Sveikos, moterytės.Metas atnaujinti temelę, parduotuvėse ir vėl pilna puansetijų.Šiandien įsigijau dvi-raudoną ir geltoną.Abi garbanotais lapais, nematytos dar .Kaži, ar būtina jas laikyti šviesiai?Norėtųsi laikyt jas vidury kambario ir gėrėtis, bet ten mažoka šviesos...
Sveikos,ir as siandien isigijau sia grozybe

QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 11 15, 19:15)
Sveikos, moterytės.Metas atnaujinti temelę, parduotuvėse ir vėl pilna puansetijų.Šiandien įsigijau dvi-raudoną ir geltoną.Abi garbanotais lapais, nematytos dar .Kaži, ar būtina jas laikyti šviesiai?Norėtųsi laikyt jas vidury kambario ir gėrėtis, bet ten mažoka šviesos...
gali drasiai laikyt vidury kambario - ji kaip tik labiau megsta tamse. mano irgi vidury kambario ant stalo stovi, sviesos tikrai mazai gauna, ir tikrai iki kaledu graziausiai issilaiko, ir dar po kaledu laikosi

O kaip visgi su laistymu šitos gėlės? Man su jom labai nesiseka - kiekvienais metais maždaug tokiu laiku nusiperku, tai apie Kalėdas jau visiškai nupiepus būna. Nežinau ką blogai darau - ar perlaistau, ar nedalaistau, ar jai per šilta/šalta?
Stovi irgi vidury kambario, šviesos perdaug tikrai nėr. Net nežinau... Va ir šiandien parsivežiau iš pardės - tokia graži ... Ir vėl bijau, kad sunyks

Siandien ir as nusipirkau sia grazuole
nu man jos labai grazutes
tik va kiek teko turet ju iki siol tai visos nuvysdavo, nu tikiuos kad sita bent jau iki nauju metu atlaikys

sveikos, ir as siandien gavau dovanu sita grozybe nuo savo vyro
labai smagu sulaukti tokiu staigmenu

QUOTE(Aukso_dulkele @ 2008 11 20, 10:31)
Nesimato

QUOTE(Smauglius @ 2008 11 21, 10:02)
O kaip visgi su laistymu šitos gėlės? Man su jom labai nesiseka - kiekvienais metais maždaug tokiu laiku nusiperku, tai apie Kalėdas jau visiškai nupiepus būna. Nežinau ką blogai darau - ar perlaistau, ar nedalaistau, ar jai per šilta/šalta?
Stovi irgi vidury kambario, šviesos perdaug tikrai nėr. Net nežinau... Va ir šiandien parsivežiau iš pardės - tokia graži ... Ir vėl bijau, kad sunyks 

QUOTE(minimaus @ 2008 11 22, 17:54)
Siandien ir as nusipirkau sia grazuole
nu man jos labai grazutes
tik va kiek teko turet ju iki siol tai visos nuvysdavo, nu tikiuos kad sita bent jau iki nauju metu atlaikys 

Sunykt veikiausiai sunyks ir gerai rūpinantis, bent jau tokia daugelio šioje temoje rašiusių patirtis, bet pavasarį jos puikiai atsigauna ir auga toliau, taip kad nenuleiskit rankų jeigu ką

QUOTE(uppity @ 2008 11 26, 19:42)
sveikos, ir as siandien gavau dovanu sita grozybe nuo savo vyro
labai smagu sulaukti tokiu staigmenu 

Šaunuolis vyras tavo

Papildyta:
QUOTE(Brooke @ 2008 11 27, 09:54)
Jau veikia

mergytes padekit,po dvieju savaiciu kai ji pas mane ,visa nuvyto
,stovi vidury kambario ,sviesos daug negauna,bet skaiciau kad kai zydi reikia daug sviesos
,kad like neparaude lapai galetu paraust
,ka man dabar daryt su nuvytusia,o gal saknyssupuvo,ar vandens per mazai daviau nezinau