QUOTE (Asta @ 2004 11 26, 17:10) |
Plzzzz karts nuo karto ir mus informuoti, kaip tau sekasi ja auginti ![]() |
butinai.

kazin ar ja galima purksti
, nes ne visas galima purksti
, gal kas gali patarti.

sos.
prasau patarimo, kas jei galejo atsitikti, nes pradejo gelsti lapukai?
gal kam tai buvo, ir ka darete?
prasau patarimo, kas jei galejo atsitikti, nes pradejo gelsti lapukai?
gal kam tai buvo, ir ka darete?
Butent puansetijos purksti nepatartina, bent jau vadinamojo ziedo, nes lieka demeles . O siaip pirkti puansetijas geriau lietuviskas, nei olandiskas, pastarosios maziau atsparios, nors ir pigesnes

Sveikos, mamytes (o gal ir teveliai
), noriu paklaust gal kas zinot kaip auginti gelyte "Kaledu zvaigzde" (lygtais taip vadinas, kur raudoni lapai virsuneje). Pries savaite ja gavau dovanu, o dabar ziuriu visai baigia lapus numest-gelsta ir krenta. Gal kokiu ypatingu salygu reikia jai augint? Man labai grazi ta gelyte, gaila butu jei nusibaigtu
O gal internete koki www kas nurodytu? Aciu

Aš turiu kalėdų žvaigždę jau kokie 4 metai.Kai tik padovanojo,po kurio laiko nukrito lapai.Taip jau atsitinka.Aš ir toliau ją auginau,liejau,kaip ir kitas gėles.Olapeliai pavasarį turi ataugti.
ir man taip buvo,gavau dovanu ir po savaites lapu nebeliko
ir as ismeciau lauk

Tai vat ir as viena pries kelis metus buvau gavus dovanu tokia, bet nudziuvo, liko stabarai ir lauk issvitinau. Nenoriu ir sitos nugalabyt. Sakau gal spec temperatura reikalinga, dregme, laistymo budas
Ka as zinau, lepunele gele tokia gavus ka su ja daryt. Bet juk parduotuvej augo sau graziausiai, tai ko pas mane ne
Beje, su Kaledom

Beje, su Kaledom

Mano gelyte buvo numetus beveik visus lapukus, tik 3 like raudoni buvo, daba isleido dar viena
Tikiuos atsigaus

Žinutė buvo ištrinta
Pas mane irgi lapeliai pagelto ir nukrito
Paskui visa susitraukė, aš dar bandžiau laistyt, bet ji supuvo