Pagal kremliaus tai taip,bet pagal tasku ,tai gali valgyti gana daug darzoviu,ir grudiniai produktai leidziama,visai kitaip ,nei Kremliaus ,ar Atkinso dietoj..
Gal galima ledinukus kramtoške pakeist? Becukre

Nu del kramtosekes tai nezinau bet manau kad tai nieko blogo, nes kiek suprantu tai pirma diena yra tiesiog iskrovos diena. Dar norejau pasakyt kad as tom dienom nevartosiu pieno nes man nuo jo nelabai gera buna, o papildomai gersiu kalcio.
Jei dar tebedomina - gali pažiūrėti pirmam susipažinimui čia - http://taure.narod.ru/ajurvedalt.htm . Yra, kiek žinau, 3 panašios knygos lietuviškai, kurios vadinasi "Ajurveda". Viena iš jų gana keista ir sunkiai pritaikoma, kita gana praktiška, naudinga ir suprantama, o trečios neturiu, nes nesudomino. Jei nerasi ar neišsirinksi - parašyk, tada nurodysiu tikslius duomenis.
Savo konstitucinį tipą reikia nusistatyti pagal testą, bet ne "iš akies". Aš naudojausi testu, kuris pateiktas knygoje "Ramus ir sveikas miegas", aut. Deepak Chopra, 1998, leidykla "Mintis". Turi gautis 3 rezultatai - 1 dominuojantis (konstitucinis tipas) ir vienas "lydintis" (nurodo polinkį). Retais atvejais būna mišrus tipas, kai žmoguje nėra aiškaus polinkio ar dominavimo. Man būtent taip ir gavosi (testo rezultatai - 2 tipai po vienodai balų, 1 skiriasi 1 balu), o tolesnis medžiagos dėstymas skirtas kiekvienam tipui atskirai ir jų tarpusavio subalansavimui. Man iš to netinka absoliučiai niekas
. Todėl rekomenduoju pradėti nuo testo
.
Savo konstitucinį tipą reikia nusistatyti pagal testą, bet ne "iš akies". Aš naudojausi testu, kuris pateiktas knygoje "Ramus ir sveikas miegas", aut. Deepak Chopra, 1998, leidykla "Mintis". Turi gautis 3 rezultatai - 1 dominuojantis (konstitucinis tipas) ir vienas "lydintis" (nurodo polinkį). Retais atvejais būna mišrus tipas, kai žmoguje nėra aiškaus polinkio ar dominavimo. Man būtent taip ir gavosi (testo rezultatai - 2 tipai po vienodai balų, 1 skiriasi 1 balu), o tolesnis medžiagos dėstymas skirtas kiekvienam tipui atskirai ir jų tarpusavio subalansavimui. Man iš to netinka absoliučiai niekas

