Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos ir anytos: padeda ar trukdo?

as anytos neturiu, o mama tikrai padeda.mano mama laikinai nedirba, tai kas antra diena uzsuka i svecius, nes labai pasiilgsta anukelio, bet is tiesu ji man tas keleta valandu padeda pasitvarkyti ar valgyti padaryti kai vyras iseina i darba.mama turi savo nuomone, bet ji pas mus siuolaikiska ir jei musu nuomones issiskiria, tai ji per prievarta savo nuomones nebruka.dziaugiuosi turedama tokia mama. biggrin.gif
Atsakyti
Mama tai labai padeda,kadangi neturim masinos tai nuveza jei labai kur reikia ir pan...patarimu geru duoda...gal del to,kad mano mamai tik 40,tai tie patarimai nepasene,ko nepasakyciau apie anytos patarimus kuriai 64metai...
ji tik veltui kisasi ir nervina savo "tiesom"...
Atsakyti
QUOTE(frida @ 2008 01 04, 22:47)
kadangi mes su vyru nevede,tai jo mama sumaste,jog turesim slept nuo kunigo vaika,kad sutuoktu doh.gif  paskui,pradejo kalbet apie tai,jog vyras jei nores vistiek paliks,nepades ar vedes ar ne.
o ka jau kalbet,kai pradeda aiskint del vaiko:duok arbatytes, jei raukos turbut pilva pucia, pastoviai nesioja,dabar vaikas nuo ranku nenuneina. bet baisiausia,kad vyras jos labai klauso ir man dar namie aiskina.....
manau nedaug truksta arba as isprotesiu arba su ja susipyksiu.....
ai,dar sako ar vystyklu nusipirkai? negi tik su pampersais auginsi?
tai cia tik lapeliai apie mano puikiaja anyta:)

labukas visoms:)
kreipiuosi i Frida_o as turiu tokia mama, kuri ne tik atejus pasako panasiai, kaip tau anyta, bet sian geriausiai atejus pasake: 'nemoki tu vaiko augint, maitini ji kas 3 val., jis vis atpila ir t.t.". na ir paklausiau, kodel man vaikas nei atpila, nei ka?
o todel, kad as jo po valgio, vos tik jam atisrugus, neimu ant ranku ir nenesioju, o ramiai leidziu pagulet savo mazyliui. Nes juk tik tikra mama zino, kaip savo mazyli auginti? ar ne taip mielosios?
arba jau kaip pradeda irgi del tu pampersu sneket, kam ju reik, kam sutint vaika ir t.t. Juk anksciau su palom uzauginom ir viskas buvo gerai.

na, o kas del anytos, tai ja tik pagirt galima. ji net nesikisa i anukelio auginima. ji tik dziaugiasi, kad kartais jis ja aplanko (mat, ji gyvena kt.mieste).
Atsakyti
Kai nuvaziuojam pas tevus jie labai dziaugiasi ir visada musu laukia. tevai tikrai padeda, paziuri maziuka, leidzia man kazkur iseiti, uzsisima su juo. O lab faina kaip mano tetis dainuoja maziukui ivairias daineles kitomis kalbomis lotuliukas.gif tas tik ziuri ir klauso istempes ausis- beje puikus nuraminimo budas. ax.gif
Atsakyti
man mama ir anyta visa laika mokina tas mane labai nervuoja, nes jos nori kad viska butu pagal jas.gyvenu su mama savo tai turiu tai isklausiti daznai aisku kartais paziuri vaika bet kartais vis ka nors prikisa. doh.gif
Atsakyti
man tai manau mama padeda, paziuri kai as noriu kur iseiti..
Atsakyti
aš dar nepagimdžiau, bet mano motina jau ruošiasi atvažiuoti pas mane ir man padėti (mes gyvenam skirtinguose miestuose). jau net pasiprašė atostogų nuo man numatytos gimdymo datos.

tik kad mūsų santykiai nelabai kokie unsure.gif tai kad nemanau, kad norėsiu, jog ji būtų su mumis nuo pat pirmų dienų schmoll.gif

anyta irgi siūlosi padėti. tik nori, kad AŠ su vaiku atvažiuočiau PAS JĄ blink.gif
Atsakyti
Man po pirmo gimdymo labai padėjo mama- sesija buvo, reikėjo mokytis ir pan.
Po antro gimdymo puikiausiai apsiėjom dviese su vyru. Net nenorėjau, kad kas nors būtų.
Atsakyti
Vieni dukryte auginom, nes tevai labai toli, o uosviai pasiligoje, jiems patiems musu pagalbos reikia. Tai labai pavydejau toms mamoms kurios turejo pagalbos is "shono". Galvodavau, kaip butu gerai, kad man kas nors kokia valandike ar dvi per savaite galetu vaika i lauka isvesti, tai nors kambarius apsitvarkyciau, rubelius prasilyginciau, ar , paparasciausiai , ramiai galeciau duse issimaudyti....
Atsakyti
QUOTE(frida @ 2008 01 04, 22:47)
kadangi mes su vyru nevede,tai jo mama sumaste,jog turesim slept nuo kunigo vaika,kad sutuoktu doh.gif  paskui,pradejo kalbet apie tai,jog vyras jei nores vistiek paliks,nepades ar vedes ar ne.
o ka jau kalbet,kai pradeda aiskint del vaiko:duok arbatytes, jei raukos turbut pilva pucia, pastoviai nesioja,dabar vaikas nuo ranku nenuneina. bet baisiausia,kad vyras jos labai klauso ir man dar namie aiskina.....
manau nedaug truksta arba as isprotesiu arba su ja susipyksiu.....
ai,dar sako ar vystyklu nusipirkai? negi tik su pampersais auginsi?
tai cia tik lapeliai apie mano puikiaja anyta:)

Oi,nepavydziu tau,jei nera palikymo is vyro puses. doh.gif Sunku tau doh.gif
Atsakyti
mano mama nesikiso nei auginant dukra,nei dabar sunu ax.gif bet va anyta -bando vis pamokint,man vis kuo toliau juo labiau nepatinka tie jos isikisimai(juk auginu antra vaikeli ir pati kuo puikiausiai susitvarkau) schmoll.gif ir turbut greitu laiku teks "svelniai"ispeti anyta blush2.gif
Atsakyti
neturiu jokiu priekaistu nei mamai nei anytai..mano tevai toli, todel jei tik reikia pagalbos skambinu anytai smile.gif
Atsakyti