As papasakosiu kaip man buvo ir yra dabar... anyta tai nelabai kisasi. bet dabar gyvenam su tevais, taip pat kaip kazkuri rase isirenginejam nama. tai iki gimdymo viskas lyg ir buvo ok. bet po jo tai prasidejo visokios nesamones

is pradziu dar kai vyras buvo neisvaziaves i anglija tai viskas buvo gerai ir perdaug mama nesikiso, bet jau kai likom su suneliu LT o vyras isvaziavo. tai siaubas prasidejo... eidavo kad 10 min paziuret kaip man sekas su vaiku tvarkytis, tik sunelis truputi suzirzdavi iskart prisistatydavo: ko jis verk? ka tu jam padariai?

jei labiau paverkdavo tai iskart jam jau pieno trukst duok misinuka nekankink vaiko nors pienuko tikrai uzteko

ir taip kokis 2 men kol pamate kad vaikas auga gerai ir jam uztenka mano pienuko. aisku beveik kiekviena diena klausdavo kada as jam arbatos duosiu, ir kodel matinu vaika nakti

sako mum tai liepdavo nematint kazkokia nesamone vaikas pripras nakti valgyt...
pradzioj dar kazkuria diena man buvo sukylusi temperatura, tai kai sunelis uzmigo as irgi atsiguliau pailset nes jauciausi baisiai

tai mama tuoj prisistate tai kol vaikas miega eik kambarius sutvarkysi, pasikeist patalyne, sakau mama leisk man pailset, tai isejo, poto aisku dar kelis kart buvo atejus vel del panasiu nesamoniu
as su ja pykstuos ir pykstuos del to kad ji niekaip nesupranta kad jau kiti laikai negu buvo pries koki 20 metubet ji ne velnio nesupranta. kai pagimdziau jai su tete buvo kilus mintis kad reikia karve pirkt nes jei as pienuko neturesiu juk reikes karves pieno duot, ir man paciai jau per diena koki 1-1,5lt per diena pieno tai butinai reikes isgert kad pieno butu

. blogiausia tai kad ji manes nei trupucio nesiklauso isivaizduoja kad kaip as galiu ka nors isvis zinot juk nei vieno vaiko dar neuzauginau, nesvarbu kad prisiskaiciau iki valiai visko, ir problemu nekyla. kazkaip tikrai visai gerai galvojau bus paugint pas tevus pades man ir panasiai, bet jie nepadeda bet dar labiau apsunkina

jau tikrai iki gyvo kaulo uzkniso kai kiekviena ryta kokia 7 val ateina, ir tuoj lenda ziuret kaip ten anukelis

jei leisciau tai galetu visa diena ciuciuot bet to griestai neleidziu,
bet aciu dievui kad jau rudeni issikraustysim
na ir kantrybe pas tave, as tai seniai buciau uzrakta duryse isitaisius ir gerai pasnekejus , kad nelystu kai jai uzsinori, juk kiekvienas zmogus turi teise i privatuma