nea,niekuo neuzdengiau..gryzus uzdengsiu.aciu
QUOTE(SaVi @ 2012 06 21, 22:26)
Mano raudonuoja ligi siol gelyte.Net keista , kad taip ilgai.
Pas jus tinkama vieta, o gal tręšėte?

Sveikos, negi niekas nesidžiaugia gražiaisiais žiedais?

QUOTE(drugelis. @ 2012 12 13, 15:48)
Džiaugiasi džiaugiasi

Aš vakar gavau dovanų dvi žvaigždeles
Anksčiau nesu turėjus. Gal senbuvės ką patars, kaip kuo geriau prižiūrėti, ar reikia jas dabar patręšti?
O dėl vazoniuko, aš tiesiog tą plastmasinį vazonėlį įstačiau į keramikinį. Dabar tikrai nepersodinsiu...

O dėl vazoniuko, aš tiesiog tą plastmasinį vazonėlį įstačiau į keramikinį. Dabar tikrai nepersodinsiu...
QUOTE(drugelis. @ 2012 12 13, 19:40)
Tai ir aš taip padariau,bet gaila gėlės.Ji tokia didelė graži,o tas vazonėlis toks mažas,nususęs

QUOTE(Vikte;) @ 2012 12 13, 19:47)
Tai ir aš taip padariau,bet gaila gėlės.Ji tokia didelė graži,o tas vazonėlis toks mažas,nususęs
Mastau,kad gražiai išimt iš to vazoniuko su visom žemėm ir į keramikini su dar šiek tiek žemių įdėt,gal net neužsiskaitys kaip persodinimas
O kokią žemę kaži jos mėgsta?Na sakau,reikia dar daug kuom pasidomėt,tik laiko viskas trūksta 

Aš irgi ne ką žinau... dabar temą nuo pradžių skaitinėjuos, kad nepridaryti klaidų. Man aktualiausia, ar reik ją dabar bežydinčią tręšti. Gavau ją iš Žiežmarių gėlyno, tai gal jau ten buvo jos gerai pritręštos...?
Manoji gėlė pradėjo vysti.Nesuprantu kas ne taip?Nuo nusipirkimo nelaisčiau,nes ji tiek buvo prilieta,kad net dabar drėgna,tai bijau perlaistyt,bet gal jai patinka būti perlaistytai todėl ji ir vysta man,kad negauna vandens?
QUOTE(Vikte;) @ 2012 12 14, 15:59)
Manoji gėlė pradėjo vysti.Nesuprantu kas ne taip?Nuo nusipirkimo nelaisčiau,nes ji tiek buvo prilieta,kad net dabar drėgna,tai bijau perlaistyt,bet gal jai patinka būti perlaistytai todėl ji ir vysta man,kad negauna vandens?
Nesu žinovė, bet šitoj temoj skaičiau, kad jos labai mėgsta vandenį- reikia laistyti kas antrą dieną. Ir aš šiandien nusipirkau, žiūrėsiu, kaip pas mane augs. Šiaip aš dažnai numarinu gėles

Uzpernai pirkau sita gelyte, bet paskui kitais metais jinai man nepakeite lapuku i rausvus, tai nusipirkau kita. Siemet irgi pirkau tokia nedidele.
QUOTE(Vestne @ 2012 12 14, 23:02)
Nesu žinovė, bet šitoj temoj skaičiau, kad jos labai mėgsta vandenį- reikia laistyti kas antrą dieną. Ir aš šiandien nusipirkau, žiūrėsiu, kaip pas mane augs. Šiaip aš dažnai numarinu gėles 

Nepadėjo paliejimas,lapeliai vis tiek raitosi,vysta ir krenta