Įkraunama...
Įkraunama...

Kruopų dieta

biggrin.gif
bet rytai turbut nelabai smagus budavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste @ 2005 06 06, 07:57)
Sveikos. Noriu pasiūlyti naują - neįprastą ledinukų dietą, kadangi badaujant taip norisi kažko saldaus, kad galų gale vistiek tenka "sugriešyti".

Yra rekomenduojama tokia saldainių dietos schema:
1-ąją dieną - be ledinukų nieko daugiau nevalgyti. Galima suvalgyti 75 g ledinukų. Per šią dieną galima prarasti iki 1,2 kg svorio.
2 ir 3 dienomis - 75 g. ledinukų ir per dieną suvalgyti pakelį liesos varškės, padalijus į keletą porcijų, ir 2 obuolius. Per šias dienas galima netekti 1,8 kg.
4-7 dienomis - rekomenduojama pratintis prie įprasto maisto. Siūloma valgyti tik pusryčius ir per likusią dienos dalį suvalgyti 50 g ledinukų. Taip valgant per dieną galima numesti po 0,5 kg.
Kitą savaitę - valgomis pusryčiai ir mažai kaloringi pietus. Po 16 val. reikia pasitenkinti 30 g ledinukų. Laikantis tokio mitybos režimo per savaitę galima prarasti dar 2 kg.
Jei norimas rezultatas pasiektas, siūloma grįžti prie normalių mitybos įpročių ir kartą per savaitę daryti iškrovos dieną - šiulpti ledinukus.

Manau, kad pabandyti verta.
Aš jau šiandien pradedu ir laukiu prisijungiančių Jūsų.

http://www.supermama...showtopic=31941
Va cia daugiau, ir su privalumu paaiskinimais... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos po savaitės,

Žadėjau pirmadienį priduoti duomenis, TAIGI -5 kg.
Teko sugriešyti savaitgalį 2 kartus alkoholiu, o ir ledinukus į karamelę pakeisti, tačiau rezultatas mane tikrai tenkina (šiandien ryte 168/65).
Šiandien pradedu 2-ą savaitę. Bet ne pagal dietą, o iš naujo, tikiuosi, kad būsiu sąžiningesnė sau.
Pabandykit, tikrai nėra sunku, o rezultatas pastebimas. Jei kas nori prisijungti, laukiu
Atsakyti

Nezinau, man cia kazkaip viskas itartina atrodo g.gif
Kam tie ledinukai? Dvi dienas vien cukrus ir nieko naudingo organizmui schmoll.gif
Jau geriau sveikai maitinantis tuos 5 kg per menesi ar du numesti, negu taip staigiai. Kuo greiciau numeti, tuo greiciau ataugs. verysad.gif
Atsakyti
ir aš dar pakarksėsiu smile.gif
pritariu Smurkai ir jadzkai - labai jau nesveika šita dieta... blink.gif dantims - siaubas ir iš vis neprisišauk kokios cukraligės.
geriausia, kaip ir Smurka rašė, mesti 1 - 2 kg per mėnesį. greit numesi, greit ir sugrįš, ir dar pasidauginę... verysad.gif ir dar nuo radikalių dietų ir per dažnų iškrovos dienų ar badavimo medžiagų apykaita gali sulėtėti taip, kad kiekvienas papildomas kąsnelis į kūną eis (mano liūdna patirtis irgi tai liudija)
geriau lėtai, bet sveikai ir užtikrintai mirksiukas.gif
Atsakyti
jau cia kas per ziauri dieta... jau geriau valgyti tik darzoves, tai bent naudinga bus, ar vien selenas...
man lb lb idomu, kiek mazdaug vnt. ledinuku yra 100g?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flawless: 17 birželio 2005 - 09:22
idomi dieta, tik dar idomiau kad valgant ledinukus tirpsta kg thumbup.gif manau vertetu pabandyt, nors gal geriau juos butu pakeisti braskem, tada dar ir naudos gautume g.gif pabandysiu as su braskem gal, nes iki pilnos laimes nedaug truksta, siaip esu liekna (1.71-60), bet pilvukas siek tiek pupso, taigi skelbiu kara jam tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2005 06 11, 13:05)
tai wat kai eisiu (ko gero sia savaite) pas kirpeja, tai jos ir paklausiu viska tiksliau, ir butinai pranesiu:)

nu tai ar buvai pas kirpeja? suzinojai kaip ji vartot? ka daugiau valgyt, ar tik gerti vyna?
laukiam ziniu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2005 06 12, 13:19)
biggrin.gif
bet rytai turbut nelabai smagus budavo  g.gif

Valgyt nesinorėjo visiškai laugh.gif Kaip tik priešingai laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(kle0patra @ 2005 06 17, 23:16)
nu tai ar buvai pas kirpeja? suzinojai kaip ji vartot? ka daugiau valgyt, ar tik gerti vyna?
laukiam ziniu...  mirksiukas.gif

tai wat smile.gif
ji reikia gerti po 6 val ir isgerti stikline, bet butina gerti pries valgi ir gerti kaip kompota o ne po truputi, kitaip nebus efekto..arba tiesiog valgai ir uzsigeri, kaip vandeniu.na as jau suvartojau savo buteli per 3 dienas..tai nzn kiek to vyno reiketu kad suploneti biggrin.gif
manau, geriau rinktis sporta..taip ir padariau..vat siandiena rekordas, padariau 320 atsilenkimu! thumbup.gif aisku su pertraukomis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2005 06 10, 20:29)
hmz..na bet man asmeniskai tai kaip tik alkoholis apetita mazina..nzn nzn gal reikes pabandyti smile.gif nes noriu labai nusikratyti pilvuku, bei lasinukais

as geriu ryte ant tuscio skrandzio obuoliu acto saukstelis i stikline vandens thumbup.gif
galiu dziaugtia atsikracius nereikalingu kilogramu, jau telpu i visus buvusius priesniestukinius rubus yahoo.gif , tai ir vynas turi kazka panasaus, bet kiek girdejus, tai reikia gerti sausa balta vyna g.gif yra chanet vyno ir balto mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2005 06 18, 00:56)
as geriu ryte ant tuscio skrandzio obuoliu acto saukstelis i stikline vandens  thumbup.gif
galiu dziaugtia atsikracius nereikalingu kilogramu, jau telpu i visus buvusius priesniestukinius rubus  yahoo.gif  , tai ir vynas turi kazka panasaus, bet kiek girdejus, tai reikia gerti sausa balta vyna  g.gif yra chanet vyno ir balto  mirksiukas.gif

bet tas obuoliu actas labai gadina skrandi!
Atsakyti