Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos ir anytos: padeda ar trukdo?

QUOTE(Kristine @ 2008 07 12, 01:38)
blink.gif Sioje situacijoje palaikau anytos puse  g.gif Man svetimu vaiku buna gaila, kai matau, kai tevai ant ju rekia ar per gera vieta uzvaziuoja, o jei tai butu mano anukas, tikrai kisciausi ir dar kaip, nes tokie dalykai nera toleruotini  schmoll.gif Vaikas juk tik i kiema iseiti norejo......Ir ko jum taip linksma, ar todel, kad jis jusu vyras savo motinai grasina  blink.gif  unsure.gif  blink.gif Dziaugiuosi, kad jusu mergaite turi bent mociute, kuri atrodo vienintele sioje situacijoje yra sveikai protaujanti  smile.gif

O aš palaikau tėvus.
Atsakyti
QUOTE(Kristine @ 2008 07 12, 01:38)
blink.gif Sioje situacijoje palaikau anytos puse  g.gif Man svetimu vaiku buna gaila, kai matau, kai tevai ant ju rekia ar per gera vieta uzvaziuoja, o jei tai butu mano anukas, tikrai kisciausi ir dar kaip, nes tokie dalykai nera toleruotini  schmoll.gif Vaikas juk tik i kiema iseiti norejo......Ir ko jum taip linksma, ar todel, kad jis jusu vyras savo motinai grasina  blink.gif  unsure.gif  blink.gif Dziaugiuosi, kad jusu mergaite turi bent mociute, kuri atrodo vienintele sioje situacijoje yra sveikai protaujanti  smile.gif

Man tai jus atrodot visiskai nesveika,su tokiu savo komentaru schmoll.gif
Atsakyti
Mama pas mus atvaziavo, kai leliui buvo savaite su biskiuku.Paviesejo pas mus 2 savaites.Tikrai labai padejo.As dar tik bandziau isivaziuot i normalu gyvenimo ritma.Jinai mum valgyt pridarydavo,padedavo issiruost pasivaiksciot ir t.t.Be to, kaip tik tuo metu prasidejo pilvuko skausmai, tai mama duodavo man pailset ir pati ramindavo anukeli bigsmile.gif Labai gaila, kad taip trumpai pabuvo
Atsakyti
Man labai padeda thumbup.gif
Atsakyti
kaip gime musu leliukas mes gyvenome pas mano tevu,savo nama dar tik irenginejome,pas tevu gyvenome iki kol leliuj suejo 3menesiai,poto isikraustem i savo namuka,na bet kol gyvenom pas tevu tai nesiskundziu mama daug patardavo,padedavo,juk viskas nauja,nezinoma tad... blink.gif ax.gif
Atsakyti
Na super temute thumbup.gif As maniau, kad cia tik mano anyta toookia "mokyta", bet pasirodo ir daugiau tokiu yra doh.gif Man gimdymas uz savaiciukes, bet jau dabar plaukai siausiasi, kai pagalvoju, kiek mokymo is anytos teks isklausyt nuo pirmu dienu, nes visa nestuma vis ne taip ka dariau, ne tokia patalyne pirkau, per daug rubeliu (ji, mat su pora kostiumeliu uzsiaugino) ir t.t.... Ir kaip zmonems isaiskint, kad kaip norim, taip ir auginam savo vaikucius? verysad.gif g.gif
Va mama mano kitokia wub.gif Ji patarima gali duot jei jos paklausi, nors kas cia zino, kaip bus, kai anukeliai gims doh.gif
Atsakyti
Anyta tai nesikiša visai, o mano mama tai ir dažnai atsakydavo, kad nieko nepamena, jei ko klausdavau, o pagalbos man žiauriai reikėjo, labai norėjau, kad ji būtų atvažiavus kai mes grįžom iš gimdymo namų su leliuku, iki šiol prisimenu kai grįžom visi į namučius, o mūsų niekas nelaukia verysad.gif ... taip liūdna pasidarė, o ir MB nepasistengė, kad ką nors būtų suruošęs namuose, kad jaukiau būtų, bet gal tai todėl, kad nei vienam napasakiau, ko aš iš jų tikiuosi, o mama atvažiavo, bet po savaitės, ji man tada tik trukdė, aš jau pamažu tvarkiausi savo jėgom...
Atsakyti
Nesikiša nei mama, nei anyta. Tik atsargiai bando patarti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrul @ 2008 07 18, 18:17)
Na super temute  thumbup.gif  As maniau, kad cia tik mano anyta toookia "mokyta", bet pasirodo ir daugiau tokiu yra  doh.gif  Man gimdymas uz savaiciukes, bet jau dabar plaukai siausiasi, kai pagalvoju, kiek mokymo is anytos teks isklausyt nuo pirmu dienu, nes visa nestuma vis ne taip ka dariau, ne tokia patalyne pirkau, per daug rubeliu (ji, mat su pora kostiumeliu uzsiaugino) ir t.t.... Ir kaip zmonems isaiskint, kad kaip norim, taip ir auginam savo vaikucius?  verysad.gif  g.gif
Va mama mano kitokia  wub.gif  Ji patarima gali duot jei jos paklausi, nors kas cia zino, kaip bus, kai anukeliai gims  doh.gif

padėkoji, palinkčioji ir atsakai, kad pati nori savo vaikus auginti
Atsakyti
As papasakosiu kaip man buvo ir yra dabar... anyta tai nelabai kisasi. bet dabar gyvenam su tevais, taip pat kaip kazkuri rase isirenginejam nama. tai iki gimdymo viskas lyg ir buvo ok. bet po jo tai prasidejo visokios nesamones doh.gif is pradziu dar kai vyras buvo neisvaziaves i anglija tai viskas buvo gerai ir perdaug mama nesikiso, bet jau kai likom su suneliu LT o vyras isvaziavo. tai siaubas prasidejo... eidavo kad 10 min paziuret kaip man sekas su vaiku tvarkytis, tik sunelis truputi suzirzdavi iskart prisistatydavo: ko jis verk? ka tu jam padariai? doh.gif jei labiau paverkdavo tai iskart jam jau pieno trukst duok misinuka nekankink vaiko nors pienuko tikrai uzteko blink.gif ir taip kokis 2 men kol pamate kad vaikas auga gerai ir jam uztenka mano pienuko. aisku beveik kiekviena diena klausdavo kada as jam arbatos duosiu, ir kodel matinu vaika nakti doh.gif g.gif sako mum tai liepdavo nematint kazkokia nesamone vaikas pripras nakti valgyt...
pradzioj dar kazkuria diena man buvo sukylusi temperatura, tai kai sunelis uzmigo as irgi atsiguliau pailset nes jauciausi baisiai blink.gif tai mama tuoj prisistate tai kol vaikas miega eik kambarius sutvarkysi, pasikeist patalyne, sakau mama leisk man pailset, tai isejo, poto aisku dar kelis kart buvo atejus vel del panasiu nesamoniu doh.gif doh.gif doh.gif
as su ja pykstuos ir pykstuos del to kad ji niekaip nesupranta kad jau kiti laikai negu buvo pries koki 20 metubet ji ne velnio nesupranta. kai pagimdziau jai su tete buvo kilus mintis kad reikia karve pirkt nes jei as pienuko neturesiu juk reikes karves pieno duot, ir man paciai jau per diena koki 1-1,5lt per diena pieno tai butinai reikes isgert kad pieno butu doh.gif . blogiausia tai kad ji manes nei trupucio nesiklauso isivaizduoja kad kaip as galiu ka nors isvis zinot juk nei vieno vaiko dar neuzauginau, nesvarbu kad prisiskaiciau iki valiai visko, ir problemu nekyla. kazkaip tikrai visai gerai galvojau bus paugint pas tevus pades man ir panasiai, bet jie nepadeda bet dar labiau apsunkina doh.gif verysad.gif jau tikrai iki gyvo kaulo uzkniso kai kiekviena ryta kokia 7 val ateina, ir tuoj lenda ziuret kaip ten anukelis doh.gif jei leisciau tai galetu visa diena ciuciuot bet to griestai neleidziu, schmoll.gif
bet aciu dievui kad jau rudeni issikraustysim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SSSema @ 2008 07 22, 14:57)
bet aciu dievui kad jau rudeni issikraustysim thumbup.gif

drinks_cheers.gif laukiu nesulaukiu tos dienos.
Ar mes turim tą pačią mama??? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo curry: 24 liepos 2008 - 14:16
[quote=lavruke,2008 06 28, 16:25]
sveikos mamules, papasakosiu ir as is savo patirties si bei ta. kadangi ne uz kalnu antras gimdymas, tai karts nuo karto prisimenu kaip buvo su pirmu vaikuciu. gimdziau
Sveikutes 4u.gif 4u.gif
Stiprybes tau su tokia uosviene kai paskaiciau tai siaubas apeme mene. doh.gif
Atsakyti