Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinė žvaigždė

As tai jau nusiteikus ismesti ta gelyte verysad.gif nervas ima,nieka ji pas mane ilgai neisbudavo,kaip ir siais metais,nu nemoku as jos priziuret nors tu ka,arba ji per daug lepi kazkokia.
beto sako ji nuodinga vaikuciams,negalima jiems prie jos liestis g.gif
Atsakyti
viskas, mano gėliukas nusimiriojo verysad.gif verysad.gif
ačiū jam, kad nors per kalėdas mane džiugino ir puošė namus 4u.gif
Atsakyti
aš tai lieju ją beveik kasdien, stovi ant vakarinio lango, nu kol kas viskas normaliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2008 01 08, 19:44)
viskas, mano gėliukas nusimiriojo verysad.gif  verysad.gif
ačiū jam, kad nors per kalėdas mane džiugino ir puošė namus 4u.gif

pateko į gėlių rojų ax.gif ; nenusimink, dar bus kalėdų ax.gif

grange-aš ją lieju tik kartą į savaitę; kolkas viskas normaliai.

snaige-taip baltas skystis yra nuodingas ne tik vaikams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivvva: 09 sausio 2008 - 11:43
QUOTE(daivvva @ 2008 01 09, 11:41)
grange-aš ją lieju tik kartą į savaitę; kolkas viskas normaliai.

nu dabar jau ir aš rečiau, tą senąją iš tiesų liejau kasdien, nes vasara kai karšta, tai jai būdavo sunku, dabar šita gauna 1-2 kart per sav, nu arba kai žemė matos sausa...
Atsakyti
IE AŠ taip pat. Maniškė tai virš 1metro aukščio, tai palieju laaabai gausiai. Bet manoji ne Kalėdinė žvaigždė, o velykinė. Per kalėdas neįsižiebia lotuliukas.gif
Atsakyti
o mano gelyte po naujuju numete visus lapus, jau norejau mest laukan, bet nedrisau, vis paliedavau ja, ir ka jus manot ogi pradejo nauji mazyciai pumpureliai dygti thumbup.gif kadangi ji pas mane dar tam paciam parduotuviniame inde auga tai dabar as jos neklibinsiu, pavasari bandysiu persodint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DIUMA @ 2008 01 21, 12:38)
o mano gelyte po naujuju numete visus lapus, jau norejau mest laukan, bet nedrisau, vis paliedavau ja, ir ka jus manot ogi pradejo nauji mazyciai pumpureliai dygti  thumbup.gif  kadangi ji pas mane dar tam paciam parduotuviniame inde auga tai dabar as jos neklibinsiu, pavasari bandysiu persodint  smile.gif

va , va ir mano gelytei tas pats .Irgi pradejo mesti lapelius ir jau galvojau , kad viskas jai , bet ziuriu , kad pradeda naujas atzaleles leisti clap.gif clap.gif Tai ziuresiu kaip toliau cia bus su ja rolleyes.gif
Atsakyti
a as buvau isvaziavus savaitei tai kai gryzau, radau visus lapukus nuleipusius.... bet paliejau ir kurie lapai dar nenukrite( a ju kokie 5) atsistate.... doh.gif na bet nezinau ar ji atsigaus pilnai unsure.gif
Atsakyti
laba, ar galiam išlaikyti kalėdinę žvaigždę iki kitų metelių?
Atsakyti
QUOTE(agnek @ 2008 01 22, 23:38)
laba, ar galiam išlaikyti kalėdinę žvaigždę iki kitų metelių?

Tai kad ten ilga ceremonija , turejau laikraščio iškarpą apie tai, bet pagalvojau , kad geriau kitą nusipirkt. Mano mama tai nieko nedarė jai ir išsilaikė .Gal ir maniškė nenumirs iki kitų švenčių.
Atsakyti
Mano gelei tau jau amen. Nezinau ka toliau su ja daryt. Kazkas sake, kad dar galima ja kazkaip prikelt
Atsakyti