Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos ir anytos: padeda ar trukdo?

Niu mano atveju gal labiau trugdo, nes aš jaučiuosi pakankamai stipri ir galiu viską padaryti pati, tetis irgi padeda, o jei man ko reikės aš tikrai paprašysiu ar paklausiu. Savivaliauti ir manęs mokyti neleidžiu nei mamai nei anytai ir stengiuosi kuo mažiau joms pasakoti kas gerai ar blogai, kad nepradėtų per dagu kištis 4u.gif
Atsakyti
O man isvis pagalbos nepasiule. Pati isauginau sunu, nieks nepadejo (tik MB wub.gif ) , tai ir su dukryte darysiu taip pat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skotija @ 2008 02 19, 17:06)
O man isvis pagalbos nepasiule. Pati isauginau sunu, nieks nepadejo (tik MB wub.gif ) , tai ir su dukryte darysiu taip pat  biggrin.gif

o man visaip buvo kai lindo vijau salin, kai neateidavo pykau kad nepadeda. doh.gif blush2.gif
Atsakyti
as zinau kad uosviene trukdys tikrai, geras jis zmogus, bet jau paziuru nusenusiu. o vat mamos pagalbos labai noresiu, pas ja poziuris kitoks, o ir jaunesne ji zymiai uz mano uosviene. gali net tek pacioj pradzioj pas mama pagyvent, tai net labai dziaugiuos. patinka man jos poziuris, tik pradedi pasakot, vat jusu laikais liepe tai augint, o vat dabar rekomenduoja kitaip, tai ji iskart: nu vat man ir atrode kad taip reik daryt, o liepdavo kitaip biggrin.gif
Atsakyti
Mano mama ir uosvene labai ikyrei i akis nelenda...
Ir nereikalingu patarimu nedalina, nebent ko paklausiu...
Manau, as geriau viska dabar zinau uz jas... biggrin.gif
O jei reikia kokios pagalbos, ar dar ko, visada padeda, jei ne viena, tai kita... thumbup.gif
Atsakyti
Anyta nieko nepatarineja ''i akys nelenda", o vat nuo mamos pamokymu niekaip atsimust negaliu,anot jos as VISKA blogai darau,vaikui nieko nereikia(zaislu ir t.t),o jeigu ka pries pasakau tai pyksta,tai radau iseiti ko reciau i svecius pas ja vaziuoti,siek tiek padeda, bet tada istysai skambina doh.gif
Atsakyti
Jaučiu tikrai didžiulį skirtumą tarp mamos ir anytos rodomo dėmesio man ir mano leliui. Žinoma, kad mamos dėmesys ir pagalba yra daug didesnė. Bet čia gal priklauso nuo žmogaus g.gif
Atsakyti
mums netrukdo,kartais pataria,taciau kad ikyretu tai taip nera,kartais kai pritruksta ziniu tai pati joms skambinu paklaust smile.gif
Atsakyti
mano mama gydytoja, tai as pati labai daznai jai skambinu ir klausiu, kaip elgtis ir ka daryt... o anyta, tai labai idomus zmogus lotuliukas.gif man ji nieko nesako, bet ne karta netycia esu nugirdus, kaip ji MB sake: "tu jai pasakyk..." doh.gif tipo pati nedrysta pasakyt turbut. paskutiniu metu kalba sukasi vis apie primaitinima, nes dukrytei jau keturi men tuoj, tai ji noretu jau kosem pradet sert vaika, o as neskubu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mano mama tai UK gyvena,tai tik per metus kokis 4 kartus tesimatom,tai kartais noretus dazniau vet kone kasdien skambina doh.gif vis jai idomu,ka darzely veike anukeliai,ka naujo ismoko, ka valgo ir t.t lotuliukas.gif o anyta tai doh.gif ana visiskai idomybiu pasaulis lotuliukas.gif nei jai idomu kas,na gal ir idomu,bet manes tai neklausia,per gimines klausinejas,kaip anukai laikosi doh.gif biggrin.gif pvz mama mano kai grizta,tai visada su ja vaikai nori buti,kabinasi ant kaklo ir meiliai draugauja,o pas anyta uzsukam bent per savaite karta,bet jie jos bijo doh.gif g.gif ji net nenori buti su jais,jei jau labai reiketu tai pabuciau;sako lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet as jai net nepalieku,nes kada tai yra prasitarus,kad neva sunaus vaikai jei nelabai anukai doh.gif verysad.gif tai vat kaip buna unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Mamos seniai nebeturiu, o labai noreciau zinoti kaip ji mane augino unsure.gif , anyta dirba tai tik retkarciais aplanko, bet ji tokia, kad savo nuomones nebrunka ikyriai smile.gif , kai nedirba padeda vyro sesuo smile.gif , o mano tevas su gyvenimo drauge pasiima mano vyresnele ir aciu jiems uz tai tongue.gif
Atsakyti
[mano mama labai man daug padeda ir as labai dziugiuosi thumbup.gif ji super mama ir as priemu jos pagalba ir klausau visu jos patarimu. o anytos nelabai prisileidziu ji nori padet bet kazkaip man net nesinori vaiko plikt su ja.
Atsakyti