Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinė žvaigždė

Sveikos, moterytės.Metas atnaujinti temelę, parduotuvėse ir vėl pilna puansetijų.Šiandien įsigijau dvi-raudoną ir geltoną.Abi garbanotais lapais, nematytos dar .Kaži, ar būtina jas laikyti šviesiai?Norėtųsi laikyt jas vidury kambario ir gėrėtis, bet ten mažoka šviesos...
Atsakyti
Na, kiek žinau, tai tamsa skatina jas žydėt, taai gal nieko tokio jei pastatysi kur truputi tamsiau, gal netgi smarkiau žydės smile.gif Čia tik mano samprotavimai, bet šiaip tu pabandyk ir pažiūrėk kaip gėlytė reaguoja wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 15 lapkričio 2008 - 22:02

Sveikos,ir as siandien isigijau sia grozybe wub.gif ,juk reikia Kaledom ruostis rolleyes.gif ,o kiek laiko jus jau ja auginat,man idomu paskui kokia jos prieziura kai baigs zydeti
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 11 15, 19:15)
Sveikos, moterytės.Metas atnaujinti temelę, parduotuvėse ir vėl pilna puansetijų.Šiandien įsigijau dvi-raudoną ir geltoną.Abi garbanotais lapais, nematytos dar .Kaži, ar būtina jas laikyti šviesiai?Norėtųsi laikyt jas vidury kambario ir gėrėtis, bet ten mažoka šviesos...

gali drasiai laikyt vidury kambario - ji kaip tik labiau megsta tamse. mano irgi vidury kambario ant stalo stovi, sviesos tikrai mazai gauna, ir tikrai iki kaledu graziausiai issilaiko, ir dar po kaledu laikosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasirodom user posted image
Atsakyti
O kaip visgi su laistymu šitos gėlės? Man su jom labai nesiseka - kiekvienais metais maždaug tokiu laiku nusiperku, tai apie Kalėdas jau visiškai nupiepus būna. Nežinau ką blogai darau - ar perlaistau, ar nedalaistau, ar jai per šilta/šalta? g.gif Stovi irgi vidury kambario, šviesos perdaug tikrai nėr. Net nežinau... Va ir šiandien parsivežiau iš pardės - tokia graži ... Ir vėl bijau, kad sunyks biggrin.gif
Atsakyti
Siandien ir as nusipirkau sia grazuole rolleyes.gif nu man jos labai grazutes wub.gif tik va kiek teko turet ju iki siol tai visos nuvysdavo, nu tikiuos kad sita bent jau iki nauju metu atlaikys doh.gif
Atsakyti
sveikos, ir as siandien gavau dovanu sita grozybe nuo savo vyro smile.gif labai smagu sulaukti tokiu staigmenu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 11 20, 10:31)
Pasirodom   user posted image

Nesimato g.gif

QUOTE(Smauglius @ 2008 11 21, 10:02)
O kaip visgi su laistymu šitos gėlės? Man su jom labai nesiseka - kiekvienais metais maždaug tokiu laiku nusiperku, tai apie Kalėdas jau visiškai nupiepus būna. Nežinau ką blogai darau - ar perlaistau, ar nedalaistau, ar jai per šilta/šalta?  g.gif Stovi irgi vidury kambario, šviesos perdaug tikrai nėr. Net nežinau... Va ir šiandien parsivežiau iš pardės - tokia graži ... Ir vėl bijau, kad sunyks biggrin.gif

QUOTE(minimaus @ 2008 11 22, 17:54)
Siandien ir as nusipirkau sia grazuole  rolleyes.gif  nu man jos labai grazutes  wub.gif tik va kiek teko turet ju iki siol tai visos nuvysdavo, nu tikiuos kad sita bent jau iki nauju metu atlaikys  doh.gif

Sunykt veikiausiai sunyks ir gerai rūpinantis, bent jau tokia daugelio šioje temoje rašiusių patirtis, bet pavasarį jos puikiai atsigauna ir auga toliau, taip kad nenuleiskit rankų jeigu ką wink.gif Dėmesio jai visai nedaug reikia. Sakau taip todėl, kad ji pas mane puikiai auga, nors niekada neskyriau jai jokio ypatingo dėmesio. Išvis su gėlėm labai nesicackinu, prižiūriu visas beveik vienodai, patrešiu gal kartą ar du metuose, kartą persodinu ir visas rūpestis. Kai atsimenu, laistau dažniau ir gan gausiai, nes pastebėjau, kad ji mėgsta, bet jei neatsimenu, tai ji ir savaitėlę palaukia nelaistyta ir nieko. Žodžiu, rekomenduoju laistyt, kai lapai suminkštėja ir pageibsta.. Po poros valandų patikrinkit, ar lapų būklė atsistatė, ir jei taip, tai viskas gerai, jei ne, tai dar reikia paliet truputi..

QUOTE(uppity @ 2008 11 26, 19:42)
sveikos, ir as siandien gavau dovanu sita grozybe nuo savo vyro  smile.gif  labai smagu sulaukti tokiu staigmenu  bigsmile.gif

Šaunuolis vyras tavo wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Brooke @ 2008 11 27, 09:54)

Jau veikia smile.gif Labai gražios tavo žvaigždutės thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 27 lapkričio 2008 - 11:55
user posted image va, didesniu formatu
Atsakyti
mano tai kitokia
user posted image
Atsakyti
mergytes padekit,po dvieju savaiciu kai ji pas mane ,visa nuvyto verysad.gif doh.gif ,stovi vidury kambario ,sviesos daug negauna,bet skaiciau kad kai zydi reikia daug sviesos unsure.gif ,kad like neparaude lapai galetu paraust unsure.gif ,ka man dabar daryt su nuvytusia,o gal saknyssupuvo,ar vandens per mazai daviau nezinau
Atsakyti