Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos ir anytos: padeda ar trukdo?

Mano anyta - santuri moteris. Jai neturiu jokiu priekaistu, bet jau mano mama... doh.gif Nuolat gaunu is jos kruvas pastabu apie vaiko auginima. Negaliu to pakesti! Manau, kad esu tikrai nebloga mama ir moku savo vaikuciu pasirupinti, todel jos kritika mane erzina, ypac tais atvejais, kai tikrai zinau, jog ji neteisi. Gerai bent tai, kad gyvenam atskirai, taigi trintis mazesne.
Atsakyti
QUOTE(Germante @ 2008 09 04, 23:48)
Mamos padeda, o anytos tai, aisku, trukdo  biggrin.gif  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Vitora @ 2008 09 05, 10:09)

Mano mama nesikisa visai, pasiteirauja tik kaip augam, kaip sekasi... Nors ir gyvena uz keliu kiemu, tai i svechius nekviesta neuzsuka, o vat anyyyyyyyyyta...  doh.gif
Nors ir gyvena kitame Lietuvos kraste... zodziu ji mokytoja, to viskas ir pasakyta  lotuliukas.gif Buvo 3 dienom i svechius prisiprasiusi kad anuka pamatyt(tiesa tik tiek ja iskentem - vyras net pats pasisiule ja iki namu nuvezt)!
Nepatikdavo man kad supoti megino [/B[B]](pavydas imdavo juodas  doh.gif ), o maziukas verkdavo - kvapas svetimas suprask, tik pas mane ir nurimdavo doh.gif , o ta man paduoti nenorejo, vis kratydavo! Sakau, kad kudikiu kratyti negalima! Ta sako kad nieko baisaus, tad pakisau mamos zurnala - ten buvo apie tai straipsnis - patikejo! tongue.gif

pas mane tap pat biggrin.gif nors nusisauk
Atsakyti
pasiskaicius atsiliepimus atrodo, kad tarsi genetiskai neiseina normaliai bendrauti su anyta...mano anyta yra nebloga moteris, mokyta, daktare, inteligentiska, mandagi...gerai sutarem iki dukters gimimo, o paskui as pradejau jos nemegti. Ji labai nori paaiskint kaip vaikus augint, kada keltis, kaip maitint,tevo vaidmuo (kada keltis prie vaiko ,kada ne doh.gif )...labaiausiai uzknisa amzinas klausinejimas ka darom, kaip gyvenam...dekui Dievui gyvenam atskirai, anuke nuvezam karts nuo karto...pas save namuose jos matyt nenoriu, bent jau kol kas, nes negyvenu idealiai susitvarkiusi namus, o anyta labai pedante sitoj srity...Ir apskritai taip noreciau, kad nesikistu i musu gyvenima. Zodziu, man geriausia anyta butu ta, kuri per daug neplepa, draugem ir giminaitem nepasakoja kaip mes gyvenam, kaip vaika auginam. Va , tada sakyciau,kad mano anyta gera.
Atsakyti
Anyta kartais nervina.Aiskina,kad dziovint fenu plaukus vaikui.neva jam salta.aprengt pagal ja lb siltai reikia.maitint irgi reik nustot MP,sysiot ir kaku turi ant puodo (o jis matau dar nepasiruoses).Jei suserga mes kazkur susaldem.kad ir dabar buvom sodyboj,ten silta ir t.t o ji sako,kad nepriziurejom.gi nuo kiekvieno vejelio nesaugom.ir siaip savo senus metodus kartais kisa. doh.gif
mazesnis kol buvo aiskino,kad druska jam tik i nauda bus jei desiu i koses.
Atsakyti
mano anyta pakankamai jauna moteris (54 m.), bet aciu dievui gyvenam atskirai. Kai mes kartais visi kartu budavome sode, tai vis klausdavo- ar ne per salta, gal kepure uzdek, nors pati net be megztinio laksto. Irgi bando visokius senus matodus kisti man visose srityse. Pati niekada nepasisiule vaiko paziureti, nors jai tai pirmas anukas. Kai vaikui buvo jau 1.6 m, o vyras (jos sunus) gulejo po operacijos, tai paprasyta sutiko vaikus abu paziuret. Ir ka as radau grizus- pampersas kabo iki keliu, uzpakaliukas issutes- sako- as nemoku, vyresnysis gali pakeist. Kita kart, kai jau vyras buvo grizes is ligonines, palikom vel jai abu vaikus, nes i miesta reikejo islekt. Ir ka jus manot- abu vaikai, mazasis ant triratuko, uz sodo vartu, salia prudo dviese vazinejasi! O ji pati prie puodu sukasi- juk svarbiausia, kad seimyna pamaitinta butu, o maziu ir vyresnis gali paziuret! Mano vyresnelis kitus du augino ir nieko. Normaliai? Sakau, as mazaji gimdziau sau ir vyrui, o ne tam, kad vyresnelis priziuretu. O del visu man iskilusiu klausimu as skambinu savo mamai. Jeigu su ja brolio zmona tariasi ivairiausiais klausimais, tai manau nereikia pasakot, koks ji zmogus.
Atsakyti
Nei padeda,nei trugdo-NEBENDRAUJAM biggrin.gif
Atsakyti
noreciau,kad nors viena anyta atsilieptu biggrin.gif idomu ar jos tik vaidina ar is tiesu mano,kad normalu taip kistis ir patarineti?
Atsakyti
Anyta man prikaisiojo, nes vaiko iki menesio nevysciau blink.gif senu paziuru moteris ir labai megsta kistis kur nereikia... o mama kai paprasau patarimo, ar pagalbos, tai padeda, bet nevadovauja, kaip as turiu auginti vaika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinee @ 2008 09 29, 23:15)
Anyta man prikaisiojo, nes vaiko iki menesio nevysciau blink.gif  senu paziuru moteris ir labai megsta kistis kur nereikia... o mama kai paprasau patarimo, ar pagalbos, tai padeda, bet nevadovauja, kaip as turiu auginti vaika smile.gif

Siaip mano anyta tai superine,gudrute anukelio nelabai noro ziureti bet siaip sauni moteriske,niekada nelenda o jei reikia tai ir sunu isbara.o mama tai megeja pavadovauti,kainuoja man daug nervu ir kantrybes bet vistiek viskas baigesi susikibimu..dabar jau truputeli geriau.anyta perdetai bijo kad vaikas nenukristu,neuzsigautu ir t.t.priziureti jei nepalikciau nes jei palikciau tris paras tai ir rasciau nevalgiusi tris paras ,tik sultim gyva..na seip idomus variantas,daug galeciau papasakoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Ner geriau kai vyras padeda, o anytos ir mamos atvaziuoja tik aplankyti blush2.gif
Atsakyti
na bus griestai pasakyta nesikisti cool.gif kiekviena mama jaucia ko reikia jos vaikui .
Atsakyti
Kai gime pirmas vaikas,tai nuo to ir viskas prasidejo.Mama gyvena toli todel negalejo ir dabar ne gali nekuo padeti.O anita atvirksciai tik trugde auginti vaika,net ir nenorejo padeti nes retai iseidavo is 'transo'(suprantat ka turiu omeni)
O kai gime 2 vaikas mes niekada anitos ir ne prasem pagalbos.jeigu labai labai reikejo,tai prasem kaimynu.
Kai pasirode 3 vaikelis viskas liko tai pat-mama negali ir nenori padeti,o anita(jau isejo is "transo"pries 5m)tiesiog ne siulo pagalbos.O mes jau pripratom viska daryti patis,tai ir ne prasom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kkristinak: 04 spalio 2008 - 20:52