ıs gydytojos patvırtınımo negaus, kad vıskas geraı nenusıramıns  uf

nu su tuo sokoladu tai visai nupjove gryba schmoll.gif 3 men kudikiui duoti SOKOLADA?gal dar ir karbonada siule?o ka.nesvarbu,kad dar net dantu neturi.tegu rija,gal neuzsprings..... g.gif nesuprantu tokiu patareju g.gif turbut nervai neislaikytu ir pasiusciau toli toli......
Atsakyti
Tai cia turbut visoms taip pat su mamom ir anytom ... blink.gif blink.gif man taip pat kartais nebelaiko nervai nuo ju patarimu ir mokymu. Stengiuosi "negirdeti". bet ne visada iseina... doh.gif doh.gif
Atsakyti