Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos ir anytos: padeda ar trukdo?

QUOTE(mammka @ 2007 11 11, 14:34)
Padžioj tai oi kaip nervindavo  doh.gif .Tiek uošvenė, tiek mama.Visur kišasi,puola prie vaiko,griebia iš rankų.Vaikas naktį rėkia tai uošvenė atbėga  blink.gif  ir.Puolė ir vaiką maudyt,mokint iš visų pusių pirmos.Vieną kart net lenktynės buvo  doh.gif .Vaikas balkone miegojo,suriko ,tai uošvenė mane apibėgo ir kiša nosį į vežimą  bash.gif .Atrodo,kad ne aš mama  doh.gif .Pasijaučiau taip šlykščiai,atrodo,esu visiška netikša  doh.gif .Gražioj formoj perauklėjau  blush2.gif .Mamai pasakydavau pastabas girdint uošvenei.
Su uošvene truputį lengviau-pasakau ir baigtas kriukis.O su mama tai ginčytis reik  doh.gif .Užtikau 4mėn.kūdikiui kišant į burną  šokoladą  umn.gif.Na,ir pasiaiškinimas: mūsų laikais..... Daug nervų kainavo,atvargau,pykomės,bet laikiausi savo ir nugalėjau  thumbup.gif .Dabar pirmiausia atsiklausia kas galima kas ne  biggrin.gif . Kai labai reik palieku močiutėms pažiūret,bet pasitikėt visiškai vistiek negaliu  verysad.gif .

drinks_cheers.gif thumbup.gif
va ir as sakau, svarbiausia laiku perrauklet. as taip su anyta - pora fraziu vyras subtiliai perdave (nes manes rodos net ir negirdedavo), ir viskas ore smile.gif tpu tpu tpu...
Atsakyti
Man tai labai padejo mano mama, ir dabar pasako savo nuomone del maziukes prieziuros ir tikrai visada jos paklausau, nes ji buna teisinga blush2.gif Na o anyta doh.gif kaip viena rase ateina i svecius ir kavos, arbatos reik daryt.
Na as dar turiu sese gerokai vyresne, tai ji mielai paima paziureti o as tada galiu skirti laiko sau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(perlita3 @ 2007 11 11, 15:03)
Man anyta labai padeda,niekada nesikisa su patarimas,tik kartu pasitariame kas neaisku padiskutuojam,o vat su mama kitaip doh.gif Pastoviai aiskina ka reikia daryti ir kaip buvo jos laikais  doh.gif Mano vaikai augo be ciulptuku,o jinai ju buvo nupirkus ne viena, kaisiojo,atseit taip vaikas bus ramesnis doh.gif o pamperso iki siol neismoko uzdeti,jai vis atvirksciai gaunasi lotuliukas.gif
kai palieku vaika pas uosviene, vykdo visus mano nurodimus,o mamai stengiuos nepalikt,nes viska pagal save daro verysad.gif

Nu va,pas tave mama tokia,o pasmus dauguma anytos vis kysasi ir kysasi su savo
komandom
Atsakyti
QUOTE(Miegaliuke S @ 2007 11 11, 18:12)
Nu va,pas tave mama tokia,o pasmus dauguma anytos vis kysasi ir kysasi su savo
komandom

