QUOTE(vilmak @ 2005 12 17, 16:34)
Nežinau, manau neverta jas laikyti kitiems metams- lapeliai gerokai susmulkėja, vargo daug- kasdien kaišioti į kokią spintą(trumpinti dieną) O galų gale rezultatas vistiek nebūna toks, kokio tikies- krūmelis retesnis, lapukai maži

(Bent jau man tokie užaugdavo)/
O, jei laikai normaliai ,dienos netrumpinant, tai 2 metus jį pražydo tik kovo pabaigoje(kai žiemą natūraliai sutumpėja diena)
Bet... toptelėjo mintis: o jei kokiam pusrūsyje laikyti, kur ir šiaip šviesos mažoka?
labutis, turiu ir aš tokią gėlytę-geltonai žydi. Pasidauginau labai paprastai-kolegė genėjo šakeles tai aš nuplovusi sultis nuo stiebelio įkišau į žemę-prigijo

Laikau kaip paprastą gėlę, t.y. nekišu į jokias spintas ir pan. Auga ir tiek jau kelinti metai žydi, tiesa ne per kalėdas kaip parduotuvėse o dabar vasario pradžioje kaip pradėjo taip dabar dar tebedžiugina

Pastebėjau kad maniškė tiesioginę saulę mėgsta, gal kad geltona
Papildyta:
QUOTE(Tesoraite @ 2006 03 03, 14:48)
Sveikos,
papasakosiu apie savo Kalėdų žvaigždę...
Žodžiu, prieš tris metus vyras padovanojo ją per Kalėdas. Nužydėjusią buvo gaila išmest tai ir toliau laisčiau ir tręšiau. Vėliau turėjau išvažiuot, tai džiaugsmą perleidau mamai.
Nuo tada ji daugiau nebežydėjo (tik dabar sužinojau, kad reik patamsy laikyt), bet iš buvusių 30cm - niekada negenėta - užaugo beveik mano ūgio, na 160cm tai tikrai, o gal ir daugiau...

Tikras medis kambary

Labai grazži, vešli, bet tokios po kibiru nepakiši...

Negi tualetan reiks nešiot?
Įsivaizduoju koks grožis. Kad ir nežydi man jų lapai gražūs.Aš saviškę tręšiu žydinčioms gėlėms skirtomis trąšomis Shulc. Ir žydi.