Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos ir anytos: padeda ar trukdo?

QUOTE(skotija @ 2008 02 19, 17:06)
O man isvis pagalbos nepasiule. Pati isauginau sunu, nieks nepadejo (tik MB wub.gif ) , tai ir su dukryte darysiu taip pat  biggrin.gif

4u.gif Te tau balioneli, kaip as tave suprantu console.gif Mamytes jau nebeturiu verysad.gif O vyro mama dar nescia kai buvau sake - patys pasidaret, patys ir dabosit (galima pagalvoti, kad ji turejo padaryti lotuliukas.gif ) Taip ir auginu viena, dar MB retkarciais padeda, bet viska reikia pasakyti ir pirstu parodyti. doh.gif
Atsakyti
Kadangi ir mama, ir anyta zino musu su vyru poziuri del ju kisimosi (nesikiso nei kai buta isirenginejom, nei kai vestuves kelem ir t.t.), tai per daug nesikisa ir nereguliuoja bigsmile.gif Nebent koki pasiulyma pasako, bet tik taip tarp kitko tongue.gif
Bet pamyluot anukele prasosi bent pora kartu i savaite tongue.gif Tai mes per daug ir neribojam, nes salia gyvena ir vieni tevai, ir kiti.
Abi sios moterys man labai fainos, abi jas myliu, abi manau, kai reikes - pades wink.gif Bent kol kas dziaugiuosi matydama, kokie laimingi atrodo seneliai thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi po gimdymo buvo labai sunku,vos paejau, man labai padejo mama,esu jai labai uz tai dekinga 4u.gif ,o anyta sugebedavo kelias minutes vaika palaikyti ir tiek,kartais budavo labai skaudu verysad.gif ,bet dabar jau nebekreipiu i tai demesio smile.gif
Atsakyti
mano mama ir anyta gyvena kitam mieste uz 100 km. tai nuvaziuojamtik i svecius, bet stengiasi labai padeti. As dziaugiuosi, mano anyta nuostabus zmogus, labai gerai sutariam, o mama yra mama - sventas dalykas. wub.gif wub.gif wub.gif
Stengiasi padeti jos man abi, nors nedaznai matomes, tai galima sakyt auginu viena smile.gif
Atsakyti
Mano mamai sis anukelis pirmas. Labai labai lauktas, tai ir domejimasis intensyvesnis. O anytai jau antras anukelis, tai viskas kaip antra kart wink.gif Abi mamos saunuoles, nori, kad vis vaziuotumem pas jas, bet atstumas savo daro... doh.gif Nepaziures anukelio telefonu doh.gif O kai ne kiekviena diena matai, tai viskas tobula thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
O man tai pasiseke - turiu anyta thumbup.gif Niekada savo nuomones nepersa, tik pataria, arba pasako, ka ji darydavo vienu ar kitu atveju. labai rupestinga, rupinasi visais anukais, kiek tik gali. na, o mama, aisku, lieka mama - visada pati geriausia biggrin.gif
Atsakyti
O mano anyta gyvena uz 100km. nuo musu thumbup.gif O vat mama visada padeda,priziuri vaika kai paprasau wub.gif
Atsakyti
man taip pat pasiseke,gavau anyta pacia geriausia thumbup.gif mes esem kaip geriausios drauges,labai padeda priziureti suneli,nes kartu gyvenam,tai visur isleidzia,ir kaip buna mokslai,nes mokausi neakyvaizdzej,tai menesi buna sesija,tai ji pasiema bileteni ir man priziuro,o mama mano nepasilieka,nera jokio noro uzsiimti su vaikais,tai niekada ir neprasau,ir seip musu su mama santykiai salti verysad.gif
Atsakyti
anyta visiskai nesikisa (ir aciu Dievui), o mama padeda, paziuri, kai reikia kur islekti, ypac padejo pirmosiomis savaitemis... thumbup.gif
Atsakyti
[quote=dabej,2008 03 13, 02:27]
anyta visiskai nesikisa (ir aciu Dievui), o mama padeda, paziuri, kai reikia kur islekti, ypac padejo pirmosiomis savaitemis... thumbup.gif
Kodel aciu dievui? smile.gif
Atsakyti
savo mamos nebijau.. visiskai ja pasitikiu, ji niekada man savo nuomones nekiso, nes zinojo kad vistiek darysiu kaip man reikes, kazkaip savarankiska uzauga labai, ir aciu jai uz tai 4u.gif wub.gif

bet va anytos "patarimu" tai jau ir nestumo metu prisiklausiau.. pagal jos "paskaiciavimus" tai jau turejau pries menesy pagimdyt doh.gif lotuliukas.gif tai as jau bijau kas bus kai lelius gims... plius ji labai megsta lepint vaikus, jau matosi is to kaip jai palieka priziuret MB brolio vaikus... kosmaras.. doh.gif as net jei atvirai nenoriu palikt jai saviskes..... unsure.gif
Atsakyti
mano anyta nesikisa,uz tai ir esu jai dekinga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingakric: 13 kovo 2008 - 10:14