Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos ir anytos: padeda ar trukdo?

QUOTE(SSSema @ 2008 09 10, 20:25)
tai zinok mano mama jei turetu proga tai jauciu irgi panasiai darytu doh.gif  paskutinis bajeris. mama man sako ismokyk vaika, kad jis visada ziuretu i ta zmogu kuris paima ant ranku, o nesidairytu kitur ohmy.gif  swoon.gif nes jai labai nervas ima kai paima suneli o tas kazkur dairosi ziuri kas jam idomiau lotuliukas.gif gal mamytes patarsyt kaip man vaika ismokyt nesidairyt (juokauju) hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

tai tu jai pasiulyk ryskiau dazytis arba antakiu nesipesioti,kad idomiau i ja ziuret butu lotuliukas.gif aisku as juokauju..tai yra lygiai taip pat kvaila,kaip ir sakyti,kad ismokytum vaika ziuret i ji imanti zmogu blink.gif doh.gif

P.S.mano anytos paskutinis baeris-matemes uzvakar,buvom pas ja sveciuose.o siaip paskutini karta matemes pries 2sav.tai mano 1metu ir 8men sunelis per ta laika ismoko sakyti kaip karvute sako-Mū,suniukas-Au,arkliukas-Yaa,kiaule-Kjiu kjiu.niu labai graziai saulyte sako tuos garselius wub.gif jai kai parodem ka vaikutis ismoko ji iskart pradejo dziugauti,kaip anukelis graziai sneka,del jos taip pasistenge ir ismoko lotuliukas.gif koks jis genijus ir jam dabar reikia specialaus darzelio gabesniems vaikams lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Vaikas kaip vaikas,aisku man graziausias ir geriausias,bet nieko neipatingesnis nei kiti SM vaikiukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2008 09 10, 21:57)
tai tu jai pasiulyk ryskiau dazytis arba antakiu nesipesioti,kad idomiau i ja ziuret butu lotuliukas.gif aisku as juokauju..tai yra lygiai taip pat kvaila,kaip ir sakyti,kad ismokytum vaika ziuret i ji imanti zmogu blink.gif  doh.gif

P.S.mano anytos paskutinis baeris-matemes uzvakar,buvom pas ja sveciuose.o siaip paskutini karta matemes pries 2sav.tai mano 1metu ir 8men sunelis per ta laika ismoko sakyti kaip karvute sako-Mū,suniukas-Au,arkliukas-Yaa,kiaule-Kjiu kjiu.niu labai graziai saulyte sako tuos garselius wub.gif jai kai parodem ka vaikutis ismoko ji iskart pradejo dziugauti,kaip anukelis graziai sneka,del jos taip pasistenge ir ismoko lotuliukas.gif koks jis genijus ir jam dabar reikia specialaus darzelio gabesniems vaikams lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Vaikas kaip vaikas,aisku man graziausias ir geriausias,bet nieko neipatingesnis nei kiti SM vaikiukai thumbup.gif

nu tu cia mane prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nu matai labai gabu vaika auginat mociutes akim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lipgirl @ 2008 09 09, 16:39)
Bet ir pati buvau uztikusi, kaip ji duoda dukrytei marinuota agurka, ir ji pati isgerusi pasigyre mano mamai, kad sveciuose, kai mes nematom privalgydina visokiais sakociais ir t.t.

O Dieve, na ir anyta doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
As laikausi principo, kad nereikia mamu ir anytu kviestis per daznai. Pati prasau, kad pabutu su dukryte tik isskirtiniais atvejais, pvz., kai dalyvavom vestuvese ar kai tvarkiausi dokumentus del vaiko auginimo atostogu. Anyta pensininke, ji prie vaiko sedetu kasdien, bet mama esu as ir as privalau juo rupintis smile.gif Pazistama kasdien praso, kad mama pas ja ateitu ir padetu vaikuti priziuret - nemanau, kad taip yra gerai schmoll.gif Na nebent kudikiukas labai neramus ir mamai nera laiko nei pavalgyt, nei nusipraust unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(oote @ 2008 09 15, 14:56)
As laikausi principo, kad nereikia mamu ir anytu kviestis per daznai. Pati prasau, kad pabutu su dukryte tik isskirtiniais atvejais, pvz., kai dalyvavom vestuvese ar kai tvarkiausi dokumentus del vaiko auginimo atostogu. Anyta pensininke, ji prie vaiko sedetu kasdien, bet mama esu as ir as privalau juo rupintis smile.gif Pazistama kasdien praso, kad mama pas ja ateitu ir padetu vaikuti priziuret - nemanau, kad taip yra gerai schmoll.gif  Na nebent kudikiukas labai neramus ir mamai nera laiko nei pavalgyt, nei nusipraust unsure.gif