abi geros irnesakyk.gif .Tik mama taip greit nepasiduoda doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mums tai seip labai anyta padeda,nes gyvena tam paciam mieste,o mama toli.Bet nuo pat gimimo nesikisa i auklėjima.Tik aisku kai paklausi ko pati nezinai tai visuomet pataria.Ir aisku kai reikia tai visuomet pasaugo be jokiu priekaistu.Bet as turiu savo nuomone-vaika reikia auklet patiems,tai tada be "oziuku" buna.Bet kadangi mums tekdavo kartais ilgiau palikt,tai biski nuauklejo i "kita" puse schmoll.gif Ka padarysi,vistiek dekingi esam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė * @ 2007 11 11, 23:45)
Mums tai seip labai anyta padeda,nes gyvena tam paciam mieste,o mama toli.Bet nuo pat gimimo nesikisa i auklėjima.Tik aisku kai paklausi ko pati nezinai tai visuomet pataria.Ir aisku kai reikia tai visuomet pasaugo be jokiu priekaistu.Bet as turiu savo nuomone-vaika reikia auklet patiems,tai tada be "oziuku" buna.Bet kadangi mums tekdavo kartais ilgiau palikt,tai biski nuauklejo i "kita" puse schmoll.gif Ka padarysi,vistiek dekingi esam 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif JUMS PASISEKE
Atsakyti
gimus mazyliui kokius metus gyvenom atskirai nuo savo tevu ir anytos,tad rupesciu nekildavo,jie labai noriai ziuredavo Dominyka,zaisdavo su juo,supdavo ir pan,o mes galedavom pailseti smile.gif ....tik dabar kai sunui 1.2men ir jau jis daug ka supranta,stebi musu elgesi,kartoja zodzius,kartais noris susesti rimtam pokalbiui su anyta ir savo mama del Dominyko auklejimo,nes su vyru norime,kad jis negirgdetu jokiu keiksmazodziu,jaustu pagarba vyresniam ir t.t... jauciu sis ateinantis savaitgalis bus puiki proga thumbup.gif
Atsakyti
labai svarbu kad kas galetu padeti nes is pat pradziu labai sunku buvo ir be palbos butu depresija tikrai uzpuolusi
Papildyta:
bet vaikus reikia auginti patiems, jie jau savo padare, nebent patys pasisiulo i pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitazi @ 2007 11 19, 17:08)
labai svarbu kad kas galetu padeti nes is pat pradziu labai sunku buvo ir be palbos butu depresija tikrai uzpuolusi

nu man niekas nepadejo (nors pasiulymu buvo), bet jokia depresija neuzpuole, kaip tik, labai dziaugiausi, kad nieks i akis nelenda ir nesimaiso.
o viska ko reikejo susizinodavau paskambinus draugems, kurios mazus vaikus turi, ieskodavau info internete (ypac supermamoj), arba paklausdavau daktares ar seseles. o siaip viska patys tvarkemes su vyru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mila vanila: 19 lapkričio 2007 - 23:18
na mano buvusi anyta ir daug padejo.tikrai jai esu dekinga. 4u.gif buvau jauna,nieko neismaniau.kazin kaip buciau prasisukusi be jos.o gal ir gerai.kas ten zino ax.gif ?taciau kaip jusu dauguma sakot ,-ju patarimai pasene. smile.gif
sy mazyly augintsiu tiktai pagal save.nes mama lt.nors jei ir sale butu-ji mazai kisasi.o anytos neturiu.
buvusios anytos patarimai tikrai zinau,kad pades. thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(mila vanila @ 2007 11 20, 00:17)
nu man niekas nepadejo (nors pasiulymu buvo), bet jokia depresija neuzpuole, kaip tik, labai dziaugiausi, kad nieks i akis nelenda ir nesimaiso.
o viska ko reikejo susizinodavau paskambinus draugems, kurios mazus vaikus turi, ieskodavau info internete (ypac supermamoj), arba paklausdavau daktares ar seseles. o siaip viska patys tvarkemes su vyru.

sutinku su tavimi,nera geriau kai vyra spadeda,one mamos ir anytos. Vaikus gimdome ne kitiems,osau,tai ir patys auginti turime. As tai tik uz tai,kad tevai patys vaikus auginti,o ne kad vaikus kitu prieziurai palikinetu.Nebent kai reikai,as savo lelius pati auginsiu
Atsakyti
Na kadangi mamos neturiu, tai man nei padejo nei trukde, o anyta tai niekada nelindo i musu vaiko auklejima, prieziura. Kazkaip mes patys viska darom ir manau tai ira geriausia. Jei kyla bedeliu( tmperatura) tai kreipiuosiu i sesele.
Atsakyti