Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinė žvaigždė

QUOTE(polo @ 2008 01 23, 16:47)
Tai kad ten ilga ceremonija , turejau laikraščio iškarpą apie tai, bet pagalvojau , kad geriau kitą nusipirkt. Mano mama tai nieko nedarė jai ir išsilaikė .Gal ir maniškė nenumirs iki kitų švenčių.

aišku doh.gif
Atsakyti
na va mano gelyte is pumpureliu lapelius leidzia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DIUMA @ 2008 01 31, 11:30)
na va mano gelyte is pumpureliu lapelius leidzia  thumbup.gif
Pavydziu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
a mano kaledine "zvaigzdute" tokia mazute, su keliais lapeliais... smile.gif nei mirsta nei auga.... net nezinau ka su ja daryt? dar laikyt ar jau y siuksledezia ismest? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agnek @ 2008 01 22, 22:38)
laba, ar galiam išlaikyti kalėdinę žvaigždę iki kitų metelių?

Sveikutės,pas mane ši gėlytė auga nuo 2006m. kalėdų,bet ji nėra tokia graži kaip parduotuvėse ax.gif Bet nemiršta gyvena,o išmest gaila smile.gif
Atsakyti
tik pasigyriau kad gelyte atsigauna jai ir vel kazkas jai uzejo pradejo lapelius mesti cray.gif cry.gif
Atsakyti
mane pamokino,kad nereikia kalėdinės žvaigždės laistyti,o į savaitę kartą(arba pagal poreikį...) pamerkti vazoną su gėle pav.į kriauklę ar į kokį indą įleisto vandens ir palikti,kad ir visai dienai...pav.kol esate darbe,arba kokiom minimum trijoms valandoms smile.gif kaip aš ir darau-mano gėlytė atrodo kaip tik ką pirkta parduotuvėje rolleyes.gif žiūrėsim kaip bus toliau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skruzde: 18 kovo 2008 - 12:30
Mano irgi išgyveno smile.gif Pasinaudosiu skruzdes patarimu.
Atsakyti
as jas turiu net sesias ax.gif penkios mazytes nuo pat kaledu auga graziai, leidzia naujus lapelius.. tik va jos yra mazuose vazoneliuose, norim persodinti, tik nezinau kokios joms zemes reikia, kokiu metu geriau tai daryti..
sestojo buvo beveik visus lapus numetusi, bet atsigavo, kai pradejom laistyti is apacios, o ne is virsaus..

gal kas zino kokios joms reikia zemes? kokiu metu geriau persodinti? 4u.gif
Atsakyti
ir gal kas zino, kaip reikia "nuspalvinti" raudonai tuos lapus.. isvesejo tos mano gelytes, bet visos zalios... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2008 07 16, 15:58)
ir gal kas zino, kaip reikia "nuspalvinti" raudonai tuos lapus.. isvesejo tos mano gelytes, bet visos zalios... ax.gif

Turėtų pati nusispalvint. Bent jau aš nieko ypatingo nedariau, o atsirado tų raudonų lapų smile.gif Po Naujų buvo visai nunykus, nei vieno lapo neturėjo, tai stiebą nupjoviau ir tiesiog laukiau (man gėles visad gaila išmest, pagalvoju, kad gal jos irgi jaučią, kaip žmonės, o aš jas į šiukšlinę mirčiai.. blush2.gif). Per pora mėnesių prileido daug naujų šakelių ir lapukų, dabar tokia gan nemaža, labai tikiuosi, kad sėkmingai ir toliau augs mano gražuolė (kažkodėl labai patinka man ta gėlė.. Gal todėl, kad asocijuojas su Kalėdom, o aš gi Kalėdine dvasia visus metus gyvenu biggrin.gif) wub.gif
Atsakyti
bet pas mane ji vien zaliais lapais paliko... kada tie lapai prades raudonuoti? ax.gif
Atsakyti