Turėjau nemažai literatūros šiuo klausimu, tikriausiai ir tebeturiu, bet ne kompe, deja, o popieriuose ir rusų kalba. Brolis tuo domisi, taip ir maitinasi - sako, jam padeda. Manęs nesudomino, nes pagal tą baisiai ilgą testą nei vienas iš tipų man netinka - tiksliau, vienas netinka visai, o kiti du - tiko beveik vienodai.
Sveikos. Noriu pasiūlyti naują - neįprastą ledinukų dietą, kadangi badaujant taip norisi kažko saldaus, kad galų gale vistiek tenka "sugriešyti".
Yra rekomenduojama tokia saldainių dietos schema:
1-ąją dieną - be ledinukų nieko daugiau nevalgyti. Galima suvalgyti 75 g ledinukų. Per šią dieną galima prarasti iki 1,2 kg svorio.
2 ir 3 dienomis - 75 g. ledinukų ir per dieną suvalgyti pakelį liesos varškės, padalijus į keletą porcijų, ir 2 obuolius. Per šias dienas galima netekti 1,8 kg.
4-7 dienomis - rekomenduojama pratintis prie įprasto maisto. Siūloma valgyti tik pusryčius ir per likusią dienos dalį suvalgyti 50 g ledinukų. Taip valgant per dieną galima numesti po 0,5 kg.
Kitą savaitę - valgomis pusryčiai ir mažai kaloringi pietus. Po 16 val. reikia pasitenkinti 30 g ledinukų. Laikantis tokio mitybos režimo per savaitę galima prarasti dar 2 kg.
Jei norimas rezultatas pasiektas, siūloma grįžti prie normalių mitybos įpročių ir kartą per savaitę daryti iškrovos dieną - šiulpti ledinukus.
Manau, kad pabandyti verta.
Aš jau šiandien pradedu ir laukiu prisijungiančių Jūsų.
Yra rekomenduojama tokia saldainių dietos schema:
1-ąją dieną - be ledinukų nieko daugiau nevalgyti. Galima suvalgyti 75 g ledinukų. Per šią dieną galima prarasti iki 1,2 kg svorio.
2 ir 3 dienomis - 75 g. ledinukų ir per dieną suvalgyti pakelį liesos varškės, padalijus į keletą porcijų, ir 2 obuolius. Per šias dienas galima netekti 1,8 kg.
4-7 dienomis - rekomenduojama pratintis prie įprasto maisto. Siūloma valgyti tik pusryčius ir per likusią dienos dalį suvalgyti 50 g ledinukų. Taip valgant per dieną galima numesti po 0,5 kg.
Kitą savaitę - valgomis pusryčiai ir mažai kaloringi pietus. Po 16 val. reikia pasitenkinti 30 g ledinukų. Laikantis tokio mitybos režimo per savaitę galima prarasti dar 2 kg.
Jei norimas rezultatas pasiektas, siūloma grįžti prie normalių mitybos įpročių ir kartą per savaitę daryti iškrovos dieną - šiulpti ledinukus.
Manau, kad pabandyti verta.
Aš jau šiandien pradedu ir laukiu prisijungiančių Jūsų.
Mano svoris 70. Ir kodėl tu taip galvoji apie šią dietą?
Juk paskaičiavus kalorijas jų tikrai visai nedaug gaunasi, tai ir rezultatas turėtų būti neblogas.
Manau pabandysiu ir parasysiu rezultatus lygiai kitą pirmadienį iš ankstyvo ryto.
tada pamatysim, kas gavosi...
Juk paskaičiavus kalorijas jų tikrai visai nedaug gaunasi, tai ir rezultatas turėtų būti neblogas.
Manau pabandysiu ir parasysiu rezultatus lygiai kitą pirmadienį iš ankstyvo ryto.
tada pamatysim, kas gavosi...
QUOTE(Smurka @ 2005 06 06, 15:38)
Duodu kepurę prišikti - per savaitę nuskris 2-3 kilogramai, ne daugiau. bet tikrai ne penki.
tačiau jinai turi ir vieną teigiamą dalyką - po jos į ledinukus ilgai nesinorės net žiūrėti
Tiesa, o tas 70 prie kokio čia ūgio? Jei prie 150-160, tada daug, o jei prie 170-180, tada normalu
tačiau jinai turi ir vieną teigiamą dalyką - po jos į ledinukus ilgai nesinorės net žiūrėti

Tiesa, o tas 70 prie kokio čia ūgio? Jei prie 150-160, tada daug, o jei prie 170-180, tada normalu
Nežinau daug ar ne, bet prie 168.
Noriu numesti 10 kg, bet pradžiai jei per 2 savaites pasiseks atsikratyti 7 kg, tai būsiu labai labai patenkinta
Nuoširdžiai nelinkiu taip marazmiškai atsikratyti svorio. Nors tikiu, kad ir nepavyks, o tiek kančių reikės įdėt, užsičiulpt, tsakant. Feee
Kažkada aš per keturias savaites su drastiška dieta buvau numeturis aštuonis kilus. Žiauriai greitai juos susigrąžinau, net pasimaivyt normaliai savo sukūdimu nespėjau
Yra tų dietų žymiai fainesnių, nuo kurių svoris krenta lėtai, bet užtikrintai. Visada sakiau ir sakysiu, jog efektyviausia dieta yra ta, nuo kurios per mėnesį pametama po 2 kilus. Per pusmetį, žiūrėk, jau ir visų 12 nebėra
Kažkada aš per keturias savaites su drastiška dieta buvau numeturis aštuonis kilus. Žiauriai greitai juos susigrąžinau, net pasimaivyt normaliai savo sukūdimu nespėjau

Yra tų dietų žymiai fainesnių, nuo kurių svoris krenta lėtai, bet užtikrintai. Visada sakiau ir sakysiu, jog efektyviausia dieta yra ta, nuo kurios per mėnesį pametama po 2 kilus. Per pusmetį, žiūrėk, jau ir visų 12 nebėra

O dar geriau - susireguliuoti mitybą ir nešokiruot organizmo, nes jis rupūha turi polinkį keršyt už tokias dietas: tik labiau sulėtėja medžiagų apytaka....