Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos ir anytos: padeda ar trukdo?

QUOTE(Rugsti bambonke @ 2008 09 04, 23:11)
Anyta tai man trukdo trukdo ir dar karta trukdo biggrin.gif

tai papasakok kodel taip trukdo?idomu.... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Pirmom savaitem, kai pati nelabai zinojau ka su vaikiuku daryti, tai labai padejo. Kelis kartus kai liko nakvoti pas mus, tai ir pasupuodavo dukryte naktim, kai jai pilviuka skaudedavo, ir siaip su ja pabudavo kol as apsitvarkydavau...

Turim gera mociute is vyro puses thumbup.gif
Atsakyti
Mamos padeda, o anytos tai, aisku, trukdo biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Germante @ 2008 09 04, 23:48)
Mamos padeda, o anytos tai, aisku, trukdo  biggrin.gif  rolleyes.gif

Cia tai gerai pasakyta! lotuliukas.gif
Mano mama nesikisa visai, pasiteirauja tik kaip augam, kaip sekasi... Nors ir gyvena uz keliu kiemu, tai i svechius nekviesta neuzsuka, o vat anyyyyyyyyyta... doh.gif
Nors ir gyvena kitame Lietuvos kraste... zodziu ji mokytoja, to viskas ir pasakyta lotuliukas.gif Buvo 3 dienom i svechius prisiprasiusi kad anuka pamatyt(tiesa tik tiek ja iskentem - vyras net pats pasisiule ja iki namu nuvezt)!
Nepatikdavo man kad supoti megino (pavydas imdavo juodas doh.gif ), o maziukas verkdavo - kvapas svetimas suprask, tik pas mane ir nurimdavo doh.gif , o ta man paduoti nenorejo, vis kratydavo! Sakau, kad kudikiu kratyti negalima! Ta sako kad nieko baisaus, tad pakisau mamos zurnala - ten buvo apie tai straipsnis - patikejo! tongue.gif
Sako, kad per daznai valgo! As sakau - reikia duoti tiek kiek nori!
Duok arbateles, - sako... As sakau: "Pienas ir geralas ir edalas"! Duok visvien, nematai kaip karsta! Padariau arbatos - duodu maziui, o ta ziuri... Mazius pirma isiziuoja, o kai pajauchia kad tai ne pienas!.... Arbatele keliauja isoren, o mazius rekia!
Sako kad duochiau "soske", sakau kad neima! Netiki! Atnesu ir paduodu jai... Sunelis spjauna chiulptuka lauk biggrin.gif ir susinervina kai megini jam vel ikisti! schmoll.gif Toji sako, kad tik dabar matyt jis nenori... cool.gif Sakau - matyt...
Zodziu rasychiau dar, bet kad tiek nieks jau nebeskaitys drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitora: 05 rugsėjo 2008 - 09:10
manau ir padeda, ir trukdo. Kaip kada. Kažkuriais punktais nesutariam, kitu atveju atvirkščiai, dar ir ačiū už pagalbą galima pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(Vitora @ 2008 09 05, 10:09)
Cia tai gerai pasakyta!  lotuliukas.gif
Mano mama nesikisa visai, pasiteirauja tik kaip augam, kaip sekasi... Nors ir gyvena uz keliu kiemu, tai i svechius nekviesta neuzsuka, o vat anyyyyyyyyyta...  doh.gif
Nors ir gyvena kitame Lietuvos kraste... zodziu ji mokytoja, to viskas ir pasakyta  lotuliukas.gif Buvo 3 dienom i svechius prisiprasiusi kad anuka pamatyt(tiesa tik tiek ja iskentem - vyras net pats pasisiule ja iki namu nuvezt)!
Nepatikdavo man kad supoti megino (pavydas imdavo juodas  doh.gif ), o maziukas verkdavo - kvapas svetimas suprask, tik pas mane ir nurimdavo doh.gif , o ta man paduoti nenorejo, vis kratydavo! Sakau, kad kudikiu kratyti negalima! Ta sako kad nieko baisaus, tad pakisau mamos zurnala - ten buvo apie tai straipsnis - patikejo! tongue.gif
Sako, kad per daznai valgo! As sakau - reikia duoti tiek kiek nori!
Duok arbateles, - sako... As sakau: "Pienas ir geralas ir edalas"! Duok visvien, nematai kaip karsta! Padariau arbatos - duodu maziui, o ta ziuri... Mazius pirma isiziuoja, o kai pajauchia kad tai ne pienas!.... Arbatele keliauja isoren, o mazius rekia!
Sako kad duochiau "soske", sakau kad neima! Netiki! Atnesu ir paduodu jai... Sunelis spjauna chiulptuka lauk  biggrin.gif  ir susinervina kai megini jam vel ikisti!  schmoll.gif Toji sako, kad tik dabar matyt jis nenori...  cool.gif Sakau - matyt...
Zodziu rasychiau dar, bet kad tiek nieks jau nebeskaitys  drinks_cheers.gif

musu matyt ta pati anyta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2008 09 02, 16:22)
Mama siūlėsi "patalkininkauti" kai grįžau iš ligoninės,bet atsisakiau jos pagalbos,nes vaikelis buvo ramus,daug miegodavo,o kol mažius miegodavo ir pati pailsėdavau...mama šiek tiek įsižeidė,mat planavo man paykyrėti savaitę-dvi  biggrin.gif

