Pasiskaičiau aš jūsų patirčių ir supratau, kad ne viena esu

Labai džiaugiuosi už tas kurioms nesikiša mamos ir anytos. Na o mano nors dar ir mažytė patirtiss bet jau vedanti iš proto ir mane ir mano vyra

Su mama tai viskas ok, bet va uošvenė. Kai tik pranešėm apie nėštumą, na jai jau antras anūkas būtų jai, tai lygtais nudžiūgo, pasveikino, o tada ir prasidėjo.... Turėjom išklausyti, kaip ji visus tris vaikus augino,Kaip juos gimdė, kaip šalia kitai moteriai apsigimęs gimė, o dar kitai numirė

Siaubas! O begant laikui nerodė jokio susižavėjimo apie anūkėlį. Beproto myli pirmajį, ir tik jis pats geriausias, geriausiai auklėtas. Kai buvau paguldyta į ligoninę, sugebėjo ateiti aplankyti su anūku. Tai pabuvo, gal penkioliką minučių, ta vaika iš visų pusių aprodė, papasakojo, ka jau moka. tada lygtais prisiminė ko atėjo, paklausė, kaip man sekasi, nespejau pasakyti nė zodžio jau jinai pasiemus ta vaiką dainas dainuoja ir net neklauso

, Vakar jinai nusprendė, kad kai gims vaikas nebūtų jokių gyvūnų, na mes katę laikom, bet taip griežtai nukirto. Tai ką man daryt??? Katytė mūsų šeimos narys.dar nusprendė, kad mes lovytės nepirksim, nes ji turi sena( atvirai pasakius jau tikrai atgyvenusia) atrestauruosim ir bus gerai, ir liepė mum i lenkija važiuoti pirkti daiktų, nes ten pigu ir yra gražių.

Gaila mano vyras negirdėjo, tai kai papasakojau sake padarysim taip, katę pačiai atiduosim o i lenkija tegul jinai ir važiuoja jei jai reikia

O geriausias pasakymas tai, kad jūs dar nesidžiaukit, nes dar daug ko gali nutikti, o vaikui daiktų dasr nepirkit kol nepagimdysiu, kai gims bus aišku, kad viskas gerai tada mano MB ir supirks

ne nu kur protas tai negaliu

Labai išsiplėčiau, bet labai jau norėjau širdį išlieti. Džiaugiuosi tik kad vyras mane palaiko ir sakė mūsų šeima mes ir auginsim , kaip mokėsim