Įkraunama...
Įkraunama...

Kruopų dieta

tikrai nebloga dieta.Reikėtų išbandyti.Esu kažką panašaus girdėjusi,tik vietoje kefyro galima obuolių sulčių.
Atsakyti
QUOTE(2te @ 2005 04 27, 11:33)
Aaa, čia ta dieta dabar Pugačiovos vadinasi??? Esu laikiusis jos prieš kokius 12 metų ( na dar mokykloj mokiausi). Mano rezultati buvo fantastiški- numečiau 8 kg, ir neataugo jie kokius 2 metus (kol bendrabuty nepradėjau gyvent ir vien bandelėmis maitintis). Vnz kas norit bandykit, man tai ji visai nieko buvo, tik labai sunku pradžioj išsilaikyt (pirmas tris dienas), be to beveik neįmanoma suvalgyt to maisto , nes dienos pabaigoj į tą patį maistą pažiūrėt nebenori biggrin.gif
1 diena: 5 bulvės +0,5 l kefyro
2 diena: 400g džiovintų vaisių + 0,5l kefyro
3 diena: 400 g varškės + 0,5l kefyro
4 diena: 400 g grietinės + 0,5l kefyro
5 diena: vaisių kiek nori + 0,5l kefyro
6 diena: pusė viščiuko + 0,5l kefyro
7 diena- visiška iškrovos diena (jei dar turi jėgų tongue.gif )

Sėkmės bandant smile.gif

Ačiū tau didelis 4u.gif reikės pabandyti biggrin.gif Dieta ne dieta ,bet jei 8 kg krenta tai verta ir išsivalyti tą mėšlą iš organizmo thumbup.gif Nu man 8 būtų jau sliškom bet va 5 galėtų ir visai nulėkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Įdomu kuo dar būtų galima pakeist kefyrą g.gif niu nepernešu aš jo visai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vio @ 2005 04 27, 11:58)
Įdomu kuo dar būtų galima pakeist kefyrą g.gif  niu nepernešu aš jo visai schmoll.gif

Viena kažkuri mergina sakė kad galima obuoliais g.gif
Atsakyti
schmoll.gif
QUOTE(2te @ 2005 04 27, 09:33)
Aaa, čia ta dieta dabar Pugačiovos vadinasi??? Esu laikiusis jos prieš kokius 12 metų ( na dar mokykloj mokiausi). Mano rezultati buvo fantastiški- numečiau 8 kg, ir neataugo jie kokius 2 metus (kol bendrabuty nepradėjau gyvent ir vien bandelėmis maitintis). Vnz kas norit bandykit, man tai ji visai nieko buvo, tik labai sunku pradžioj išsilaikyt (pirmas tris dienas), be to beveik neįmanoma suvalgyt to maisto , nes dienos pabaigoj į tą patį maistą pažiūrėt nebenori biggrin.gif
1 diena: 5 bulvės +0,5 l kefyro
2 diena: 400g džiovintų vaisių + 0,5l kefyro
3 diena: 400 g varškės + 0,5l kefyro
4 diena: 400 g grietinės + 0,5l kefyro
5 diena: vaisių kiek nori + 0,5l kefyro
6 diena: pusė viščiuko + 0,5l kefyro
7 diena- visiška iškrovos diena (jei dar turi jėgų tongue.gif )

Sėkmės bandant smile.gif

Geras, puiku, kad 8 kg. buvo nukritę thumbup.gif Bet man kažkaip su ta grietine, tai feee. Kaip galima ją gryną valgyti? Aš jau geriau smirkinsiuos ar kopūstienę ėsiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nilka @ 2005 04 27, 12:02)
schmoll.gif

Geras, puiku, kad 8 kg. buvo nukritę thumbup.gif Bet man kažkaip su ta grietine, tai feee. Kaip galima ją gryną valgyti? Aš jau geriau smirkinsiuos ar kopūstienę ėsiu tongue.gif

tai galima jos visai nevalgyti drinks_cheers.gif tuo tik tavo lašinukams bus geriau g.gif
Atsakyti
Oho, nieko sau, kažkaip nelabai norisi tikėt, kad taip greitai ir tiek daug svorio nukrenta blink.gif Nu, aišku, jei daugiau svorio turi, tai daugiau jo ir nukrenta.
Vajeeeej, kad man irgi kokius 5 pametus...
Taigi, bandykit bandykit, informuokit, o paskui jau aš, jūsų pasiklausiusi, bandysiu tą grietinę srėbt... mirksiukas.gif
Atsakyti
Oho, nieko sau, kažkaip nelabai norisi tikėt, kad taip greitai ir tiek daug svorio nukrenta