as irgi tokios nuomones drinks_cheers.gif vaika turi auginti mama,tuo labiau,kad siais laikais tam yra visos salygos-ir darbas apmoka atostogas ir visokios veiklos galima prisigalvoti(anksciau tiek renginiu mamoms su vaikuciais nebuvo..).ir dar kur pliusas..kad tu zinai,akd vaika uzauginai pati,be niekeno pagalbos ir nesi niekam skolingas ar dekingas thumbup.gif
Atsakyti
nemegstu kai man aiskina kaip auginti ir priziureti savo mazylius. visus po keliu valandu isvarau (turiu omeny mama ir anyta) jos jau savo vaikus uzaugino tai tegul nesikisa ir leidzia mums pacioms patirti kokia yra motinyste ax.gif
Atsakyti
netrukdo tol, kol nepradeda atkakliai pirsti savo patarimu mirksiukas.gif

nors ir zinai, kad mociute (mano mama) labai myli anuka, bet jau tas besaikis nesiojimas, kalbinimas uzuojautos pilnu balsu ir popinimas kaip kokio neigalaus, tai veda is proto gun_rifle.gif
Atsakyti
su savo mama problemų neturiu, savo numonės ji neperša, bet va su uošviene kitas reikalas. Ji man neįkyri, bet nemegstu kai ji visaip čiūčina mano vaika, o ypač tom pozom kurių zinau, kad sūnelis nemėgsta ir kažkodėl visalaik bando jį migdyti vietoj to, kad su juo bendrautų doh.gif
Atsakyti
mama tai labai padeda, o anyta nesikisa, nes nturi laiko, bet dar ir geriau, nes megeja pamokslauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lipgirl @ 2008 09 09, 16:39)
Mano anyta kartais mane taip uz..., kad vos ne sprogstu is pykcio. Nors siaip ji labai geras zmogus. Pagrindinis dalykas, del ko labai ant jos pykstu - tai, kad ji nori butinai dukrytei duoti valgyti ta, ka mes grieztai uzdraudem, t.y., kas saldu, kas suru ir kas nesveika. Mergaitei tik 10menesiu. Mums su vyru anyta pasake: gerai gerai, darykit kaip jus norit. Bet ir pati buvau uztikusi, kaip ji duoda dukrytei marinuota agurka, ir ji pati isgerusi pasigyre mano mamai, kad sveciuose, kai mes nematom privalgydina visokiais sakociais ir t.t. Ko ji taip siekia, as niekaip nesuprantu - gal nusipelnyti vaiko meile per skanestus? Ir ji dar tikisi, kad mes, kur nors isvyke, vaikeli jai paliksim - ne uz ka. Pasitikejimo neuzsitarnavo. schmoll.gif

Jo... As su ja vaiko nepalikciau schmoll.gif
Atsakyti
Mum kaip tik sutapo dukros gimimas ir namo vidaus remontas tai pusę metų gyvenom pas uošvius ( vyro tėvus). Tikrai nesiskundžiau - valgyt gamint nereikėjo, prasišluodavau, praskalbdavau ir visas laikas tik dukrai. Tikrai daug pagelbėjo.
Atsakyti
uoj toa mamoa ir anytos doh.gif lotuliukas.gif ...

su mama jokiu problemu, nes kartu negyvenam smile.gif ...tai per daug ir nesikisa, nenurodineja, bet patarimu negaili biggrin.gif ...

wa, o anyta.....baigia isvest is proto visiskai...antipatiskas ji man zmogus, nors nusisauk doh.gif ...vos gryzus is ligonines vos isgirsdavo verkiant mazyle, istisai sakydavo, kad ji nori valgyt ir amzinai iskart lydedavo klausimas "ar tu turi pieno? gal tu jo visai neturi?"...na manau cia kiekvienai ka tik pagimdziusiai tokie pareiskimai gali ivaryt paranoja pieno klausimu...taigi, jis man nuo nuolatinio streso bevejk dinges ir buvo...bet laiku nusiraminau ir nebekreipiau i ja demesio...o dar tas nuolatinis idealios mociutes vaidinimas: kokia ji matai rupestinga ir gera biggrin.gif ...cia tokia pries savo drauges vaidina ir lekia kas minute paziuret, ka mergyte veikia doh.gif ...dar pasiskundzia, kad as jai anukes neduodu lotuliukas.gif ...o ji jos ir negaus, nes visikai nepasitikiu ja schmoll.gif ...jau ir taip pacioj pradzioj mistiniu budu lelkai bambyte nukrito, o anyta su kruvina maike maze pervyscius vaiksciojo doh.gif ...zodziu absurdiska mano anyta, bet tenka pakentet, kol su MB neisigijom savo busto verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Putlutė @ 2008 09 15, 21:35)
as irgi tokios nuomones drinks_cheers.gif vaika turi auginti mama,tuo labiau,kad siais laikais tam yra visos salygos-ir darbas apmoka atostogas ir visokios veiklos galima prisigalvoti(anksciau tiek renginiu mamoms su vaikuciais nebuvo..).ir dar kur pliusas..kad tu zinai,akd vaika uzauginai pati,be niekeno pagalbos ir nesi niekam skolingas ar dekingas thumbup.gif

va cia tai teisingas poziuris thumbup.gif thumbup.gif ...
Atsakyti