Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinė žvaigždė

QUOTE(Knifofija @ 2007 11 16, 21:31)
jei kambaryje visą vakarą degs elektra irgi nėra gerai, augalas lapus nurausvina esant trumpai dienai, taigi jei sakysim ofise šviesa uždegama 8 val. ryto ir vakare degs iki 12val. tai augalas greit pašalins raudonus lapus arba jie pažaliuos. (Čia tik pavyzdys.

nu visa diena tai nedega,tik vakare isijungiu sviesa g.gif tikiuosi nepames lapu taip greitai... tongue.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(grange @ 2007 04 27, 17:00)
biggrin.gif spėkit kokią čia gėlę persodinau  doh.gif

Eina ji iš proto visai ne kaip žvaigždė auga, daug lapelių prileido ir galo nematyti...

QUOTE(Laimė @ 2007 09 17, 12:23)
Kalėdos jau ne už kalnų, tai sakau gėlę reikia pražydinti biggrin.gif
Mano panaši, kaip nuotraukoje viršuje, t.y. daug daug lapų...
Antra savaitė mažai laistau, ir stengiuosi pastatyti tamsiai 10-12 val. Rezultatas- pradėjo mesti lapus unsure.gif
Kažin čia blogai ar gerai? g.gif

QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 09 25, 12:44)
Aha, mano irgi tokios pat lapuotos dvi gražuolės, tik mažesnės. Irgi nežinau ką daryti - ar jas kišti į spintą ar ką????  g.gif

Labai būtų įdomu išgirsti,ar pavyko pražydinti??? g.gif

Aš ir nusipirkau,ale man jos kiekvienais metais tik vienam sezonui verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzde @ 2007 11 17, 16:59)
Sveikos 4u.gif
Labai būtų įdomu išgirsti,ar pavyko pražydinti??? g.gif

Aš ir nusipirkau,ale man jos kiekvienais metais tik vienam sezonui verysad.gif

pamiršus buvau temą, taip, man pavyko. nieko nedariau, niekur nelaikiau specialiai, pati pradėjo leisti raudonus lapelius thumbup.gif tik jei buvo mažesni nei kad kai perki.ir pradėjo anskčiau nei kad per kalėdas..
bet deja rugs.pradžioj teko su ja atssiveikint, nes palikom lauke, o šuo belakstydama užkliudė, numetė vazoną ir sulaužė gėlę.. nebesodinau per naują, nes lapai krito, jų buvo laaabai daug doh.gif dabar vėl nauja yra wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 18 lapkričio 2007 - 22:40
Na mes padovanojom tėčiui šita groži,o ji džiūsta ir meta lapus. Rodos ir prižiūrim , bet nieko schmoll.gif
Atsakyti
Man pernai dukra parvežėšitą gražuolę.žydėjo gal mėnesį,po to numetė lapus.Aš ją nugenėjau smarkiai,gal kokį trečdalį palikau.Visą vasarą stovėjo stuobrys ant šiaurinės palangės.palaistydavau ir su trašom.Šiandien pas mane ji jau ruošiasi žydėti.Rausvi lapeliai dar mažučiai.Bandžiau aš ją į spintą dėti,bet po to atnešiau į miegamą .Roletus pakeliu vėlai o šviesą uždegam tik einant gulti.Pažiūrėsiu kas iš to išeis.
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2007 11 22, 16:29)
Na mes padovanojom tėčiui šita groži,o ji džiūsta ir meta lapus. Rodos ir prižiūrim , bet nieko  schmoll.gif

na maiškė ir numetė keletą lapų unsure.gif bet aš kiek pastebėjau,kad ji nemėgsta būti perlaistyta,nes buvau gerokai prilaisčiusi,o dabar truputėlį drėgna ir kolkas lapai savo vietoje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzde @ 2007 11 23, 12:04)
na maiškė ir numetė keletą lapų unsure.gif bet aš kiek pastebėjau,kad ji nemėgsta būti perlaistyta,nes buvau gerokai prilaisčiusi,o dabar truputėlį drėgna ir kolkas lapai savo vietoje unsure.gif

reik perduot pastebejimus
Atsakyti
Šiandien ir mes gavom šią gėlę dovanų. Labai jau graži wub.gif Tai ją lengva ar sunku prižiūrėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuoskytej: 01 gruodžio 2007 - 18:02
nusipirkom mes kaledine gele kaip papuosima didziuju svenciu belaukiant.
neaaapsakomai grazi ji- sakutes tolygiai isssidesciusios,lapai grazus.. smile.gif
tikiuosi,kad dziugins ji mus ir toliau,o po svenciu ziuresim kaip ten su ja tawrkysimes,,
Atsakyti
Aš pirkau gėlę užpraeitą savaitę. Labai džiaugiausi - daug lapų, raudona, raudona 4u.gif Deja šiai dienai pusė jų nukrito, kiti gelsta. Nežinau ką daryti unsure.gif Iš pradžių galvojau perlaisčiau, bet dabar lieju vos vos o ji vistiek neatsigauna verysad.gif Gal persodinti reikia, bet juk žydi g.gif Žodžiu sugadino kalėdinę nuotaiką unsure.gif
Atsakyti
ir as planuoju nusipirkti sita grazuole, bet pirksiu kita savaite kad iki kaledu neprarastu savo formos nes geles mane nelabai megsta lotuliukas.gif
Atsakyti
nusipirkau sia gelyte, ti kad ji tokia mazute a vazonelis dar mazesnis, vos vos..... unsure.gif kazin ji nenumirs taip vargdama ar parsodint? a gal laukt pavasario? g.gif
Atsakyti