Kaip gi nenukris jei taip tik laikaisi, faktiskai vien kefyras. Vos ne badas. Kiek jau ci to puses litro, 5 k per diena po pusę stiklinės.
Atsakyti
QUOTE(MIGA @ 2005 04 27, 13:28)
Oho, nieko sau, kažkaip nelabai norisi tikėt, kad taip greitai ir tiek daug svorio nukrenta  blink.gif  Nu, aišku, jei daugiau svorio turi, tai daugiau jo ir nukrenta.
Vajeeeej, kad man irgi kokius 5 pametus...
Taigi, bandykit bandykit, informuokit, o paskui jau aš, jūsų pasiklausiusi, bandysiu tą grietinę srėbt...  mirksiukas.gif

Aš kai laikiausi, tikrai nebuvau labai stora, tik minkštoka- 179 cm ūgio ir svėriau 71 kg (prieš numesdama).
Tos grietinės labai nesibaidykit, juk nereikia 40 proc riebumo valgyt, užtenka 25, be to galima vokio žalumynų pridėt. Aš šiaip gyvenime jos nevalgau, bet po varškės dienos atrodo nieko skaniau negalėjo būt smile.gif Nors tada atsimenu, nė vieną dieną nepajėgiau suvalgyt visko- taip neskanu būdavo tas vienodas maistas. Ir šiaip labai sunku šios dietos laikytis, nors veiksminga verysad.gif
Atsakyti
Nezinau, kiek efektinga si dieta, bet yra teigiama, kad galima numesti iki 5 kg. Man tai si dieta pasirode ziauroka... cry.gif

Pirma diena:
Pusryciai ir vakariene: 50 g virtu 1/2 l lieso pieno ryziu su obuoliu putesiais 9100-150 g be cukraus); stikline pasuku su 2 arb. s. pasuku.

Pietus: 50 g vandenyje virtu ryziu su 100 g garuose troskintu morku ir 1 valg. s. aviziniu dribsniu.

2-5 dienos
Siomis dienomis rinkites bet kurias siulomas sultis. Galima maisyti ivairias darzoviu ir vaisiu.
Tik atsikelusi isgerkite 1-2 puodelius rozmarino arbatos ir 50 g gydomuju augalu sulciu.
Pusryciai: 100 ml darzoviu sulciu ir 60 ml vaisiu sulciu.
Priespieciai: 75 ml vaisiu sulciu
Pietus: 100 ml darzoviu sulciu ir 75 ml vaisiu sulciu.
Pries miega: 50 ml gydomuju augalu sulciu ir puodelis valerijonu arbatos.
Tarp valgymu isgerkite 2-3 l mineralinio vandens, zoleliu ar vaisines arbatos be cukraus. aktyviai funkcionuos ir issivalys inkstai.
6-7 dienos.
Tik atsikelus isgerti 200 ml isrugu.
Pusryciai: 2 valg. s. semenu su 150 g lieso jogurto. Truputi veliau dar isgerkite 200 ml mineralinio vandens.
Priespieciai: 50 ml gydomuju augalu sulciu.
Pietus: dubenelis (150-200 g) darzoviu salotuarba zaliu ar virtu darzoviu. 1 ar 2 riekeles rupios duonos.
Pavakariai: 50 ml gydomuju augalu sulciu.
Vakariene: 2 riekeles rupios duonos plonai apteptos sviestu. 30 g lieso kumpio arba 30 g liesos kalakuto krutineles, minkstai virtas kiausinis.

Gydomieji augalai: rozmarinas, gvazdikeliai, cinamonas, kalendra, kardamonas, krapu seklos, linu semenys;
Darzoviu sultys: kiaulpieniu, cesnaku, agurku, buriokeliu, brokoliu, raugintu kopustu, salieru, sparagu, pomidoru,morku ir t.t.
Vaisiu sultys: slyvu, kriausiu, ananasu, obuoliu, apelsinu ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(2te @ 2005 04 27, 22:26)
Ir šiaip labai sunku šios dietos laikytis, nors veiksminga verysad.gif

Nu, aš tikiu, kad sunku. Juk tikrai to maistelio mažoka, o dar toks vienodas.
Na, bet jei veiksminga, tai bandyti verta - per kančias į žvaigždes. biggrin.gif
Atsakyti
Nuu merginos nepatikėsite thumbup.gif Dvi dienos -2Kg drinks_cheers.gif Na tai kuri sako kad ši dieta neveiksminga lai meta aknemį į mane tongue.gif
Atsakyti