O kaip aiškiai, griežtai ir švelniai atsakyti? g.gif Mano mama tai supratinga, be to toliau gyvena, turi savo darbus. Bet va uošvienė doh.gif Jau dabar nesupranta žodžio "ne". Kartais tiesiog pro šalį važiuodami užsukam, nes netoli gyvena, tai ji tuoj puola valgyt taisyt. Sakom, kad nenorim, bet ta vistiek, sakom nereikia, bet nu nesupranta ir tiek doh.gif doh.gif doh.gif Ir galvoja, jog labai didelę paslaugą taip daro, bei turi didelę motinišką širdį: "Pažiūrėčiau ką jūs darytumėt be uošvienės" doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2008 09 06, 09:38)
O kaip aiškiai, griežtai ir švelniai atsakyti?  g.gif Mano mama tai supratinga, be to toliau gyvena, turi savo darbus. Bet va uošvienė  doh.gif Jau dabar nesupranta žodžio "ne". Kartais tiesiog pro šalį važiuodami užsukam, nes netoli gyvena, tai ji tuoj puola valgyt taisyt. Sakom, kad nenorim, bet ta vistiek, sakom nereikia, bet nu nesupranta ir tiek  doh.gif  doh.gif  doh.gif Ir galvoja, jog labai didelę paslaugą taip daro, bei turi didelę motinišką širdį: "Pažiūrėčiau ką jūs darytumėt be uošvienės"  doh.gif  verysad.gif

sakyk:"Ramiai ir laimingai gyventume." lotuliukas.gif
perdetas rupestis irgi nera gerai,jeigu ji tarkim daro valgyti,o jus aiskiai sakot,kad nenorit bet ji vistiek savo..tai reikia tiesiog nevalgyti.pabusit viena karta "blogi",bet daugiau tai nepasikartos.Man panasiai irgi anyta daro,bet viena karta kai kiso vaikui sausaini as kartojau,kad neduoti,o ji vistiek savo,,tai atemiau vaikui is ranku ir padejau atgal i lekste.Mamos zodis irgi labai svarbus mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano anyta kartais mane taip uz..., kad vos ne sprogstu is pykcio. Nors siaip ji labai geras zmogus. Pagrindinis dalykas, del ko labai ant jos pykstu - tai, kad ji nori butinai dukrytei duoti valgyti ta, ka mes grieztai uzdraudem, t.y., kas saldu, kas suru ir kas nesveika. Mergaitei tik 10menesiu. Mums su vyru anyta pasake: gerai gerai, darykit kaip jus norit. Bet ir pati buvau uztikusi, kaip ji duoda dukrytei marinuota agurka, ir ji pati isgerusi pasigyre mano mamai, kad sveciuose, kai mes nematom privalgydina visokiais sakociais ir t.t. Ko ji taip siekia, as niekaip nesuprantu - gal nusipelnyti vaiko meile per skanestus? Ir ji dar tikisi, kad mes, kur nors isvyke, vaikeli jai paliksim - ne uz ka. Pasitikejimo neuzsitarnavo. schmoll.gif
Atsakyti
Kartais padeda, bet perdaug nelenda. biggrin.gif
Atsakyti
Mano mama tai padeda, kai nuvaziuoju paatostogauti, nesikisa, jei ko paklausiu tai atsako. Anyta taip pat, kai reikia padeda, priziuri ir visai nesikisa
Atsakyti
QUOTE(Lipgirl @ 2008 09 09, 17:39)
Mano anyta kartais mane taip uz..., kad vos ne sprogstu is pykcio. Nors siaip ji labai geras zmogus. Pagrindinis dalykas, del ko labai ant jos pykstu - tai, kad ji nori butinai dukrytei duoti valgyti ta, ka mes grieztai uzdraudem, t.y., kas saldu, kas suru ir kas nesveika. Mergaitei tik 10menesiu. Mums su vyru anyta pasake: gerai gerai, darykit kaip jus norit. Bet ir pati buvau uztikusi, kaip ji duoda dukrytei marinuota agurka, ir ji pati isgerusi pasigyre mano mamai, kad sveciuose, kai mes nematom privalgydina visokiais sakociais ir t.t. Ko ji taip siekia, as niekaip nesuprantu - gal nusipelnyti vaiko meile per skanestus? Ir ji dar tikisi, kad mes, kur nors isvyke, vaikeli jai paliksim - ne uz ka. Pasitikejimo neuzsitarnavo. schmoll.gif

tai zinok mano mama jei turetu proga tai jauciu irgi panasiai darytu doh.gif paskutinis bajeris. mama man sako ismokyk vaika, kad jis visada ziuretu i ta zmogu kuris paima ant ranku, o nesidairytu kitur ohmy.gif swoon.gif nes jai labai nervas ima kai paima suneli o tas kazkur dairosi ziuri kas jam idomiau lotuliukas.gif gal mamytes patarsyt kaip man vaika ismokyt nesidairyt (juokauju) hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti